Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natki, ja musialam cos dokupic, bo potem chodze wieczorem i szukam 😬
Ostatnio urodzilam w 40t2dc. Indukowali na moja prosbe, bo balam sie o mloda, ze cos moze sie stac. Teraz indukuja ze wzgledu na komplikacje w ciazy, wiek i poronienia.
Kijanka jeszcze nas sporo zostalo A pazdziernik prawie sie skonczyl :p
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarma wrote:Iza, jakie fajne gwiazdki na podłodze
To nie moj wybor tylko tesciowej z przed wielu lat. Ale fakt- ladne są, a jaka jakość, nie to co podloga z desek która robiliśmy z 5 lat temu, dziadostwo takie, drewno miekkie, lakier słaby. -
Iza34 wrote:To nie moj wybor tylko tesciowej z przed wielu lat. Ale fakt- ladne są, a jaka jakość, nie to co podloga z desek która robiliśmy z 5 lat temu, dziadostwo takie, drewno miekkie, lakier słaby.
Właśnie tak chciałam Ci walnąć komplement, ale bałam się, że to teściowa wybrała i klops To przynajmniej tu się zgadzacie💙 -
She Wolf wrote:Natki, ja musialam cos dokupic, bo potem chodze wieczorem i szukam 😬
Ostatnio urodzilam w 40t2dc. Indukowali na moja prosbe, bo balam sie o mloda, ze cos moze sie stac. Teraz indukuja ze wzgledu na komplikacje w ciazy, wiek i poronienia.
Kijanka jeszcze nas sporo zostalo A pazdziernik prawie sie skonczyl :p2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnykarma wrote:Właśnie tak chciałam Ci walnąć komplement, ale bałam się, że to teściowa wybrała i klops To przynajmniej tu się zgadzacie
W calym domu sa najprzerozniejsze mozaiki na podłodze. W sumie to nawet nie wiem jakie sa na górze, tez ladne, na dole mam 3 rozne, najmniej atrakcyjna jest w kuchni. W "nowej" czesci domu maz tez chcial takie ale juz takich nie robia, wybraliśmy deski, a do 2 pomieszczen ktore jeszcze nie sa wyszykowane bedziemy wybierac plytki imitujace drewno. -
Tak,zielone wody to jak dziecko odda spółkę w brzuchu. I potem jak za długo siedzi w tym to może dostać np zapalenia płuc na starcie. A widać dopiero jak wody odejdą,np jak odejdą w domu bez skurczy zielone to trzeba szybko do szpitala,jak czyste to można jeszcze zjeść itp2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Spirit to faktycznie bylo nieciekawie! Ja zawsze mowie, ze warto ufac swojej intuicji.
Natki, ja teraz bede miala wywolanie w 39t1dc, dlatego wlasnie zeby nie ryzykowac przenoszenia, bo wtedy rosnie ryzyko komplikacji ze wzgledu na wiek.
Przypomnialas mi ze nie mam jeszcze planu porodu 🙈
Ja mam te skurcze non stop, ale z doswiadczenia wiem ze u mnie to nic nie znaczy, a tylko mnie denerwuja.
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Chciałam jeszcze dodać ze ja do końca aktywna bez oznak porodu wcześniejszego oczywiscie torby dziecka nie spakowałem 😬 mały dostał firmowe ciuszki😉na drugi dzień maz dowiózł .sobie tez nievwsxystko zdążyłam.nie miałam mydła.dobrze ze w wyprawce ze szpitala dali płyn dla nuemiwlat😉brzuch po cesarce boli mnie bardzo. daja ibuprofemy sle to g... daje.chodze teraz po sali.szykujcie się dziewczyny bo nie znacie dnia śni godziny😀
sylvuś, coma lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj o 19:20 przyszedł na świat Franek. Ma 57cm i 3260 gram. Urodziłam naturalnie Ale byłam pod kroplowkami bo po tym jak wody odeszły nie miałam praktycznie skurczy...
On zdrowiutki ja trochę obolała Ale nie jest źle. Dochodzę do siebie. Jestem zakochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 06:16
Iza34, Janka78, Kimsik, karma, momo, Magdalen, JustBelieve, Szczesliwa_mamusia, Lovska, sylvuś, Zlaania1, Ewelina92, Kaczorka, Ig004, kudłata, mao, Alu_87, Kijanka, silent, Agawa, Cecylia, Esti, Spirit, Limonka, natki89, Audreyyy, Kropka89, She Wolf, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny