Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabela23 wrote:APAP MOŻESZ WZIĄĆ tylko ten zwykly nie extra,bo ten nazwy extra ma w składzie kofeine
Niestety wzięłam już i to właśnie ten extra5bo akurat taki miałam Trudno, może od jednej tabletki nic się nie stanie. Teraz zakupię ten zwykły. Moni dzisiaj jak będę u lekarza to zapytam co to zrobić. Ja ogólnie mam dość często bóle głowy ale czasami są naprawdę uporczywe, aż na wymioty bierze i wtedy wyjścia nie ma, trzeba się ratować
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Ja odliczam godziny do wizyty! zostało dokładnie 12 chciałabym usłyszeć dziś serduszko bo to 6 tydzien 3 dzień wg. belly (ew. 7 tydzień 0 dzień od ostatniej miesiączki). Wiem, że może być wcześnie więc postanowiłam nie panikowac jakby nic nie bylo i pójść jeszcze na wcześniej umówioną w poniedziałek wizytę. Przespałam dziś cała noc bez budzenia do łazienki ale od 6 jestem na nogach i pracuje przed kompem miło was rano poczytać.
Wszystkim dobrego dnia i dużo słońca!Jolcia1985 lubi tę wiadomość
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Sówka_83 wrote:Magda-lenka ja dziś też mam 6t3d i też liczę na serduszko Ja mam wizytę ok. 16. Siedzę jak na szpilkach i momentami płakać aż mi się chce z niecierpliwosci i ciekawości co tam się w brzuszku dzieje
Sówka! Daj znać proszę już po ja na pewno dopiero ok. 21.30-22.00 napiszę na Belly ale przeczytam Twój wpis przed wizytą na pewno tym bardziej, że pewnie w poczekalni spędze z 30 min i będę miała zajęcie przynajmniejAniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Dziewczyny 3mam kciuki za serduszka !
widzę, ze my wszystkie się nakrecamy na wszystko co złe. Ja niestety tez, nie dość, że mi sie ryczeć chce od tych mdłości (chyba sama sobie je wmawiam), to jak poczuje ciagnięcie w brzuchu mam od razu czarne wizje. Zero spokoju, dla mnie najbardziej stresujaca jest prowadzenie auta, boje sie omdlenia, wymiotów;)Na razie nie dostałam l4, moze moj lekarz uwaza ze za wczesnie, najwyzej zmienie lekarza;) no i w pracy lekko nie jest niestety. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co tu taki wszechobecny stres panuje! Ja Was proszę, trochę optymizmu! Nie wolno przyciągac do siebie złego. Trzymam kciuki za wizyty. Ja ma swoją czekam do wtorku.
Mnie męczą wciąż mdlosci i wymioty, lekko z 5 razy dziennie ląduje przed muszlą, aż strach się z domu ruszać. -
Ja jeśli mogę cos doradzić to polecam troszkę odciąć się od forum tak do 12 tyg. bo niestety często tak jest ze dziewczyny nakręcają się jedna od drugiej a prawda jest tak ze: mdłości, brak mdłości, wymioty, brak wymiotów, ból piersi, brak bólu piersi, ból brzucha, brak bólu brzucha, ból miesiączkowy, ciągnięcie, kłucie, senność, rozkojarzenie - są normalne! A siedzenie tutaj nie pomaga, szczególnie czytanie historii tych ktorym sie niestety nie udało i analizowanie ich objawów. Naprawdę, tylko spokój nas uratuje
aher, pabelka88, Scorpiolenka, AgacizdA, Ellasi, jusst, Marzena7772, Bianka4, gama lubią tę wiadomość
-
ooo...witajcie
przybywa nas
my dalej przeziebieni
mam koszmary w nocy nie moge spac...budze sie o 3 i po spaniu....
tez sobie wkrecam ze jak pode na usg, to bedzie puste jajo albo c.pozamaciczna ehhh
wyskoczyło mi na twarzy peeełnooo pryszczy!!! wygladam okropnie !!! -
mozecie mnie tez dopisac do listy....termin mam na 21.11
ide w przyszly wtorek na wizyte....pewnie bedzie pecherzyk tylko, no ale chce chociaz jego zobaczyc, czy jest w macicy
ja poki co dalej objawow brak, piersi popoprzedniej ciazy takie male ze az nie widac wiec nie ma co bolec
Paju, widze ze Ty tez masz roczne dzieckoEllasi lubi tę wiadomość