LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny a ja w sprawie śluzu, wcześniej miałam bezbarwny/biały, od wczoraj mam żółty ale bardziej dla mnie to neonowy jak ciepły odcień...normalne to🤡
I jeszcze mam pytanie, czy ktoś tak jak ja ma szumy w uszach? Z rana jak wstanę i wieczorem przed spaniem 🙈
Ciśnienie mam prawidłowe, bo mierze. Czytałam, że skutkiem ubocznym może być branie acardu. Ale też, że w ciąży "tak jest". Jak jest u Was ? 😊
Do tego osłabienie. Jeśli wyniki morfologii są ok i ciśnienie też, to chyba taka uroda tego magicznego czasu 😂KarolinaAnastazja, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Dziewczyny a ja w sprawie śluzu, wcześniej miałam bezbarwny/biały, od wczoraj mam żółty ale bardziej dla mnie to neonowy jak ciepły odcień...normalne to🤡
I jeszcze mam pytanie, czy ktoś tak jak ja ma szumy w uszach? Z rana jak wstanę i wieczorem przed spaniem 🙈
Ciśnienie mam prawidłowe, bo mierze. Czytałam, że skutkiem ubocznym może być branie acardu. Ale też, że w ciąży "tak jest". Jak jest u Was ? 😊
Szumów nie mam także nie pomogę 🙈 -
Bee90 wrote:U mnie dzieć młodszy bo wg miesiączki 7t3d a usg 7t1d Ma 1cm! Czyli owulka była wczesniej czy później? Nie wiem jak to liczyć bo wypadała 5 marca ale nie wiem jak sprawdzić z tych danych czy na pewno.
Serce bije mimo niskiego proga nie dał wspomagaczy. Krzywą muszę zrobić wcześniej. Kolejna wizyta z wynikami badań za 3 tygodnie a usg za 5 tygodni ALEEE jak wyszłam to chciałam się zapisać i uwaga najbliższy jakikolwiek termin to 10 czerwca... I teraz cholera nie wiem to jest prywatnie w Medicover gin bardzo dobry pracuje też na oddziale w szpitalu. Ale to jakaś paranoja. To mam czekać że może fartem ktoś odwoła? Głupie strasznie nie wiem co zrobić.
-
Pati2804 wrote:Ja się wczoraj pytałam o śluz bo mam czasem żółty czasem mleczny ale gin mówił że nie widział nieprawidłowego śluzu i że nie ma potrzeby tego badać. Jeśli masz wątpliwości radzę podejść na wizytę, różne rzeczy się dzieją, niczego nie można lekceważyć. Mój mówił że jakby było dużo takiego śluzu to wtedy będziemy badać, na razie nie ma potrzeby. Ale tak jak mówię, każdy przypadek jest inny , kto pyta nie błądzi 🙂
Szumów nie mam także nie pomogę 🙈
Nie mam go dużo, we wtorek mam wizytę to dopytam o ten sluz. Miesiąc temu miałam badana czystość i była ok. W posiewie w moczu też jest ok, chyba taka uroda tego stanu. Ale dopytam we wtorek na spokojniePati2804 lubi tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja wrote:Nie mam go dużo, we wtorek mam wizytę to dopytam o ten sluz. Miesiąc temu miałam badana czystość i była ok. W posiewie w moczu też jest ok, chyba taka uroda tego stanu. Ale dopytam we wtorek na spokojnie
KarolinaAnastazja, KasiaKasiaKasia lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Wiesz ja też mam trochę takiego śluzu więc tak chyba jest w ciąży ale boję się doradzić Tobie bo tu chodzi o zdrowie Twojego bobasa 🙂 jedna z nas tak miała tu na forum I dostała coś na infekcje a u mnie to nie infekcja , więc ile osób tyle sytuacji 🙈 mam nadzieję że u Ciebie to też nie infekcja 😘
Rozumiem i dziękuję, za odpowiedz. Dam znać po wizycie no i do wtorku trochę czasu, czy się smieni kolor -będę obserwować 😊Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam ze 2 tyg temu co jakiś czas takie glutki żółtego ciągnącego śluzu w luteinie która wypływa i też zastanawiałam się co to. Mi się uszy zatykają jak np. pochodzę więcej- więcej znaczy przejdę z samochodu do apteki kilka kroków 🙄 przy okienku się nie słyszałam jak mówię 🙈
Bole głowy popołudniowe to u mnie rytuał i samopoczucie jak na kacu. Rano czuje się świetnie a mniej więcej od 13 się zaczyna do wieczora. Zawsze wtedy idę na drzemkę która pogarsza sprawę budzę się jak wypluta około 17. I wieczorem kładę się spać wykończona w złym humorze i staram zasnac. Takie uroki 😬 przetrwamy to wszystko żeby było tylko dobrze z naszymi kropeczkami 🙏💓
Zastanawiałam sięz tym popołudniowym zmęczeniem czy to może coś z cukrem...dziwi mnie ze bada się tak późno krzywa,bo czy cukier naczczo to aż taka wyrocznia że jest ok ? 🤔 -
Takaja12 wrote:Ja miałam ze 2 tyg temu co jakiś czas takie glutki żółtego ciągnącego śluzu w luteinie która wypływa i też zastanawiałam się co to. Mi się uszy zatykają jak np. pochodzę więcej- więcej znaczy przejdę z samochodu do apteki kilka kroków 🙄 przy okienku się nie słyszałam jak mówię 🙈
Bole głowy popołudniowe to u mnie rytuał i samopoczucie jak na kacu. Rano czuje się świetnie a mniej więcej od 13 się zaczyna do wieczora. Zawsze wtedy idę na drzemkę która pogarsza sprawę budzę się jak wypluta około 17. I wieczorem kładę się spać wykończona w złym humorze i staram zasnac. Takie uroki 😬 przetrwamy to wszystko żeby było tylko dobrze z naszymi kropeczkami 🙏💓
Zastanawiałam sięz tym popołudniowym zmęczeniem czy to może coś z cukrem...dziwi mnie ze bada się tak późno krzywa,bo czy cukier naczczo to aż taka wyrocznia że jest ok ? 🤔
Z tym złym samopoczuciem po popołudniowej drzemce to mam to samo. Jedzenie na chwilę pomaga, ale do wieczora jest słabo. -
Takaja12 wrote:Ja miałam ze 2 tyg temu co jakiś czas takie glutki żółtego ciągnącego śluzu w luteinie która wypływa i też zastanawiałam się co to. Mi się uszy zatykają jak np. pochodzę więcej- więcej znaczy przejdę z samochodu do apteki kilka kroków 🙄 przy okienku się nie słyszałam jak mówię 🙈
Zastanawiałam sięz tym popołudniowym zmęczeniem czy to może coś z cukrem...dziwi mnie ze bada się tak późno krzywa,bo czy cukier naczczo to aż taka wyrocznia że jest ok ? 🤔
U mnie to nie jest kwestia cukru bo w żadnej ciąży cukrzycy nie miałam, teraz też mam niziutki cukier.Takaja12 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mam problemu z zaśnięciem , a w dzień drzemki zawsze są 🙈
Takaja12 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Wiesz ja też mam trochę takiego śluzu więc tak chyba jest w ciąży ale boję się doradzić Tobie bo tu chodzi o zdrowie Twojego bobasa 🙂 jedna z nas tak miała tu na forum I dostała coś na infekcje a u mnie to nie infekcja , więc ile osób tyle sytuacji 🙈 mam nadzieję że u Ciebie to też nie infekcja 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia, 21:31
KarolinaAnastazja, Niaha, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:A ja mam pytanie, bo lekarz wczoraj powiedział że łożysko na przedniej ścianie, co to oznacza ? Zapytałam go czy to coś złego to powiedział że nie 😅 ale ma to dla mnie jakieś znaczenie? 🤔
Ponoć przez to słabiej czuć ruchy 🤔
Ja dwa razy miałam na przedniej i jakoś czułam ruchy, ale no - wkońcu nie mam porównania 🤣Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Lus1a wrote:Tak ja mam infekcję, która się za mną ciągnie już dłuższy czas. Śluz jest czasami żółty czasami nawet lekko pomarańczowy, ale tak poza tą infekcja ginekolog mi kiedyś powiedział, że taki śluz czasami jest urokiem ciąży. Także najlepiej właśnie jak lekarz doradzi;)
Lus1a lubi tę wiadomość
-
Ja miałam mieć wizytę u swojwgo gina w piątek, przesunęli mi na czwartek na 16, a dziś z 16 na 13.45 😅 ale dobrze! Bardziej mi pasuje 😎 mniej sie będę stresować, szybciej wiedzieć co tam słychać 🙈 wyniki mam, dopytam o nifty.. I pozostaje wierzyć, że wszystko będzie dobrze 🥰
Pati2804, Niaha, MaggLbn, KarolinaAnastazja, Marcik, Takaja12, Asioreq, juss92, zulka, Makija, Przedszkolanka123 lubią tę wiadomość
-
MonReve96, Evey, Fania017 dzisiaj kciuki lecą do Was ❤️🍀🍀🍀
Jasminum, Makija jak tam po wizycie?
Julia1234 dostałaś już jakieś info, czy próbka doleciała do Chin? Podobno przychodzi takie potwierdzenie na maila/SMS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 08:26
Pati2804, MonReve96, zulka, Elasure, Fania017, Evey, Makija lubią tę wiadomość
-
Takaja12 wrote:Dzień dobry dzień dobry!
Powodzonka na wizytach kciuki zacisniete ! ✊️🍀🌻
Ja z rana kichnęłam na leżąco myslalam ze mi się zerwie coś w pachwinie 🥴 nie zdazyłam się zwinąć w kulkę 🐒🙈
Miałam to dwa dni temu, mąż już chciał zawozić mnie na SOR. Ból niewyobrażalny, od tego czasu kicham tylko będąc skulona i koniecznie ze zgiętymi nogami 😅
W sumie, śmiało mogę teraz powiedzieć, że od tego momentu boję się kichać 🫣😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 08:39
Takaja12, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:MonReve96, Evey, Fania017 dzisiaj kciuki lecą do Was ❤️🍀🍀🍀
Jasminum, Makija jak tam po wizycie?
Julia1234 dostałaś już jakieś info, czy próbka doleciała do Chin? Podobno przychodzi takie potwierdzenie na maila/SMS.Fania017, Evey lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:Miałam to dwa dni temu, mąż już chciał zawozić mnie na SOR. Ból niewyobrażalny, od tego czasu kicham tylko będąc skulona i koniecznie ze zgiętymi nogami 😅
W sumie, śmiało mogę teraz powiedzieć, że od tego momentu boję się kichać 🫣😅