Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaa wrote:Ja juz się przyzwyczajam że codziennie mdłości mnie męczą nie ma znaczenia jaka godzina...sił mi brakuje:/ tylko leżenie w zasadzie przynosi ulge..nic mi nie smakuje jem bo jem ale dzis..gotuje biała kapuste z octem i cukrem do tego schabowy i ziemniaczki. .oby smakowało. .
Miłej niedzieli!
megimeg mi faktycznie również pomaga oranżada, popijam fantę cytrynową.. pomarańczowa nie ma takiej mocy
takasobieja pozazdrościćnaprawdę nic przyjemnego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pięknej niedzieli! My dziś jedziemy na basen ,i po basenie mąż zabiera nas na pizze ,więc obiad z głowy! (Chociaż rosolek w lodówce wrazie wu czeka)
Pozdrawiam :-*magdaa lubi tę wiadomość
-
Spróbujcie i napiszcie jak u was bo ja jestem zdziwiona ze aż tak pomogło, raptem się tak lekko robi mi po niej. Oczywiście nie ze juz na zawsze ale daje odsapnac. Tylko zwróćcie uwagę żeby nie było za słodkie ten żywiec jest właśnie mocno kwaśny
megimeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Pięknej niedzieli! My dziś jedziemy na basen ,i po basenie mąż zabiera nas na pizze ,więc obiad z głowy! (Chociaż rosolek w lodówce wrazie wu czeka)
Pozdrawiam :-* -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny czytam was już od jakiegoś czasu,ale miałam tylko złe wieści więc żeby i was nie dolowac nie dodawałam żadnych wpisów. Ja też będę listopadowa mama. Chciałam pocieszyć te leżące i borykajace się z czymś mamuśki. Powiem wam dziewczyny ze czasami wystarcZy zmienić lekarza i połowę problemów znika.
pabelka88 lubi tę wiadomość
Wikusia -24.04.2006(10lat)
Ignacy-15.11.2010( 6lat)
Aniłek*-16.06.2015(12tyd)
Nowe szczęście-27.11.2016( 13t04d) -
Asiatko ważne ze juz jest ok :*!
Kusicie tym jedzeniem! Ale mam ochotę na kapuste kiszona zasmazana!Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
Oj ja bym taka surowa kiszona z sokiem zjadła! Też mi mięso nie idzie, ziemniaki (chyba że pieczone) i po pomidorach mi niedobrze. Czosnek i przyprawy odstawilam choć uwielbiałam. Dziś placki ziemniaczane serwuje, ale już zamowilam u mamy rosół na jutro bo mi jakoś nie wychodzi taki dobry
może jutro uda mi się do sklepu to kupię tego zywca-choc mi się ciągle odbija a żołądek jak balon to nie wiem czy już w ogóle mnie nie wysadzi w kosmos
-
A ja dzisiaj tez robie kapuste kiszona lekko podsmazona z cebulka do tego rodzynki i suszone sliwki a pitem zapiekam z ryba. Mniam tyle co podjadlam kapusty i wypilam soku w trakvie robienia to moje. Zostawilam sobie troche soku i podpijam jak mnie muli.
-
Kliknij na moj suwaczek i odesle cie na inna strone potem wybierasz sobie pasek i pistepujesz zgodnie z instrukcja. Jak stworzysz suwaczek to skopiuj link tam gdzie jest url na piczatku i wklej w swoim profilu w zakladce.
Asiątko lubi tę wiadomość
-
Jejku mi sie juz funkcjonowac nie chce. Mdlosci mnie tak mecza. Ledwo zaczne jesc np obiad pierwszy kes I juz mi sie dzwiga. Chodze spac z synkiem po 21 ,bo tak ske fatalnie czuje ,ze marze by najszybciej zasnac I tego nie czuc. Nie wiem co by tu sprobowac zeby pomoglo. Coli nie bardzo chce. Moze jakis inny napoj . Lbo cukierki imbirowe sprobuje. Juz prawie miesiac minal odkad mnie tak meczy a tu jeszcze z miesiac przede mnie
ahh ja wiem ,ze dzidzia daje znac ,ze ma sie dobrze ale ja chce cieszyc sie ta ciaza a poki co mam wszystkiego dosc.