Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No dokładnie dziewczyny... Ola większa czy mniejsza, ważne by była zdrowa. Mi się zawaliło ostatnio wszystko i jest uśmiech przez łzy. Ale Ola ma być zdrowa. Choćbym miała pod mostem mieszkać moje dziecko niech będzie zdrowe. Nic nie jest ważne tylko o to się modlę i tylko tego chcę.
Przepraszam za kolejny bezsensowny, egzaltowany wpis. Dużo we mnie emocjiklauuudia, Wirginia lubią tę wiadomość
-
ale z drugiej strony pewnie juz tyle kobiet przez to przechodzilo i daly rade takze my tez damy
) kruszynki beda szybko z nami
Mam plan wziac te tabletki i ruszac sie jak najwiecej moze pojdzie wtedy szybciej jeszcze zadzwonie po meza i wskoczy<my moze w jakies krzaczory hehe -
Dokładnie Klaudia
wszystko będzie oki trzeba w to mocno wierzyć!
Lena pisz pisz! Ja lubię czytaćoby było więcej tych pozytywnych emocji
Mąż właśnie chciał napompować kółka w wózku i jedno kółko bez powietrza zostało i bal się że zepsuł a się okazało że po prostu poszła linka z pompki hahaale ten strach w Jego oczach xD
klauuudia lubi tę wiadomość
-
U mnie termin niby na pojutrze ale szyjka jeszcze długa i zamknięta. Jak to jest z wywoływaniem? Czeka się zawsze 2 tygodnie od terminu ? ?
Wirginia mam ten sam model i nawet kolor podobny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52904a4ef360.png
Wirginia lubi tę wiadomość
-
Posti77 wrote:Jak to jest z wywoływaniem? Czeka się zawsze 2 tygodnie od terminu ? ?
U mnie wywoływać chcą po 6 dniach bo termin wczoraj a 7 do szpitala. Zxc dzisiaj termin mija i tez na 7.11 wiec tylko 5dni od terminu... Chyba nie ma żadnej zasady, wszystko zależy od lekarza.