Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza a jak się spojenie rozejdzie to jakie są konsekwencje? W sumie jakie by nie były to bralabym cc. Zresztą wykonują cc bo dziecko jest nie tak ułożone a co dopiero rozejscie spojenia. Jedynie to bym zaczekala jak się samo zacznie a nie tak całkiem na zimno.
A co lekarze spr podczas porodu ze bardzo boli? Rozwarcie? Właśnie położne na sr ostrzegały przed tymi badaniami. Ostatnio u mojego lekarza po badaniu które mnie trochę bolało spojrzałam na jego palce... no i dosyć krotkie maPierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
No laski, jestem po.
O 3:15 urodził się siłami natury Tymon. 3080g i 53 cm, 9 punktów, zabrali go na dogrzanie więc chwilowo mam czas na dojście do siebie.
Obyło się bez nacięcia. Mały szewek jest, ale raczej ma charakter kosmetyczny tylko.
Więc mam dwoje dzieci urodzonych 5 listopada, z tym, że jest między nimi 10 lat różnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 06:27
Katalonia, abiolek, Eljotka, agagaga, KasiaHaBe, Kaczorka, Kaczuszka86, Katarzyna87, Alma84, zuzik88, Blondik, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Hej, wpadam z dobrymi wieściami
03.11.2017 o 13:15 silami natury przyszła na swiat Helenka. 2940 gr, 53 cm, 10 pkt. O północy odeszły mi wody, ale do 10 rano nie pojawiły sie żadne skurcze, wiec podano oksytocynę. Dalej poszło szybko, nie zdążyliśmy nawet ze znieczuleniem. Miałam troche problem z partymi i trzeba było naciąć, ale kto by teraz o tym myślał, kiedy moj szkrab leży koło mnie
Katalonia, abiolek, KasiaHaBe, Katarzyna87, Alma84, zuzik88, Blondik, Sunshine_111, Biedroneczka83, wichrowe_wzgórza, Aasienkaa lubią tę wiadomość
-
KasiaZ super, duzo zdrowia dla Was. Na kiedy mialas termin??
Aasha gratuluje i rowniez duzo zdrowia.
Ja tez Wam zazdroszcze, ale mam nadzieje ze jeszcze tylko9 dni ;P ustalilam se termin i lepiej mi jak siego trzymam naiwnie myslac ze tak bedzie ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 06:57
Katalonia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje. Witamy kolejne maluchy na świecie
U mnie 39+1 i zero oznak, cała skóra mnie ciągnie i zaczynają pojawiać się rozstępydopiero teraz. Idę dziś z mężem pospacerować po galerii bo musi kupić buty. Nie lubię zakupów w niedzielę dlatego jedziemy zaraz rano ale dla niego to jedyny wolny moment żeby coś wybrac.
KasiaZ, abiolek lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Aasha, KasiaZ gratulacje !
Ja miałam nadzieje po wczorajszym spacerowaniu ze coś mnie dziś ruszy, a w nocy spałam spokojnie tylko raz na siku wstałam nic mnie nie bolało a dziś dzień jak co dzień. Mam wrażenie ze brzuch dalej jest wysoko i nic się samo nie zacznie. Już mam trochę dośćKasiaZ lubi tę wiadomość