Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiuś wrote:Przykro mi Mirabelko Siły życzę.
Zdaje raport po prenatalnych. Wszystko raczej ok. Parametry w normie. Bobasy mają ponad 7 cm. O parę dni wyprzedzają om. No i lekarz był ostrożny w stwierdzeniach ale wygląda na to ze mam parę! !! Ale żeby nie było tak różowo i żebym miała o czym myśleć to tetno u pierwszego aż 175. Lekarz powiedział ze za dużo ale nie aż tak dużo żeby się narazie martwić. Kurcze zawsze coś. ... -
Asiuś u mojego maluszka też 174 i lekarka nawet słowa nie powiedziała że za wysokie
z tego co gdzieś tam czytałam to przyjmuje się nawet do 180 za normę
dużo dziewczyn miało powyżej 170 i wszystko ok jest
niby później na dalszym etapie ciąży troszkę się powinno obniżyć, w takim razie ciekawa jestem jakie będzie na kolejnej wizycie u mojego maluszka
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Kas50 czekam na wiesci♡oddychaj głęboko. Na którą jedziesz
jak będzie ok to chcialabym prosic gina o L4,tylko nie wiem czy da mi tak wcześnie:/
-
nick nieaktualnyKas50 kurcze myślisz że nie da Ci l4? Ja od dodatniego testu bez usg dostalam od reki. To jest akurat dla mnie zbawienie bo niestety praca moja wymaga i fizycznej siły i stania i latania.
Scorpiolenca oddychaj głęboko. Musi być dobrze.
Nie możemy się tyle zamartwiac. -
Ja mam pracę biurową,codziennie biegam jednak kilkadziesiąt razy po schodach,dzwigam akta:/ myślę,że ten pobyt w szpitalu przewazy o tym,że gin da mi jednak zwolnienie. No zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak tak patrzę po tych waszych pięknych USG i tym co piszecie to zaczynam się głowic. Czy tylko ja tu mam takiego maluszka?w 12 tc miał 4,3 cm. Pani ginekolog mówi, że wszystko się fajnie rozwija i jest w normie. Ale wiecie czytam sobie co w którym tygodniu się się rozwija i tam są podane takie wymiary, że mój fasolin o 2/3 cm zawsze mniejszy od norm. A i po tym co wy piszecie to maławy. Może teraz coś ruszy
-
nick nieaktualnyzona92 wrote:Dziewczyny jak tak patrzę po tych waszych pięknych USG i tym co piszecie to zaczynam się głowic. Czy tylko ja tu mam takiego maluszka?w 12 tc miał 4,3 cm. Pani ginekolog mówi, że wszystko się fajnie rozwija i jest w normie. Ale wiecie czytam sobie co w którym tygodniu się się rozwija i tam są podane takie wymiary, że mój fasolin o 2/3 cm zawsze mniejszy od norm. A i po tym co wy piszecie to maławy. Może teraz coś ruszy
niech nasze maluchy rosną w swoim tempie i bezstresowo:)
-
zona92 wrote:W jaki sposób dołączyć na fb? Tez się zgłaszam.
Magda dziękuję :)postaram się
https://www.facebook.com/groups/894287707349312/ tu jest linkBardzo proszę o przesłanie w wiadomości priv lub tu na forum danych z fb w celu weryfikacji aby nikt spoza forum się nam nie wkradł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:03
-
aher wrote:https://www.facebook.com/groups/894287707349312/ tu jest link
Bardzo proszę o przesłanie w wiadomości priv lub tu na forum danych z fb w celu weryfikacji aby nikt spoza forum się nam nie wkradł
aher lubi tę wiadomość