Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejz tej strony styczniowka 2016:) ja trochę offtopowo. Ne potrzebuje któraś mamusia wózka? Mam na sprzedaż Expander mondo Black line 2w1 kupiony w Styczniu 2016. Na gwarancji.
Wklejam poniżej link na olx
http://olx.pl/oferta/wozek-expander-mondo-black-line-2w1-okazja-CID88-IDgvvvz.htmlMama Zosi -
Hej kobitki my już w domku skorcze powstrzymane teraz lezymy w domku. Dostałam kroplowki z magnezem i nospe w zastrzyku do tego luteine i globulki dopochwowe. Jak sie będzie rozwierac nadal założą mi szewek.
_polin lubi tę wiadomość
Wikusia -24.04.2006(10lat)
Ignacy-15.11.2010( 6lat)
Aniłek*-16.06.2015(12tyd)
Nowe szczęście-27.11.2016( 13t04d) -
Asiątko, całe szczęście, że udało się opanować sytuację
. Leż w takim razie spokojnie i niech maluch nie szaleje za bardzo - tak chociaż ze dwa miesiące
.
Elcia89, widziałam ten Evo, ale jakoś tak mi mniej do gustu przypadł - chociażby koła z mnóstwem jakiś wypustek, które będą zbierać błoto i inne niespodzianki z całej okolicy ;P. Niestety stał wysoko, więc go sobie nie podniosłam, ale mąż mówi, że on specjalnie lżejszy od normalnych wózków według niego nie jest - może ma jakoś gorzej środek ciężkości rozłożony? Jak go poprosiłam, żeby podniósł Chicco i porównał, to powiedział, że sprawia wrażenie lżejszego niż Evo. Wagę ma wg producenta całkiem jak X-lander i Chicco, fajnie by było jakby udało mi się je dorwać w jednym sklepie, to bym sobie zobaczyła, czy są tak samo wyważone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 16:50
-
Ja chcialabym na poczatku listopada juz miec wszystko kupione ,poprane ,poukladane I poskladane I czekac sobie. Termin mam na 20 listopada.
Wirginia lubi tę wiadomość
-
to ja myślałam, żeby koniec września/początek października już mieć gotowe
a jeszcze miałam pytać jak stoicie wagowo na chwilę obecną? ja mam 5 kg do przodu i się zastnawiam jak to wygląda, ale chyba w normie, choć waga zaczęła rosnąć dopiero w 2 trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 18:16
-
Asiatko trzymanie kciuków pomaga to zciskamy dalej żeby wszystko było dobrze
Ja sobie zrobiłam swoją listę już ją kompletuje bo nigdy nic nie wiadomo, wolę być przygotowana, i zrobić sobie wszystko po swojemu. A do tego finansowo to rozlozylismy i jak do tej pory jest niezle, nie mówię że oszczędzam na dziecku ale postanowiłam nie przeplacac. -
mamusiaaa1 wrote:My mamy Chicco Urban Plus
Bardzo jest lekki jak na wózek głęboko-spacerowy, zwrotny - idealny do miasta, choć ja akurat wyprowadziłam się pod miasto - i też daje rade nawet na spacerkach po lesie
No i teraz na lato kupiłam sobie nowy Color Pack - mega mi się to podoba, że można zmieniać w taki sposób wygląd wózeczka
Super, że pozytywną recenzja bo u nas jest nr. 1
Podoba mi się a w dodatku jest dość mały po złożeniuco do mojego samochodu jest wymogiem.
-
U mnie też 5 kg na plusie
-
U mnie już z 2kg na plus ale mam dużą wagę startową;/
Ja chce mieć do końca września wszystko kupione a w pazdzierniku popiore a na 25,10 mam termin.
W tym tyg juz zrobimy jakies zakupki;P
Asiątko odpoczywaj niech szkrab siedzi w brzuszku;) -
Dziewczyny,które spodziewają się córeczek,mam dużo ubranek po córce,kurteczki,spodnie,sukienki,bluzeczki,w bardzo dobrym stanie,markowe,niezniszczone,chętnie zamienię na ubranka chłopięce. Chętnych zapraszam na priv
bądź [email protected]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 06:42
-
Ja mam 6-7kg na plusie
Termin mam na 1 tydzień listopada wiec plan mam taki : pod koniec sierpnia zobaczę co będzie mi potrzebne bo w ogóle nie jestem jeszcze w temacie. I jak na razie mam 5 ciuszków. We wrześniu zacznę kupować. W październiku dokończę i koniec października będę prać i układać na miejsce. Wcześniej nie ma sensu bo kurz, roztocza, "zapach nowości" szafy itd.
Kas50 - sprawdź pocztę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 08:48
kas50 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj Idę na randkę z moją kruszynka
wczoraj mnie strasznie wystraszyła bo nagle zaczęła się tak wiercić, jeszcze nigdy takich fikolkow intensywnych nie robiła. A rano ani znaku życia, tylko brzuch zaczol boleć. Już jestem taka ciekawa co tam w brzuszku słychać
Powiedzcie mi czy cwiczycie mięśnie Kegla??Posti77 lubi tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:U mnie już z 2kg na plus ale mam dużą wagę startową;/
Ja chce mieć do końca września wszystko kupione a w pazdzierniku popiore a na 25,10 mam termin.
W tym tyg juz zrobimy jakies zakupki;P
Asiątko odpoczywaj niech szkrab siedzi w brzuszku;)
No to mamy taki sam termintzn ja mam taki z USG ale jest plan wcześniejszego wywoływania więc nie wiem - muszę ten temat poruszyć na najbliższej wizycie
Ja mam 1kg na plusie od wagi początkowej, ale w sumie jakieś 5, bo 4 schudłam w 1 trymestrze.
Co do mięśni Kegla - staram się i robię to kiedy mi się przypomni, czyli raczej rzadko
My wczoraj z mężem uporządkowaliśmy ubranka dla małego. Trochę tego towaru jest - najlepsze, że większość jest z innej parafii, więc chyba będę musiała coś dokupićTatuś zadowolony i zarzeka się, że on będzie synusia ubierał.
-
Małamama,mój mąż też tak mówił a jak wziął naszego syna pierwszy raz na ręce ,jeszcze w szpitalu to trzymał go tak z godzinę i się napatrzeć nie mógł i oddać nie chciał.To przychodzi naturalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 12:43
Kagura lubi tę wiadomość
-
Jak mój będzie takim ojcem jakim jest mężem to będę zadowolona - ale jak na razie w niego nie wątpię
Wstyd się przyznać, ale czasem boje się, że u mnie będzie gorzej. Ja bardziej boję się małych dzieci - jak je nosić, jak kąpać, jak wszystko jak one takie maleńkie. No ale strach przed macierzyństwem to też podobno naturalna rzecz, a potem wszystko przychodzi instynktownie.
-
Mi z Om wychodzi 22.10 a z usg 25,10
Mój tez mówił ze nie weżmie synka a potem co? oddac nie chciał:)póżniej juz po kazdym porodzie zabierał mi małego:P mówi ze u taty najlepiej mu się śpi;d
Ja tez raczej będę mieć szybciej poród gdyż lekarz nie chce bym rodziła 4kg a mniejsze więc gdzieś w 38tyg będę miec wywoływany jak przy 3 synku;) na to liczę hehe....
Ja w weekend zrobie segregacje ubranek:P
-
MłodaDama wrote:Ja chcialabym na poczatku listopada juz miec wszystko kupione ,poprane ,poukladane I poskladane I czekac sobie. Termin mam na 20 listopada.
Dziewczyny a nie wiem jak u Was ale u mnie już od 2 tyg leci z piersi ten pierwszy pokarm tzw siara. Na początku się przerazilam bo są to dość duże ilości ale podobno może tak byćwizytę mam za tydzień to pogadam z lekarką
a te skurcze też mam i troszkę bolą. Ale po nospie wszystko wraca do normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 13:26
-
Ja pare kropel siary mialam jakos po 20 tyg ale tylko raz troszke poplamilo stanik I tyle
z synkiem tez tak mialam kropeleczka jako znak ,ze cycki dzialaja
przygotowywuja sie hehe