LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wizyt Duże te wasze dzidziusie Ja jestem ciekawa ile ma moja córeczka. Ostatnio była 3 dni do tyłu.
Ja dzisiaj przeszłam 10 km. Jesteśmy na wakacjach i poszliśmy na pieszą wędrówkę A przed chwilką stłukłam kawałek płyty indukcyjnej w domku letniskowym spadła mi na nią szklanka. Strasznie jestem nieuwazna teraz -
nick nieaktualny
-
Dziś mam 25+1 i też jestem w szoku, że kawaler taki duży. Ale dobra, już wiem, że na spokojnie ten 1 kg mogę sobie odjąć 😂. Mąż się śmieje, że młody podrósł od tych słodkości, co w szpitalu pochłaniałam w ilościach hurtowych 😂.
Kurczę, dziś od obiadu mam wzdęty brzuch i nie wiem jak się tego pozbyć 🙃. Może mięta?
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:Dziś mam 25+1 i też jestem w szoku, że kawaler taki duży. Ale dobra, już wiem, że na spokojnie ten 1 kg mogę sobie odjąć 😂. Mąż się śmieje, że młody podrósł od tych słodkości, co w szpitalu pochłaniałam w ilościach hurtowych 😂.
Kurczę, dziś od obiadu mam wzdęty brzuch i nie wiem jak się tego pozbyć 🙃. Może mięta?
Ja zawsze robię sobi herbatkę z mięty i rumianku 😊 -
Ultra-Dżasta wrote:Laski, Karol ma prawie 1 kg 😳, a co to będzie do listopada to nie mam pojęcia 🤯. Właśnie wracamy z wizyty 😅.
U mnie podobnie 25 tc 928 g ale moje chłopaki tez były duże 4370 i 4000 choć tym razem liczyłam na mniejszego syna hihihi
No chyba ze wyjdzie coś z cukrzyca bo póki badań nie zrobię to nic nie wiem -
Angelaaaa wrote:W którym tygodniu jesteście ze już sieci 1kg ważą? 😁 Ja mam dzisiaj 24+0tc we wtorek mała ważyła 612g 🤭Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ❤️
Niech Maluszki rosną 😁
Chociaż jak się myśli 1kg to już się wydaje dużo, ze to właśnie taki kilogram cukru nosisz w brzuszku 😂
Ja w 24tc byłam +10kg i nic mi lekarz nie powiedział.
Co prawda jem zdrowiej niż przed ciąża, ale teraz pozwalam sobie na słodycze, których wcześniej sobie zawsze odmawiałam. No i pije soki (po wodzie mi niedobrze) a kiedyś nigdy nie piłam soków, tylko wode. Kiedyś to musiałam sobie sok rozwodnić woda, bo był mi za słodki 😂
Niby złe nie wyglądam, każdy mi mówi, ze nie widać po mnie tych 10kg (a w tym gronie jest moja mama, brat i przyjaciółka a oni by mi na 100% powiedzieli prawdę 😂) najbardziej mnie „boli” ten okropny cellulit, który jest wszędzie 🙄😕👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Spróbuj kefir, maslanke albo mleko. Ponoc pomaga na zgagePrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
A ja już nie pamietam kiedy przespałam całą noc… Nie mogę zasnąć, często się budzę, jak się już obudzę to znowu nie mogę zasnąć i o regularnych wycieczkach do toalety nie wspomnę… Przez to w ciągu dnia czuje się jak za I trymestru, że nie mam sił i tylko bym spała…
-
Pozdrawiam z OGTT! Powiem Wam, że całkiem dobra to woda z cukrem miałam o smaku cytrynowym, polecam. Bałam się, że znowu czeka mnie batalia z ludźmi w kolejce ale na szczęście pani sama wywoływała osoby do krzywej cukrowej, więc weszłam pierwsza. A ze 20 osób w kolejce.
No i rano nie mogłam znaleźć słuchawek, a chciałam posłuchać sobie podcastów Na szczęście mam tez książkę, więc czeka mnie 2h relaksu w głodzie i pragnieniu xDUltra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
meggie94 wrote:A ja już nie pamietam kiedy przespałam całą noc… Nie mogę zasnąć, często się budzę, jak się już obudzę to znowu nie mogę zasnąć i o regularnych wycieczkach do toalety nie wspomnę… Przez to w ciągu dnia czuje się jak za I trymestru, że nie mam sił i tylko bym spała…
Meggie też miałam taki okres, ale od kiedy więcej się ruszam w ciągu dnia i ćwiczę to sen jest bardzo dobry
Tzn i tak przynajmniej raz muszę wyjść w nocy z psem, ale przy okazji się wysikam więc nie jest źle no i 6.30-7 pobudka, bo on już wtedy chce się bawić.
A dzisiaj o 1 w nocy jakiś śmieszek zadzwonił nam domofonem ;/ pies zwariował, ja się rozbudziłam, mąż wybiegł szukać dowcipnisia xD oczywiście nikogo nie było. No dramat.