Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada dzięki za Info chyba będę musiała spróbować bo nogi mam jak smoczyca normalnie.
Z karmieniem coś położna nadmienila żeby na samym początku trochę ograniczyć dietę, ale we wtorek na szkole będziemy o tym mówić to może się dowiem czegoś nowego. Tyle wiem jak u mnie w rodzinie dziewczyny rodziły to nie wolno było im jeść owoców pestkowych, truskawek, czekolady i żadnych warzyw i owoców wywołujących gazy. -
Hmm... Sama nie wiem. Moja dziewczyna słabo się rusza. Nie wiem czy to przez to że tyle nie spałam czy dlatego że coś się dzieje niedobrego..... Pójdę coś zjeść. Jak po tym się nie obudzi to chyba na ktg podjadę. Niby coś tam się rusza ale już nie tak często jak przedtem. Może nie panikować? Sama nie wiem.
-
Lena jak dobrze się czujesz to jedź, jak się mała urodzi to pewnie prędko nie będzie okazji się gdzieś wyrwać
My mieliśmy dziś jechać do kina, ale przez to opuszczenie się brzucha trochę się boję i chyba sobie daruję, tym bardziej że do kina mam 40km i to w przeciwnym kierunku niż szpital w którym mam rodzić. Czyli jakby się coś zaczęło dziać to z kina do szpitala miałabym prawie 100
Ruzia
-
Dziewczyny ja też mam takie meble albo bardzo podobne
Ja z wahaniami wagi to się nie wypowiadam, ale teraz może przez tą opuchliznę też tak mam.
Święta będą zupełnie inne niż do tej pory, u mnie niestety mąż w pierwszy i drugi dzień idzie do pracy na 14. Liczę że jeszcze mu się zmieni.d Zień przed Wigilia mój tata ma operacje jeszcze. Ale przynajmniej córcia będzie ze mną
Lena teraz ponoć dzieci więcej śpią, może to przez to. Ja jak się rusza to nie panikuje, bo czasem wierci się mniej czasem więcej. A dla spokoju możesz jechać sprawdzić co u Twojej Olenki słychaćLena19938 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem. Może ja ją trochę słabiej czuję po prostu ale teraz tak posiedziałam i widzę że brzuszek się rusza... Myślicie że moja nieprzespana noc może wpłynąć na to że dzidzia rusza się mniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:51
-
Lena jak się martwisz mocno to jedź, ale powiem Ci że moja od wczoraj też leniwa. Poruszała się wczoraj dopiero wieczorem, dziś też troszkę i zauważyłam że brzuch się rusza a ja nie czuję już każdego ruchu. Więc może u Ciebie też tak jest
ale jak masz możliwość jechać do szpitala i nie leżeć tak jak u nas to jest to jedź jak dalej nic nie będzie
ja ostatnio też się bałam. Ale potem dała znać
albo spróbuj na leżąco trochę potrząsać brzuszkiem i poczekać zobacz czy Ci odpowie
u mnie działa.
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Moja mala cala noc szalala a teraz cisza
. Ale to jej pory spania wiec nie panikuje, leniuszkowi sie akurat lepiej spi w poludnie niz noca-niestety
Zreszta ja tez dzis dosypiam, jakas dziwna jestem. Trudne samopoczucie dziewiatego miesiaca mnie chyba zlapalo, o moim dolku psychicznym nawet nie mowie.
Szkoda, ze mieszkam w takiej malej miescinie, zeby isc do galerii na zakupy czy do kina, musze 100 km jechactu jedynie mam lasy i jeziora. Takze dziewczyny jak macie teraz mozliwosci to korzystajcie ile tylko
-
Ja byłam wczoraj na mieście i chciałam jak najszybciej wrócić do domu
czuję się już ciężka i szybko się męcze
a od jutra nas czekaja dopiero wycieczki, w pn banki, wt lekarz, śr szkoła rodzenia. Już widzę jak mi nogi puchną
i zacznie się jeżdżenie na badania.. chyba już zrobię boreliozę bo czasem swędzi mnie te miejsce po kleszczu z resztą mam tam też taka kropkę czerwona
zobaczę przynajmniej czy kupić laktator czy bede mogła karmić. Chcemy już też zrobić resztę zakupów i mieć to z głowy
-
Ja wczoraj po krótkim pobycie w galerii to prawie umieralam. Mąż poszedł do T-Mobile podpisać umowę a ja pilnowalam naszego urwisa który na zakupach czuję się jak w 7 niebie i biega wszędzie. Musiałam za nią nadążyć. Dobrze że są automaty dla dzieci to chwilę się zajęła. Jak już wrocilysmy do męża to powiedziałam że ja muszę usiąść i musi mi coś do picia przynieść. Masakra. A muszę jej buty kupić, małemu jeszcze parę rzeczy np. ciepła czapkę. Wczoraj brakło już nam czasu i mi sił.
-
Oj dziewczyny jak mnie brzuch zaczął boleć przedtem! Kręcenie w głowie i ten ból... Zasnęłam w przeciągu 5 minut. Co się ze mną dzieje! Ale Ola daje teraz znać o sobie więc się mniej niepokoje. Mąż pojechał i już za nim tęsknię... To jest najgorsze
-
Moze ta pogoda tak dziala ? Tez jakos sie dziwnie czuje, na nic nie mam ochoty. Mala wyjatkowo slabo aktywna dzis, jak ja szturchne to mi da znac, ale sana z siebie sie nie wierci za bardzo
Jedyne co to mi sie mandarynek zachcialo, maz na szybko pol naszej miesciny oblecial w poszukiwaniu. Ale cale szczescie kupil i to bardzo dobre jak na ta pore. Zachcianki baby w ciazy
Lena19938, Wirginia lubią tę wiadomość