X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi ciężko tak pisać ale do tego można doprowadzić właśnie. Teraz mam 29 lat i czuję że dopiero teraz zaczynam żyć. Rodzice wiedząc jak się wtedy czułam nigdy by mi nie pozwolili się tak męczyć. Ale skąd mieli wiedzieć.
    Hehe nie chce pisać co się działo kiedy się okazało że wychodzę za mąż :-D znów krytyka, no ale jak to? ;-) no nie miałam prawa wyjść za mąż ;-)

Dobra koniec tematu bo się tak uzewnętrzniłam że aż nieprzyzwoicie...

Teraz moja Oleńka mną zawładnie :-) nie mogę się jej doczekać! Ale ona wie że ma się nie spieszyć.

agata.gie lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam ostatnio w Rossmannie masakrę Brow Artist Sculpt.... Cudo nad cudami!!! Wczoraj specjalnie nie zmyłam brwi na noc żeby zobaczyć jaka jest trwałość. Brwi nie naruszone prawie. Bez przeceny kosztuje jakieś 50 zł ale wtedy było 50% w Rossmannie ;-)
    Świetny kosmetyk!

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu dziś mam dostać wózek. Czekam na kuriera, który miał być do 12 a tu już 13 i dalej go nie widać ;/
    Nie wiecie jak to jest z dostarczaniem paczek? Czy kurier ma obowiązek dostarczyć paczkę pod same drzwi? Bo ja sama w domu jestem, mąż będzie koło 17 i nie widzi mi sie wnosić prawie 30 kg przesyłkę na 4 piętro

• eunice. Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:49

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanay kurier musi Ci przynieść do domu bo musisz podpisać odbiór :) ja trafiłam na takiego gościa co mi nawet do pokoju wniósł przesyłkę z łóżeczkiem bo mówił że ciężkie i sam zaproponował :)

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz w rossmanie podkłady i korektory ale ja nie bardzo mogę smigac już po sklepach :( a chciałabym tylko jakiś fajny korektor bo mam sińce pod oczami a niedługo będą jeszcze większe :D podkład mam jeszcze ze wcześniejszej promocji :) mało się maluję więc dużo nie zużywam :)

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena tak czytam o tym mieszkaniu.. musi być bardzo ładne :)

Będziesz najlepszą mamą dla swojej Oli :*
    Jak nie miałaś prawa wyjść za mąż? Każda ma prawo jak tego chce. A jak się znajdzie ta druga połówkę to jak najbardziej :)

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena współczuję przeżyć jakich doświadczyłas. Było Ci bardzo ciężko ale teraz będzie już tylko lepiej. Jesteś silna kobietą.

Ja czekam na wizytę. Oczywiście opóźnienie musi być. A ja nie mogę usiedzieć tak mi ta kość ogonową dokucza. Szwagierka mnie dzisiaj pocieszyla że skoro teraz mam tyle dolegliwości to po porodzie będzie lepiej. Bo ona w ciąży zero bóli skurczy za go teraz biedna co chwilę zapalenie piersi ma.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanay kurierzy zazwyczaj dzwonią i wtedy możesz się zapytać czy pomoże ciężarnej. Raczej wnoszą bez problemu

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurier wniósł mi paczkę do góry. Nie mial wyjścia. Zadzwoniłam na infolinie i mi powiedzieli, ze to jego obowiązek. Bardzo mu sie to nie podobalo i był okropnie nieuprzejmy no, ale bez przesady. Okazało sie, ze przesyłka składa sie dwóch paczek po prawie 25 kg i co on sobie wyobrażał, ze ja to będę wnosić na czwarte piętro? :O Achh ta ludzka uprzejmość, mlody chlopak a taki wredny.

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki aphrodita... Było ciężko ale teraz już na pewno będę silniejsza.

Ja współczuję Ci tych dolegliwości! Strasznie musi to wszystko boleć. Mnie bolały w pierwszym trymestrze plecy a teraz nie zapeszając cisza... Mam nadzieję że nie będziesz musiała długo czekać a po porodzie powinno w końcu przejść! Mam taką nadzieję :-)

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanay to dziwny typ... No ale co taki chłopaczek może rozumieć jak widzi tylko czubek własnego nosa... Nie przejmuj się, po prostu totalna klęska ten człowiek i tyle... Dobrze ze masz to na górze a frajer niech się buja ;-)

Lanay lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena tez właśnie miałam pisać, ze jak czytam opis waszego wybranego mieszkania to musi być śliczne. Bardzo mi sie takie poziomowe mieszkania podobają. Samej mi sie takie marzy. Życzę Wam żeby sie udało załatwić wszystko :)
    Dobrze być na swoim. Mam nadzieje, ze i my z mężem sie kiedyś doczekamy bo póki co od ślubu ciagle na wynajmowanym. Teraz już jest to nasze 3 mieszkanie w ciagu niecalych 4 lat. Ciężko tak jak sie nie ma swojego kąta, które można by urządzić po swojemu i w ogóle. AAle przynajmniej teraz mamy fajne mieszkanko i na korzystnych warunkach. Fakt, ze urządzone kompletnie nie w naszym guście, ale nie będziemy nic zmieniać bo szkoda wkładać kasę w nie swoje :)

Lena19938 lubi tę wiadomość

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanay nie wiem czy się uda naprawdę, ale chociaż musimy spróbować. Zdolność mamy. Okazało się że moja umowa jest traktowana jako umowa na czas nieokreślony i nie ma potrzeby dostarczania promesy. Bylibyśmy głupkami gdybyśmy nie spróbowali. Mąż poszedł właśnie na budowę oglądać to mieszkanie. Mnie oczywiście nikt nie wpuści ;-) mieszkanie rzeczywiście jest fajne i w dobrej cenie. Nie wiedziałam że mieszkania z antresolami mogą być w tak dobrej cenie... Lepiej mieć ciasne ale własne! Próbujemy. Mam nadzieję że i nam i Wam się powiedzie :-*

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dziewczyny z całego serducha żeby się udało!! :) Ja też zawsze powtarzam małe ale własne :)

Kurcze Mała dziś szaleje, chyba jest głodna bo ja dziś jakos apetytu nie mam.. ale pichce pierogi na obiad żeby coś tam wpadlo na ruszt.

• małamama Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na pewno wszystkie damy i będziemy mieć swój własny kąt, bez zobowiązań nie wiadomo jakich. Ja na wiosnę zaczynam budowe i już nie mogę się doczekać.
    Nie wiem za bardzo jak takie mieszkania wyglądają bo nigdy w bloku nie mieszkałam i nie mam porównania, jedynie jak byłam u kogoś ale na pewno dwupoziomowe jest bardzo ładne i wygodne. Także Lena na pewno będziesz miała cud mieszkanko. :-)

Zaobserwowałem że jak mąż wraca do domu to dzidzia się uaktywnia tylko coś zaczyna do niej mówić i głaskać brzuch. Normalnie już któryś raz, dziś też była cisza, a tylko wocil i kopadlo się włączyło:-) jak będzie dlugo spać to ja będę budzić niestety.

Co do skurczów to ja chyba nie odczuwam za bardzo, zaobserwowałem tylko pod prysznicem, że brzuch się napina, ale czy to skurcz czy co to sama nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 16:13

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • agata.gie Koleżanka

Wysłany: 13 października 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki - kiedy ustawiacie łóżeczka? ;) Ja mam wrażenie, że to się wszystko jeszcze zdąży zakurzyć.

relg2n0apzfk2ghe.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam łóżeczko z materacykiem w pokoju ustawione od dawna bo mój M nie mógł się doczekać, i przewijak stoi. Także tylko ubrać prześcieradło i ochraniacz i baldachim i gotowe. A przykryte mam przed kurzem. Tylko nie wiem kiedy już to wszystko ubrać, no po za baldachimem bo muszę uszyć jeszcze.

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lozeczko postawie z materacykiem w nastepna sobote przed wizyta mysle. To bedzie 36 tydzien to tak okej mysle hehe a ubierac w przescieradelko I kolderke itd bede pozniej bede miala to wyprane przygotowane ale ubiore albo nawet maz ubierze pozniej.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • małamama Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już 36tc a za tydzień czy dwa różnie może być, mój M to nie wiem czy tak wszystko ogarnie jeszcze jak będzie w stresie i nowej sytuacji. A teściowej o nic nie chce się prosić.

ex2buay3pdd4m8hy.png
‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ