LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Bee90 wrote:dziewczyny kobieta z 16stej jeszcze nie weszła. A ja jajko zniose. Pić mi się chce a boje się Pić że za 30minut będzie mi się chciało siku 3majcie kciuki.
Niaha lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dzięki że trzymałyście kciuki, pomogło bo jest zarodek 11mm i serduszko bije❤️ jestem przeszczęśliwa🥰
Niaha, Takaja12, Galena, MonReve96, Bee90, Bruised, miska122, juss92, KarolinaAnastazja, Pati2804, Nowa1992, zulka, Evey, Asioreq, KasiaKasiaKasia, Makija lubią tę wiadomość
-
Lus1a wrote:Hej dziewczyny dzięki że trzymałyście kciuki, pomogło bo jest zarodek 11mm i serduszko bije❤️ jestem przeszczęśliwa🥰
Cudownie 💚Lus1a lubi tę wiadomość
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Lus1a wrote:Hej dziewczyny dzięki że trzymałyście kciuki, pomogło bo jest zarodek 11mm i serduszko bije❤️ jestem przeszczęśliwa🥰
Cudowne informacje, gratulacje 🥰Lus1a lubi tę wiadomość
-
Złota2024 wrote:U mnie nie tak dobrze...
Dziś 10t0d ... Maluszek prawie 3 cm jednak od kilku dni wyszło dziś na usg,że serduszko już nie biło.. jutro szpital...
Robił ktoś badania genetyczne kiedyś po poronieniu?
Bardzo mi przykro Trzymaj się ciepło kochana i miej oparcie w partnerze ❤️
Co do badań, pewnie lekarz wskaże dokładnie.
Wkleję z mojego pamiętnika to co ja sprawdzałam:
Do wykonania do 6 tygodnia po poronieniu:
💉Badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego – przeciwciała antykardiolipidowe – IgG, IgM
- przeciwciała przeciw beta-2-glikoproteinie
💉 Antykoagulant tocznia
💉 Przeciwciała przeciwjądrowe ANA
💉 Przeciwciała przeciwko antygenom łożyska
💉 Przeciwciała przeciwko peroksydazie tarczycowej (anty-TPO)
💉 Przeciwciała przeciwko tyreoglobulinie (anty-TG)
💉 Badanie immunofenotypu
Badania genetyczne, do wykonania w dowolnym czasie:
🧬trombofilia wrodzona
🧬 Celiaklia
🧬 KIR i HLA-c
Dodatkowo można poprosić o badanie genetyczne zarodka. Do tej listy dopisałabym zestaw MUCHA. -
Dziś 10t0d ... Maluszek prawie 3 cm jednak od kilku dni wyszło dziś na usg,że serduszko już nie biło.. jutro szpital...
😭tak mi przykro kochana 😭
To chyba najgorsza rzecz jakiej kazda z nas się obawia. przykro mi ze to Ciebie spotkało 😢
Tule 🫂❤️🩹 -
Mocno, mocno Cię przytulam… -
Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno🥺🥺🥺
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Złota2024 bardzo mi przykro. Ale gorąco wierzę że zostaniesz mamusią po raz trzeci! Nie poddawaj się. -
Jeśli chodzi Ci o genetyczne badanie materiału (dziecka) to większość dziewczyn polecała testdna.pl Tylko koniecznie się z nimi skontaktuj żeby wyjaśnili co i jak i musisz uprzedzić w szpitalu, że chcesz zabezpieczyć materiał do badania genetycznego.
Bardzo mi przykro, przytyłam Cię i życzę dużo siły 😞❤️ -
Zachęcam założenie paska -
U mnie dzieć młodszy bo wg miesiączki 7t3d a usg 7t1d Ma 1cm! Czyli owulka była wczesniej czy później? Nie wiem jak to liczyć bo wypadała 5 marca ale nie wiem jak sprawdzić z tych danych czy na pewno.
Serce bije mimo niskiego proga nie dał wspomagaczy. Krzywą muszę zrobić wcześniej. Kolejna wizyta z wynikami badań za 3 tygodnie a usg za 5 tygodni ALEEE jak wyszłam to chciałam się zapisać i uwaga najbliższy jakikolwiek termin to 10 czerwca... I teraz cholera nie wiem to jest prywatnie w Medicover gin bardzo dobry pracuje też na oddziale w szpitalu. Ale to jakaś paranoja. To mam czekać że może fartem ktoś odwoła? Głupie strasznie nie wiem co zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 19:25
Takaja12, KarolinaAnastazja, Pati2804, juss92 lubią tę wiadomość
-
Bee90 wrote:U mnie dzieć młodszy bo wg miesiączki 7t3d a usg 7t1d Ma 1cm! Czyli owulka była wczesniej czy później? Nie wiem jak to liczyć bo wypadała 5 marca ale nie wiem jak sprawdzić z tych danych czy na pewno.
Serce bije mimo niskiego proga nie dał wspomagaczy. Krzywą muszę zrobić wcześniej. Kolejna wizyta z wynikami badań za 3 tygodnie a usg za 5 tygodni ALEEE jak wyszłam to chciałam się zapisać i uwaga najbliższy jakikolwiek termin to 10 czerwca... I teraz cholera nie wiem to jest prywatnie w Medicover gin bardzo dobry pracuje też na oddziale w szpitalu. Ale to jakaś paranoja. To mam czekać że może fartem ktoś odwoła? Głupie strasznie nie wiem co zrobić.
Owulka lub implantacja była dwa dni później 👍
Słaba sprawa z terminami, pewnie zapisalabym się ma tego 10.06 ale w maju codziennie sprawdzalabym apke, czy coś przypadkiem się nie zwolniło.
Prywatnie i takie terminy, no szok 🤯Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 19:54
-
Bardzo mocno Cię przytulam i współczuję... -
Dziewczyny a ja w sprawie śluzu, wcześniej miałam bezbarwny/biały, od wczoraj mam żółty ale bardziej dla mnie to neonowy jak ciepły odcień...normalne to🤡
I jeszcze mam pytanie, czy ktoś tak jak ja ma szumy w uszach? Z rana jak wstanę i wieczorem przed spaniem 🙈
Ciśnienie mam prawidłowe, bo mierze. Czytałam, że skutkiem ubocznym może być branie acardu. Ale też, że w ciąży "tak jest". Jak jest u Was ? 😊KasiaKasiaKasia lubi tę wiadomość
-
-
Robił ktoś badania genetyczne kiedyś po poronieniu? -
Bee90 wrote:U mnie dzieć młodszy bo wg miesiączki 7t3d a usg 7t1d Ma 1cm! Czyli owulka była wczesniej czy później? Nie wiem jak to liczyć bo wypadała 5 marca ale nie wiem jak sprawdzić z tych danych czy na pewno.
Ja w Luxmed mogę zarezerwować kilka wizyt do przodu (mam już dwie zaklepane 6.05 i 29.05 i jak odblokują kalendarz to od razu będę rezerwować trzecią). Może w Medicover też tak się da? To byś sobie zarezerwowała tą w czerwcu i kolejna żeby później znowu nie było takiej sytuacji.KasiaKasiaKasia lubi tę wiadomość