Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 06:25
sylvuś, Janka78, Iza34, Spirit, Szczesliwa_mamusia, Kaczorka, Kijanka, Ewelina92, mrt87, coma, Kropka89, sisi, Esti, Limonka, ListopadowaMama, Cecylia lubią tę wiadomość
-
Reset gratulacje!!! Jesteście już razem 🌹❤️🌷🌺
Ja jestem od wczoraj na parterze. Noc koszmar, mały wisiał na cycku od 23:00 do 3:00 praktycznie non stop. A potem jeszcze kilka razy ale już nie liczę. Karmimy się na leżąco wiec coś tam przysnęłam, tylko że co chwile trzeba zmieniać cycka i stronę łóżka a po CC to już nie takie super proste Teraz w końcu zasną, ale to pewnie chwila i znowu będzie awantura i szukanie cyca. Mam nadzieje, ze to tylko tak na rozkręcenie laktacji. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCudowne te Wasze maluszki. To i ja swojego pokaze. Na chwilke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 15:01
Vella83, Iza34, Agawa, Kaczorka, Kijanka, Ewelina92, coma, Kasza, Janka78, Kropka89, kudłata, sisi, Limonka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Relacja dłuższa będzie pewnie kiedy indziej albo dopiero z domu, ale melduję, że Julka urodziła się w 105 rocznicę urodzin mojego Dziadka, a jej Pradziadka. Ma 2940 gramów, 51 cm długości i jest idealna ❤️ Nie zapłakała jeszcze ani razu, za to karmiłysmy się już dwukrotnie. Śpi obok, a mnie adrenalina dalej buzuje wynieszana z miłością ❤️
Jako ciekawostka- mój dziadek urodziny miał 9.11.1914, zaś Julka urodziła się 9.11 g.19:14- no ma dziewczyna wyczucie czasu 💪😄
Oto Julka:
No i była punktualna, bo wg I USG prenatalnego termin z USG wychodził na 9.11, zaś z OM na 11.11.
Agawa, od wczoraj leżałam na patologii na 1 piętrze, a teraz od kilku godzin na parterze Coraz bliżej domu z tego parteru -
Reset, gratulacje! Mam nadzieję, że dzieci prawników po prostu są punktualne i Skrzacik też do 15.11 postanowi opuścić brzuch.
#teamnicsieniedzieje
Spałam znowu jakieś 11 godzin. Jakby organizm wiedział, że trzeba się wyspać na zapas. O dziwo, mąż spał jeszcze więcej.
Zrobiłam nam śniadanie. Robimy sobie leniwy niedzielny poranek.
Mąż zrobił mi masaż mózgu i gadał przez całe śniadanie o wielościanach. Co gorsza, zadawał zagadki. Mój umysł już czuje się zmęczony, a jest dopiero 12sisi, agndra lubią tę wiadomość
-
Cudne macie te bobaski 😍
Ja muszę wytrzymać jeszcze 9 dni, najmniej 7 do przyjazdu mamy 😉
Dzisiaj mamy 7 rocznicę związku z mężem i po obfitym śniadaniu, drzemce córki wybieramy się na spacer i obiad. Ostatnia szansa żeby spędzić fajnie czas tylko we troje 😁Kijanka, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
u nas Armagedon, ja dalej nie mogę chodzić. Właśnie pojechałam do kościoła autobusem bo uznałam auto za zbyt niebezpieczne jeśli nie operuje lewa nogą w pełni a nie mogłam dojść do przystanku. Shit shit. Szłam wolniej niż starsze panie. A mąż w nocy wymioty itp. chyba mały przyniósł znów jelitowke. Proszę nie teraz! Teraz to zaciskam nogi potrójnie, my teraz nie damy rady! I oby mnie nie złapało, nie chcę myśleć nawet o tym teraz z brzuchem. Jejus trzymajcie kciuki.
Natki, wyszliście?
-
Może Esti i momo walczą, im się już należy
Ja mam podobno rozwarcie na 2 cm, a szyjka ma ok. 1 cm, wsadziła mi dziś doktor tam dwa palce, zrobiła ten legendarny masaż szyjki, a ja zobaczyłam gwiazdy. Myślałam, że mam wysoki próg bólu, ale nie, piszczałam jak świnka na tym fotelu.
Ale jak wiadomo z rozwarciem 2 cm można chodzić i pare tygodni więc się nie napalam.
Klocek waży 3,5 kg, jak będę chodzić w tej ciąży do grudnia to będzie nosiła od razu rozmiar 68. -
Kijanka wrote:Coś tu dzisiaj pusto?
Czy wszystkie nierozpakowane (poza mną oczywiście) walczą na porodówkach?
#teamnicsienniedzieje
Leniwa niedziela.
Nic się nie dzieje.
Spotykam się z koleżankami.
Także co dopiero dostałam wypłatę i zaraz będę bankrutem
coma lubi tę wiadomość
-
Kasza wrote:coma,
a jak Ty dzisiaj do lekarza trafiłaś, tak przy niedzieli?
Ma się te chody
Nie no, po prostu jestem debilem i całe moje honorowe stawianie się na nic się zdało kiedy skończył mi się neoparin Napisałam do lekarz, że potrzebuję na już recepty, a ona zapytała czy chcę wbić na samolot i na USG. No to pewex - za free to ja chce wszystko.
No i przy okazji macanko szyjki. 3w1Kijanka lubi tę wiadomość