LISTOPAD 2024 ❤️🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas pingwinek z Fischer Price super się sprawdza.
Kontrastowa zebra z Balibazoo też daje radę. Karty narazie tak bez szału, bardziej jak u mnie na udach leży. Zdarzy mu się powodzić wzrokiem.
Wszystkie inne zawieszki narazie tak średnio.
I lusterki -
Elasure, MonReve96, MaggLbn, czaranna, Natalia K, Jenny93, juss92, Sparky, Fania017, KarolinaAnastazja, Przedszkolanka123, Bibi24 lubią tę wiadomość
-
Wero0707 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was piję kolagen przy KP? Albo suplementuje coś innego? Bardzo się obawiam wypadania włosów, to jeden z moich ulubionych elementów w wyglądzie i zależy mi, żeby w miarę możliwości zminimalizować „łysienie” 🫣
Nie wiem jak jest z kolagenem, ale też mam świra na punkcie włosów.
Na insta obserwuje dwóch truchologow, i włosy i tak wypadną, ale można troszkę pomoc naturze wybierając odpowiednią wcierke...
Mogę Ci. Tu wstawić zdjęcie właśnie bardzo polecaną przez jedną z nich- tylko powiedz jak. Bo ja już kupiłam, i mam zamiar jest już zaraz używać.
Ps. Dziewczyny jak wystawiacie zdjęcia bez tych linków, miniatur itp ?🙈 -
Ja dołączam do grona wlosomaniaczek też mam fioła na tym punkcie 😆 ja biorę witaminy głównie omega i dalej suplementuję foliany one mają super działanie na włosy i póki co nic mi nie wypada, swoja drogą wcierki i ampułki kupuję głównie w hebe, włosy mam aktualnie prawie do pasa 🙈
Właśnie wróciłam z kontroli po porodzie i cóż kwalifikuje się do zabiegu plastykitakie miałam przeczucie bo czuję u siebie to obniżenie. Narazie czekamy aż do końca macica się zaabsorbuje i na koniec karmienia piersią i chyba tego nie uniknę, a jak się zdecyduję to kolejna ciąża będzie już wykluczona.
Jest szansa że jak ruszą mi estrogeny to trochę się to poprawi ale tego nie wie nikt. W ogóle byłam 100% pewna że dostałam okres, a to właśnie te moje narządy płatają mi figle, szczególnie ta szyjka która jest zmasakrowana..
No cóż jestem podłamana nie powiem ..
Umówię się może jeszcze do uro żeby mi coś poradziła na to wypadanie, dramat czuje się jak emerytka 🙄 -
czaranna wrote:Ja dołączam do grona wlosomaniaczek też mam fioła na tym punkcie 😆 ja biorę witaminy głównie omega i dalej suplementuję foliany one mają super działanie na włosy i póki co nic mi nie wypada, swoja drogą wcierki i ampułki kupuję głównie w hebe, włosy mam aktualnie prawie do pasa 🙈
Właśnie wróciłam z kontroli po porodzie i cóż kwalifikuje się do zabiegu plastykitakie miałam przeczucie bo czuję u siebie to obniżenie. Narazie czekamy aż do końca macica się zaabsorbuje i na koniec karmienia piersią i chyba tego nie uniknę, a jak się zdecyduję to kolejna ciąża będzie już wykluczona.
Jest szansa że jak ruszą mi estrogeny to trochę się to poprawi ale tego nie wie nikt. W ogóle byłam 100% pewna że dostałam okres, a to właśnie te moje narządy płatają mi figle, szczególnie ta szyjka która jest zmasakrowana..
No cóż jestem podłamana nie powiem ..
Umówię się może jeszcze do uro żeby mi coś poradziła na to wypadanie, dramat czuje się jak emerytka 🙄
Przykro mi, że takie skutki Cię nie ominęły 😬 może jakaś dobra uro coś załagodzi🤞🤞
👩 37lat
AMH 0,158 - 0,206 ng/ml LH 4,33 FSH 6,78
Mthfr homo/Pai-1 hetero/IO + spora nadwaga
KIR Bx, jeden kir implantacyjny/Allo MLR-0%/Ana 1 ujemne
🧔♂️ 35 lat
IO/Niski testosteron/Kiepskie parametry nasienia
HBA 48%/DFI 45%/Stres oxy 13.78
10.06.2022 poronienie w 9 tygodniu💔
14.11.2024 Olaf 4140g,61cm 💙
****************** -
Czaranna, współczuję 😔 ja już przed ciążą sobie sprawdzałam jakieś liftingi pochwy itd., bo oczywiście przewidywałam, że będę miała pęknięcie 4 stopnia i same najgorsze rzeczy 🫣 jestem po dwóch operacjach gruczołu Bartholina i byłam pewna, że moje krocze nie wytrzyma. Może to marne pocieszenie, ale teraz medycyna potrafi zdziałać cuda, fizjoterapia też. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło względnie bezboleśnie i gładko
-
Wero0707 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was piję kolagen przy KP? Albo suplementuje coś innego? Bardzo się obawiam wypadania włosów, to jeden z moich ulubionych elementów w wyglądzie i zależy mi, żeby w miarę możliwości zminimalizować „łysienie” 🫣
Ja pije kolagen dokładnie ten z linku poniżej. Czytałam opinie i jest super, poki co nic nie wypada, włosy i skóra są bez zarzutu. Polecone przez koleżankę, która konsultowała to z neonatologiem bo ma wcześniaka i też pije
https://sklep.sfd.pl/ALLDEYNN_COLLAROSE_FISH-opis41242.html?cid=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAp4O8BhAkEiwAqv2UqManeJhdPOKRmObMLOQ57FOgCj7HohRB3s8cwB0RpiAYvBUFilARVxoCZAcQAvD_BwEFania017 lubi tę wiadomość
-
Nowa1992 wrote:Ja pije kolagen dokładnie ten z linku poniżej. Czytałam opinie i jest super, poki co nic nie wypada, włosy i skóra są bez zarzutu. Polecone przez koleżankę, która konsultowała to z neonatologiem bo ma wcześniaka i też pije
https://sklep.sfd.pl/ALLDEYNN_COLLAROSE_FISH-opis41242.html?cid=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAp4O8BhAkEiwAqv2UqManeJhdPOKRmObMLOQ57FOgCj7HohRB3s8cwB0RpiAYvBUFilARVxoCZAcQAvD_BwE
Kradne link zaraz kupuje, skoro można pić