Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
piorunem wrote:Mnie mdłości męczą raz słabiej, raz mocniej. W pracy jest najgorzej, ale daję radę - ciągle sobie wmawiam, ze wszystko ok. i czasem pomaga
ale samochodem mogę jeździć wyłącznie jako kierowca ;p
A dzisiaj na 17 mam pierwszą wizytę, liczę na serduszko.https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Czesc dziewczyny. Ja tez mialam wizyte dzisiaj. Wszystko dobrze. Maluch ma 17 mm serce boje 173 uderzen/ minute. Lekarz mowi ze dobrze a mi sie wydaje ze za szybko troche. Data porodu wychodxi na 08.11
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 19:34
aria40, .kropka. lubią tę wiadomość
-
Mysz17 wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn z krwiakami i plamieniami, macie nakaz lezenia czy funkcjonujecie normalnie?
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Luuna wrote:Daj znać jak po wizycie
U mnie podobnieMaluch 1,1 cm, serduszko bije, z usg wyszło 7 tyg. 1 dzień. Na tą chwilę wszystko w porządku
Karta ciąży założona, dostałam skierowanie na badania prenatalne i zalecenie kilku badań z krwi.
Następną wizytę mam 26.04., bo chcemy lecieć na majówkę do Londynu. -
piorunem wrote:U mnie podobnie
Maluch 1,1 cm, serduszko bije, z usg wyszło 7 tyg. 1 dzień. Na tą chwilę wszystko w porządku
Karta ciąży założona, dostałam skierowanie na badania prenatalne i zalecenie kilku badań z krwi.
Następną wizytę mam 26.04., bo chcemy lecieć na majówkę do Londynu.https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Ja też mam w środe - wg om będzie 6t+5d - mam nadzieje ze tym razem będzie zdrowe serduszko
. Czy to normalne że miałam pęcherzyk 5t+1d bez ciałka żółtego ? Zaś się martwie ze będzie puste jajo
-
Kitkat wrote:Dziewczyny, gratuluję serduszek!
Ja mam wizytę dopiero w środę, to będzie 6t 1d i się zastanawiam czy jest szansa że będzie już wtedy widać serducho?
Kitkat lubi tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
zimowa stokrotka wrote:Inaa według mojego ginekologa normalne. Ja teraz powinnambyc w poniedziałek w 7 Tc. Ale mam jakby tydzień młodsza ciążę. Jak byłam w poniedziałek to był tylko pecherzyk który odpowiadał ok 5 Tc. Więc myślę że teraz to i nawet serducho masz
Tyle ze wg ostatniego usg mam 1 dzień starszą ciąże niż om - eh zobaczymy. Już zaczynam świrować bo wizyta tuż tuż -
Kitkat wrote:Dziewczyny, gratuluję serduszek!
Ja mam wizytę dopiero w środę, to będzie 6t 1d i się zastanawiam czy jest szansa że będzie już wtedy widać serducho?
Kitkat lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny
muszę nadrobić kilka stron...We czwartek na usg nasz Groszek miał 3mm i bijące serduszko!
według usg ciąża młodsza bo 5+6tc ale lekarz powiedział, źe maluch później nadrobić. Niestety okazało się, że mam malutkiego krwiaczka...mam nadzieję, że się wchłonie. A na dodatek od czwartku zaczęłam "znajomość z glukometrem, bo po zrobieniu krzywej cukrowej wyszła mi cukrzyca ciążowa
ech...Kolejną wizyta u ginekologa za 3 tygodnie. Mam nadzieję, że Groszek zostanie że mną do tego czasu i dłużej...Wesołych świąt i spokojnych ciąż!!
-
nick nieaktualnymagdzi nie martw się, są plusy cukrzycy ciążowej - na diecie nie przybierzesz tyle na wadze lub nawet schudniesz
w poprzedniej ciąży też się z tym zmagałam i nie taki diabeł straszny. Teraz cukier na czczo mam na granicy normy (91) i czekam czy dostanę skierowanie na wcześniejszą krzywą czy jeszcze lekarz uzna to za "w normie".
Dziewczyny wesołych świątmagdzi lubi tę wiadomość
-
.kropka. teraz się podobno zmieniło i granicą jest 90. Przy 91 podciągają już pod cukrzycę i wysyłają do diabetologa.
Zaczynam łapać nerwa. Do 3 kwietnia daleko a ja nie wiem co się u mnie w brzuchu dzieje. Chcę już wiedzieć czy jest już serduszko czy nie.
Nie lubię czekać.
Radosnych Świąt Wielkanocnych dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 15:20
.kropka. lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Ja też mam w środe - wg om będzie 6t+5d - mam nadzieje ze tym razem będzie zdrowe serduszko
. Czy to normalne że miałam pęcherzyk 5t+1d bez ciałka żółtego ? Zaś się martwie ze będzie puste jajo
INA ja przy 5 + 1 też miałam pusty pęcherzyk ale nie wiem czy to normalne.