Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sudocrem stosowalam przy córce,zresztą mam go w domu zawsze pod ręką. Teraz kupilam jeszcze dodatkowo Bepanthen extra baby.
U nas w sierpniu minęło 14lat razem,7lat po ślubieLena19938, _polin lubią tę wiadomość
-
Lena wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Co do ruchów ja nie liczę narazie,gin nie kazał.Mały jest tak ruchliwy że jakąkolwiek zmianę chyba bym zauważyła.
Ja dziś byłam na pobraniu GBS.Niezbyt przyjemne badanie,ale już mam z głowy.Oby był ujemny.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
A my tez we wrzesniu "obchodzilismy" 8 rocznice zwiazku. W cudzyslowiu napisalam bo obydwoje zapomnielismy:) W maju 5 lat rocznica slubu cywilnego a w czerwcu 4 koscielnego.
Ja ruchow nie licze bo junior aktywny bardzo jest. Jakby byly slabe to tak. Teraz to chyba bardziej na skurczach musze sie skupic.Lena19938, _polin lubią tę wiadomość
-
Ja liczę tylko kiedy mała ma mniej aktywny dzień. Tak to cały czas fika koziołki więc nie ma takiej potrzeby. Poza tym lekarka jeszcze nic nie mówiła o tym. W miarę upływu czasu dzieci też zmieniają częstotliwość ruchów. Coraz ciaśniej im u mamy
-
Myłam się normalnie płynem do higieny intymnej,najpierw w domu i później bezpośrednio przed pobraniemw w toalecie (był bidet) w gabinecie w lab.mikrobiologicznym.Tak kazała położna.Robiłam prywatnie ale w szpitalu i zapłaciłam tylko 20 zł ( pobranie z obu dziurek)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:48
-
Scorpiolenka wrote:Myłam się normalnie płynem do higieny intymnej,najpierw w domu i później bezpośrednio przed pobraniemw w toalecie (był bidet) w gabinecie w lab.mikrobiologicznym.Tak kazała położna.Robiłam prywatnie ale w szpitalu i zapłaciłam tylko 20 zł ( pobranie z obu dziurek)
Czyli co osoba inna opinia. Ja nie zapytałam lekarza i teraz się głowie. Podobno podmycie żelem antybakteryjnym fałszuje wynik. Czytałam juz 10 wersji jak się przygotować i zglupialam -
Ja jak bylam w szpitalu to polozne nie kazaly mi sie spevjalnie przygotowywac do pobrania wymazu na paciorkowca.
Dziewczyny polecacie jakis dobry termometr elektroniczny do ucha???
Mamy bezdotykowy ale taki sie nie sprawdza. Juz nie raz pokazywal 37 a faktycznie bylo ponad 38. -
Posti77 wrote:Czyli co osoba inna opinia. Ja nie zapytałam lekarza i teraz się głowie. Podobno podmycie żelem antybakteryjnym fałszuje wynik. Czytałam juz 10 wersji jak się przygotować i zglupialam
Ja ruchów nie liczę,Mały rano jest zazwyczaj mało aktywny,więcej rusza się pod wieczór. Teraz czesciej czuję takie przewroty i przelewania,rzadziej kopniaki. Ale wierzę że wszystko jest ok.
Ginka tylko mnie uczulila gdybym nie czula ruchow wogole od 8-10h to wtedy IP. -
Przeczytałam o tym przygotowaniu do GBS i już teraz zgłupiałam.Jest napisane,że umyć się samą wodą a mi powiedziała położna ,że tak jak zwykle.W tej toalecie był jakś płyn ale ja użyłam swojego płynu (wzięłam że sobą próbkę).Na szczęście tylko odrobinę i dobrze spłukałam.Myślę,że jakby miało coś wyjść to wyjdzie bo taki płyn nie jest w stanie zabić bakterii.
Żałuję tylko,że wczoraj nie zagłębiłam bardziej tematu bo bym pewnie zrobiła inaczej.Teraz czekam na wynik będzie za 3 dni i zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 16:10
-
nick nieaktualnyCoś tam zaznaczam w karcie ruchów. Ale nie specjalnie się tym przejmuje.
To widzę, że na tym etapie już różne rzeczy dzieją się z szyjkami.
Dada- trzymaj się, bo przy roczniku ciezko się oszczedzac.
Ale mamy piękną jesień na za oknami ( przynajmniej i mnie). Uwielbiam taka taką pogodę.
Za tydzień wizyta to się dowiem o gbs_polin lubi tę wiadomość