Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
abiolek wrote:No to 11.11, ciekawe, czy ktoras urodzi
ja mam nadzieje, ze za tydzien bede juz rozpakowana
dzisiaj koncze 40tc
Ja, ja chcę!!!
Mam na dziś termin. I wg pierwszego Usg i wg OM. Wszystkie aplikacje też mi pokazują dziś 40tc0d. Tylko bella się dzień spóźnia
abiolek, wichrowe_wzgórza, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Alma to tak jak u mnie. Termin dziś a cisza na horyzoncie po wczorajszym ktg też szyjka 1,5 cm i wysoko choć liczyłam na to że będzie świąteczny syn skoro ja z wigilii a obie babcie z 1.05
Alma84 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
U mnie dzisiaj wieczorem minie tydzień od wizyty na porodówce, a już zdążyłam zapomnieć jak to było niewygodnie z brzuchem pod koniec
A jeszcze powinnam chodzić z nim 2 tygodnie...
Pół ciąży marzyłam żeby się położyć na brzuchu, a teraz jak brzucha nie ma, to cycki nie pozwalająCo my, biedne kobiety musimy się nacierpiec, żeby te nasze małe pijawki wydać na świat
To jak? Któraś czuje jakiś niepokój wewnętrzny? U mnie tak się zaczęło. Codziennie wstawałam z myślą "dzisiaj nie chciałoby mi się rodzic", a w dzień 0 jakoś było inaczej... -
Droga KAtarzyno OZ (nie znam twojego nicku z forum) jeśli masz do mnie jakiś problem zapraszam do Krakowa na herbatę może będziesz miała tyle odwagi aby powiedzieć mi w oczy o co Ci chodzi i dlaczego prześladujesz moją osobą??? Jesteś na 100% z listopadówek bo na grudniówkach dziewczyny są bardziej ogarnięte.
-
Discret nudne sie to juz robi
ze 2 miesiace tutaj pisze i widzialam ze 3-4 Twoje wpisy... ale nie widzialam zeby ktos Cie tutaj w tym czasie obrazal... teraz tez prowadzimy rozmowe, a Ty ni z gruszki ni z pietruszki wylewasz swoje zale... obrazajac wszystkich na forum...
Jesli rzeczywiscie Cie ktos meczy to najlepszym sposobem jest ignor... to tylko forum.Katalonia, wichrowe_wzgórza, moremi lubią tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj w nocy chwycił taki skurcz, że masakra. Ale nie był to skurcz porodowy. Taki jakby wiecie...hmmm czasami łydka spina czy stopa. Tylko chwyciło mnie na prawym boku, na którym leżałam akurat. Jak zepnie nogę to wiadomo poruszać i idzie jakoś. A jak poruszać macicą/mięśniami brzucha ;p
Leżałam na boku próbując się ruszyć nie wiem ile, po czym obudziłam męża i kazałam sobie przynieść nospę forte, potem magnez. Jak po 20 min w końcu udało mi się wstać to przeszło praktycznie w momencie.
Wczoraj na ktg lekarz powiedział, że do tygodnia na pewno nie urodzę, więc się nienastawiam ;p w poniedziałek normalna kontrolna wizyta i czekamy dalej -
MAdziula i Abiolek napisałam w swoim poście konkretnie osobę o którą mi chodziło nie znam jej nicku z forum ale doskonale wiem że ona jest z listopadówek. Przestałam sie tu udzielać właśnie z tego powodu nim jeszcze dołączyły nowe dziewczyny. ze poprzednie listopadówki były wredne (nie wszystkie)
-
Dziewczyny te które sa rozpakowane czy wam tez doskwiera ból pleców? Mi w szczególności w odcinku piersiowym..już sie zastanawiałam czy mi e cycki tak nie ciaza. Staram sie karmić w wygodnej pozycji. Nie wiem czy to jeszcze od hormonów i moze złych pozycji w czasie schylanie itd. Ale w ciazy nie milam żadnych problemów z kręgosłupem.