X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena na razie jakoś się trzymam ale mam i złe chwile.....:-( najgorsze że często obrywa za to moja córka :-(jest mi z tym piekielnie źle......potem rozmawiamy i jakoś dochodzimy do porozumienia......chyba za dużo od niej wymagam.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 14:14

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Lena19938 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza jak chcesz to napisz na priv do mnie możemy pogadać... A ja nie ogarniam jak to się robi nawet...

kataloza lubi tę wiadomość

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • _polin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my już mamy 4 miesiące :) - każdego miesiąca zastanawiam się kiedy to zleciało. Jak oglądam pierwsze zdjęcia to aż łezka się w oku kręci.

Z tej okazji maluch jak szalony ćwiczył obroty i sam zaczął przekręcać się z plecków na brzuszek. W ogóle mimo przeziębienia ma 150% energii :)

Garsteczka nas tu została. Buziaki dziewczyny :)

klauuudia, kataloza, małamama lubią tę wiadomość

3jvz9vvj1ktqsgj2.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena19938 wrote:
    Kataloza jak chcesz to napisz na priv do mnie możemy pogadać... A ja nie ogarniam jak to się robi nawet...
    Ja też nie umiem na priv :-) jak słowo daję już na ciąży po 30-stce dziewczyny mnie namawiały na priv ale nie mam pojęcia jak to się robi aki tłumok ze mnie w tej dziedzinie heheheh

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polin gratki dla malucha za "poważny" wiek i nowe umiejętności.
    Mój potrafi narazie z brzuszka na plecy,odwrotnie jeszcze nie ale nauczy się :)
    Rzeczywiście niewiele nas już tutaj.Wątek chyba zaczyna umierać śmiercią naturalną,a szkoda :(

_polin lubi tę wiadomość

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt coraz nas mniej :( a szkoda... Każda juz ma ręce pełne roboty a co za tym idzie mniej czasu niestety :(
    Najlepszego na 4 miesiące czas ucieka :)

_polin lubi tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wiadomości najpierw musicie dodać się do przyjaciółek potem na wiadomości i "utwórz" i napisać nick przyjaciółki :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • _polin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt, czasu mało niestety - jeszcze niektóre z Was mają dwoje dzieci...
    My się zastanawiamy nad kolejnym dzieckiem - rok po roku, ale tak myślę czy wiedziałabym w co ręce włożyć, a idealna różnica wieku pewnie nie istnieje.

3jvz9vvj1ktqsgj2.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie,za to szlag trafia,już 6 dzien siedzimy w domu,bo cały czas bardzo zle powiwtrze i alarmuja:-(
    Kiedys tego nie bylo i ludzie żyli eh...

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kataloza Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Mnie,za to szlag trafia,już 6 dzien siedzimy w domu,bo cały czas bardzo zle powiwtrze i alarmuja:-(
    Kiedys tego nie bylo i ludzie żyli eh...
    Łoj nie strasz ja wyłażę codziennie nic mi nie wiadomo bo tv nie oglądam !!!!

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze non stop w domu bo moja mala ciagle chora. Wyzdrowieje i znowu cos. Lekarz mowi zeby siedziec w domu wiec poki co siedzimy. Powoli mam dosc :/. Teraz w weekend walczylismy z biegunka. Cala rodzina i mala tez. Obylo sie bez szpitala i mam nadzieje ze to okropienstwo nie wroci juz. Co do wychodzenia to Mieszkamy na mazurach- jeziora, mieszkamy przy lesie, wiec tereny do spacerow idealne. No ale niestety, wyjatkowo zimno i wietrznie u nas. Smogu brak za to wiatr urywajacy glowe ciagle obecny :/

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _polin my też tak planowaliśmy maleństwo po malenstwie ale rok trzeba poczekać niby mówią po cesarce ale może i dobrze bo też nie wiem czy bym poradziła... Tzn poradzić może tak ale nerwy pewnie zszarpane haha :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka zdrowiejcie jak najszybciej :) wysyłam pozytywna energię hehe ;)

A u nas dziś piękna pogoda 8 stopni na plusie słoneczko aż chce się żyć i humor dopisuje. Mały tez miał dzisiaj znakomity humor nie musiałam się aż tak wysilać jak przez ost 3 dni była mała maruda :) dziś uśmiechnięty aniołek ;) byliśmy 2 godzinki na spacerze super no i zawsze trochę ruchu ;)

Współczuję Wam tej pogody... Eehh i ten smog do tego :/

_polin lubi tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a karmisz piersią???

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza mm karmi chyba

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak dalej pójdzie to faktycznie wątek zdechnie.
    U nas dziś marudny dzień moja mała ma ciągle katar jeszcze ja zakaszlalo. Już myślałam że nam kolki mijaja, a tu dziś znów masakra. Jutro mamy pierwszą rehabilitację w ośrodku, ciekawe co nam powiedzą.
    Ogólnie to u mnie fatalnie atmosfera w domu nie do wytrzymania, nie odżywam się z nikim poza moim mężem. Jestem jak w jakiejś klatce. Normalnie katastrofa. Poważnie zastanawiam się nad wyprowadzka.

A Lenka piękna i duża ta Twoja Olenka. :-)

Dziewczyny prasujecie jeszcze ubranka?? Albo do kiedy prasowalyscie?

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmie mm od samego poczatku i moze tu lezy problem, mala nie dostala tego co najlepsze by sie chronic przed chorobami :(

Co do prasowania to ja nie prasowalam i nie prasuje. Aby pierwsze pranie jak kupilam ubranka,to popralam je (spora czesc uzywanych). Slyszalam ze wlasniej noworodkom sie powinno glownie prasowac.

My nadal czekamy na wizyte u neurologa, pomimo ze prywatnie to czas oczekiwania do dobrej lekarki dlugi. Trudno, juz bym bardzo chciala zeby to bylo za nami bo wiele rzeczy u malej mi sie nie podoba.
    No i te przeklete szczepienie pod koniec miesiaca- poprzednie bylo straszne i teraz sie po prostu boje :/

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • picollina Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A niektore z nas maja trojke maluchow i prelne rece roboty. Rzeczywiscie idealna roznica wieku miedzy maluchami nie istnieje, bo to zalezy dla kogo i co jest idealem!
    Ja nie mam czasu ogladac tv i wychodze z maluchami codziennie, poszaleja na powietrzu to lepiej zjedza, śpią i odpukac nie chorują.

manda21 lubi tę wiadomość

f2wl2n0a4zwzr8gi.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas prasuje hehe

Powietrze sprawdzam codziennie na stronie gios i dziś jeszcze gorzej niż wczoraj,mimo zapowiadanego słońca,więc dobra pogoda nie,zawsze idzie w parze z dobrym powietrzem. Ale ja mieszkam na poludniu,na granicy z czechami,chyba oni nas truja:-( eh

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prasuję sporadycznie jakieś wyjściowe ubranka i flanelowe pieluszki,codziennych nie prasuję już dawno.

Kas kiepsko z tym smogiem u Was.U naa zwykle na poziomie dobrym lub umiarkowanym,ale zimno i też rzadko wychodzimy bo to żadna przyjemność dla mnie tak marznąć choć wiem że synkowi by się przydało.
    Byle do wiosny a to już na szczęście bliżej niż dalej :) i wtedy odbijemy sobie spacery za tą całą długą zimę.

My wreszcie ruszyliśmy z chrztem,mamy 2 kwietnia.Szukam jakiegoś fajnego ubranka dla synka i nie wiem jakie kupić żeby było akurat na kwiecień,bo raz nie wiadomo czy jeszcze z kurteczką bo może być zimno a po drugie jaki rozmiar bo synek rośnie jak szalony.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
‹‹ 714 715 716 717 718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ