LISTOPAD 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sóweczka wrote:MamaNl no i jak w końcu na imię daliście? 😁
Mam 3 dni żeby go w gminie zapisać i ciagle magia imion
Bruno albo Leon ale teraz mój mówi ze Jerzy Krzysztof po moim tacie i po nim 😂😂😂 i jego nazwisko choć miał mieć moje hahaha także zobaczę jutro może coś ustalimy bo córki pomagają tak ze jedna chce Leon a druga Bruno hahaha a mi w głowie jeszcze był Stas 😂
Tony, Kalli95, Decemberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaNl wrote:Mam 3 dni żeby go w gminie zapisać i ciagle magia imion
Bruno albo Leon ale teraz mój mówi ze Jerzy Krzysztof po moim tacie i po nim 😂😂😂 i jego nazwisko choć miał mieć moje hahaha także zobaczę jutro może coś ustalimy bo córki pomagają tak ze jedna chce Leon a druga Bruno hahaha a mi w głowie jeszcze był Stas 😂 -
Strata powodzenia!! Kciuki zaciśnięte! 🥰
MamaNL poród bajka 😁 Nasza Diana miała być Brunem 😉
Ehh a my w szpitalu. Dziewczyny od soboty z zielonym gilem i kaszlem, byliśmy u pediatry wczoraj i osłuchowo ok, ale Diana miała dziś 3 razy taki bezdech i zrobiła się fioletowa ze szybki kierunek na szpital 😞
Mama Piątki
2005 🐭
2019 🐹
2021🐭
2021 👼🏻 8tc
2022 🐹🐹 -
MamaTrójki wrote:Strata powodzenia!! Kciuki zaciśnięte! 🥰
Ehh a my w szpitalu. Dziewczyny od soboty z zielonym gilem i kaszlem, byliśmy u pediatry wczoraj i osłuchowo ok, ale Diana miała dziś 3 razy taki bezdech i zrobiła się fioletowa ze szybki kierunek na szpital 😞
Ojej współczuję 😔 oby szybko wyzdrowiały 🤞Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Tony wrote:Scandi, Olo, jak tam u Was? Bo to już prawie Wasz termin 😍 czujecie, żeby coś się działo?
Hmm, trudno stwierdzic. Z jednej strony, dzisiaj sie bardzo dobrze czulam i mialam duzo sily, kolejna noc z rzedu calkiem dobrze spalam. Czuje sie duzo lepiej niz tydzien temu. Zgaga minela i latwiej oddychac. Z drugiej strony mam duzo wiecej skurczy, ale nie sa one szczegolnie bolesne, wiec to raczej nie porodowe. Jedyne co to zauwazylam ze troche dluzej trwaja niz wczesniej. Czasem jakies klucie tam na dole, ale nic wiecej.
Fajnie by bylo gdyby jutro akcja sie zaczela, a urodzic moglabym po polnocy - w mojej mamy urodziny no ale staram sie tez racjonalizowac ze nie wszystko musi byc po mojej mysli.
Jak nie urodze to w czwartek mam wizyte u poloznej, Zobaczymy co powie 🤔Tony, Decemberry lubią tę wiadomość
-
Tony wrote:Scandi, Olo, jak tam u Was? Bo to już prawie Wasz termin 😍 czujecie, żeby coś się działo?
Powiem szczerze, ze od kilku dni naprawdę czuje się gotowa i nie mogę się doczekać 😊 nawet dziś z mężem rozmawialiśmy, ze tak jeszcze z tydzień/dwa temu taki trochę strach nas brał a teraz oboje mamy taki spokój i nie możemy się już w sumie doczekać 😀
Tylko ze i nic nie czuje- nie mam żadnych spięć brzucha, żadnych skurczy przepowiadających…
Dziś byliśmy na ultra długim spacerze z psem, prawie 8km nam wyszło i nic 😂
Pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale to są takie delikatne odczucia, jedynie Mały się pręży i wyciąga 🤷♀️Scandi-B, Tony, kamilamhm, Decemberry lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Strata, kciuki zacisniete!
Mama Nl, jestem pelna podziwu 😊 super porod. Co do imienia wszystkie mu pasuja, moze zapisz je na kartkach i zrob losowanie 😉
MamaTrojki wspolczuje stresu i ze dziewczynki sie mecza 😟 ale na pewno pomoga Wam w szpitalu 🤞🍀 -
Strata trzymamy mocno kciuki!! ❤️
MamaTrojki- mam nadzieje, ze szybko przejdzie… biedulki
Trzymajcie się, będzie wszystko dobrze ❤️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
meggie94 wrote:No nie, bo moja czasami zje tylko cyca i zaśnie, ale najczęściej possie trochę i łapie nerwa i płacz, wtedy dokładam butelkę, wiec widzę, że się nie najada. Ale uważam, że mieszane karmienie to nic złego
meggie94 lubi tę wiadomość
-
MamaNl a mnie Twój poród w tak ekspresowym tempie wcale nie dziwi 😆, nie ma to jak być wieloródką! Chyba, że miałaś jakieś CC a ja o tym nie pamiętam 😁. W każdym razie - super, że rodziłaś naturalnie. Myślę, że w Polsce by się bali i zrobiliby Ci cesarkę. Pewnie urodziłaś tak szybko, że zanim pomyśleli "cesarka" Młody pewnie był już na świecie 😂.
Strata - powodzenia! 🥰
MamaTrójki zdrowia dla dziewczynek! Oby szybko im minęło, mogę jedynie sobie wyobrazić stres w jakim jesteś 🥺. Będzie dobrze ☺.
U mnie znów słaba noc. Myślałam, że jest co najmniej 3, patrzę na telefon a tu 1:55 😱. Jadę z rana ostatni raz oddać krew i mocz na badania, jutro o 10 KTG a o 11 wizyta. Muszę powiedzieć lekarzowi, żeby dał mnie na obserwację do szpitala, bo mam schizę z tymi wodami. Testy niby są okej ale dopóki nie zobaczę obrazu USG to się nie uspokoję.
U mnie na razie cisza, nic się nie dzieje. Też byliśmy z mężem na spacerze. Niby brzuch twardniał, ból okresowy też występował ale żeby mnie brało to nie 😅. Mam jedynie ogrom tego zbitego śluzu, myślę, że to czop partiami odpada. No nic, trzeba czekać. Zaliczę jutro spacer, mieszkam w domu, gdzie jest dużo schodów, więc zrobię kilkadziesiąt kursów 😂.kamilamhm lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
MamaTrójki wrote:Strata powodzenia!! Kciuki zaciśnięte! 🥰
Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku ❤️❤️
-
Ultra-Dżasta wrote:MamaNl a mnie Twój poród w tak ekspresowym tempie wcale nie dziwi 😆, nie ma to jak być wieloródką! Chyba, że miałaś jakieś CC a ja o tym nie pamiętam 😁. W każdym razie - super, że rodziłaś naturalnie. Myślę, że w Polsce by się bali i zrobiliby Ci cesarkę. Pewnie urodziłaś tak szybko, że zanim pomyśleli "cesarka" Młody pewnie był już na świecie 😂.
Strata - powodzenia! 🥰
MamaTrójki zdrowia dla dziewczynek! Oby szybko im minęło, mogę jedynie sobie wyobrazić stres w jakim jesteś 🥺. Będzie dobrze ☺.
U mnie znów słaba noc. Myślałam, że jest co najmniej 3, patrzę na telefon a tu 1:55 😱. Jadę z rana ostatni raz oddać krew i mocz na badania, jutro o 10 KTG a o 11 wizyta. Muszę powiedzieć lekarzowi, żeby dał mnie na obserwację do szpitala, bo mam schizę z tymi wodami. Testy niby są okej ale dopóki nie zobaczę obrazu USG to się nie uspokoję.
U mnie na razie cisza, nic się nie dzieje. Też byliśmy z mężem na spacerze. Niby brzuch twardniał, ból okresowy też występował ale żeby mnie brało to nie 😅. Mam jedynie ogrom tego zbitego śluzu, myślę, że to czop partiami odpada. No nic, trzeba czekać. Zaliczę jutro spacer, mieszkam w domu, gdzie jest dużo schodów, więc zrobię kilkadziesiąt kursów 😂.
Ultra nie u mnie same SN były dlatego tak się obawiałam jak teraz będzie bo bałam się ze będę miała problem się pozbierać po CC nie jak moja córka bo ta szybko się ogarnęła po 😄Nosia, Olo323 lubią tę wiadomość