Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/765f94fd79dc.jpg
A to my hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 17:37
_polin, Lena19938, Scorpiolenka, manda21, RinaC, kataloza, małamama lubią tę wiadomość
-
Świetnie wyglądacie dziewczyny
Ja przez pół dnia chodzę z rozmazanym makijazem i kokiem na czubku głowy, dopiero popołudniu mogę się trochę ogarnąć.
Dzisiaj byłam z młodym na drugim szczepieniu, dzielnie je zniósł - chwilkę poplakal, dostał cycka i zapomniał o sprawie;) teraz smacznie śpi i mam nadzieję, że nic złego nie będzie się działo.
Nooo i mały waży juz 7.100 także jestem bardzo zadowolona._polin, małamama, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Śliczne mamusie
i takie rozesmiane
Rzeczywiście podczytuje Was w nocy ale jakoś nie mam czasu napisać bo jestem padnieta juz bym chciała wracać
NIKOLASEK na chrzcie super. Był dzielny nie płakał i tak było fajnie trafiliśmy na fajnego księdza super to wszystko poprowadził tak z humorem i na koniec kazał bić brawo Nikolaskowi ze był taki dzielny a ta woda przecież taka lodowata
Prześle później zdjęcie mojego małego kawalera jak się ogarnę trochę.
Teraz będę karmić małego i idę spać bo oczy mi lecą normalnie_polin, Scorpiolenka, małamama, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Karaloza super
Klaudia fajnie że chrzciny rownie udane
Ja mialam stres,nie powiem,do kosciola zdążyliśmy na ostatnią chwilę,praktycznie wchodzilismy razem z ksiedzem,a wszystko przez wózek,bo mąż jak pakowal go do auta zauwazyl że prZednie koła jakieś flaki,pompki nie umielismy znaleźć i szybko od sasiadki pozyczylismya wózek bardzo się przydal,bo Mały spał w nim aż do obiadu,potem dziewczynki do wozily w restauracji i jeszcze drzemke zaliczył. Takie przygody.
Ale na szczęście wszystko się udałoklauuudia, _polin, Scorpiolenka, Lena19938, manda21 lubią tę wiadomość
-
Klaudia, Ale przystojniak !
.
Ładne z Was kobietki, milo zobaczyc ta realna twarz
A u mnie Kalinka dzis 5 miesiecyklauuudia, _polin, Scorpiolenka, małamama, manda21 lubią tę wiadomość
-
Klaudia,ale elegancik,no super że wszystko się udało
My już dni odliczamy do chrztu i już mam stres bo mały ostatnio maruda że hej.Popsuł mi się okrutnie z 1 pobudki w nocy mamy 4
Jedzenia nowości odmawia,tylko mleko i soki.
Kataloza,gratki dla Wojtusia piękne ciemne oczka ma
Mysza,najlepszego dla Kalinki bo 5 miesięcy to już "poważny" wiek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 13:40
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Ale jesteście mamuśki piękne i dzieciaczki jakie ładne.
A Leny zdjęcia nie widziałam bo to ponoć ciocia na zdjęciu z Ola.
Ja mam wydrukować zdjęcia tylko się zebrać nie mogę a jutro 22 i też skończymy cztery miesiące:-)
Moja kruszyna wsowa marchewkę jak nie wiem a dziś marchewkę z ziemniakiem pierwszy raz. Jestem z niej dumna bo ładnie jej to wychodzi i buziaka tak śmiesznie otwiera:-)
Może jutro zrobię aktualne zdjęcie i też dodam chociaż nie obiecuję bo mam mało czasu jeszcze pogrzeb do tego:-(Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Klaudia ho ho przystojniacha jak się patrzy
Kataloza Twój równieżkawaler
My dziś po spacerze,młody teraz jeszcze śpi,oby w nocy pospal,bo ostatnio coś często się budził. -
Malamama ja mialam 4 pogrzeby w ciagu miesiaca w tym jeden w domu i doskonale rozumiem.
U nas dzisiaj tak ladnie, ze zaczynam sie cieszyc rokiem wolnego, a jeszcze tydzien temu marzylam o powrocie do pracy. My dzisiaj bylismy dwa razy na spacerku.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018