Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada wracaj do zdrowia
Polin polpasiec nie jest chyba zarazliwy,jak przechodzilas ospe to wydaje mi się,że jesteś bezpieczna. Najwyżej na jakiś czas ogranicz kontakty -
kas50 wrote:Dziewczyny czy któreś z Was brały w ciąży tej lub poprzedniej antybiotyki? Jak Wasze dzieci?
Ja brałam niedawno przez 2 tyg antybiotyk bo miałam kleszcza. I na razie wszystko okigorzej jakbym nie wzięła i miala borelioze wiec się nie wahałam.
A półpasiec to ostatnio mąż mial podejrzenie to lekarz idiota powiedział ze ma się wyprowadzić z domu. Ale na szczęście to nie było toWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:49
-
Dziewczyny od jakiegos czasu mam galaretowate upławy
kolor i zapach ok.tylko martwi mnie ta konsystencja galaretki... nie wiem czy to normalne
Przepraszam za ten post ale martwię się czy wszystko jest ok.
Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna -
Shaili wrote:Dziewczyny od jakiegos czasu mam galaretowate upławy
kolor i zapach ok.tylko martwi mnie ta konsystencja galaretki... nie wiem czy to normalne
Przepraszam za ten post ale martwię się czy wszystko jest ok.
Ja bym skonsultowala to z lekarzem. Taka galaretka to czop tylko ze jest lekko brazowy. Jak puszesz ze kolor ok to nie musi byc to. Jednak wszelkie dziwne uplawy lepiej skonsultowac. Nawet telefonicznie jesli masz numer. Albo poprosic o pilna wizyte. Powiedziec ze jestes w ciazy i bardzo niepokoja cie uplawy. -
Tzn.od kilku dni w takiej typowej ciążowej wydzielinie były takie niewielkie ilości tego galaretowatego śluzu. Dopiero dzisiaj na wkładce było to więcej. Nie mam plamien itp... kurde do jutra to nerwy mnie zjedzą. Co chwilę chodze do kibelka i patrze czy wszystko ok. A Lekarka jeszcze mi nie odpisała...
A czop nie wiem jak odchodzi nie mam doświadczenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 11:17
Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna -
nick nieaktualnyShaili- głowa do góry, pewnie infekcja.
A ja dzisiaj po glukozie. Wyniki będą na wieczór, nie jest taka zła, jak duszkiem się wypije, później po 15 minut słabo mi było. Dałam radę. Zdziwiona jestem różnicą pomiarów. O godzinie 7 rano na czczo 82 ( domowy glukometr), a o 9 -94 wskazał mi glukometr w ośrodku. Przez najbliższy czas nie będę patrzeć nawet na słodkie. Dwa pomiary miałam normalnie z krwi, nie z palca. -
zxc - różnica może wynikać z długiej przerwy od ostatniego posiłku. Im dłuższe przerwy między posiłkami to potem mamy wyższy wynik, bo jak długo nie jemy to potem mamy wyrzut glukozy z 'zapasów'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:04
-
Ja jestem po prenatalnych i już wiemy że dziewczynka
wszystko okej, Bobaska zdrowa
lekarz fajnie wszystko pokazał i Męża pytał co tam zmajstrowal
zapisałam się na wrzesień na 3 badanie. teraz ostre szukanie imienia
jak Wy nazywacie swoje pociechy?
Posti77, Scorpiolenka, _polin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny