Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi włosy nie wypadają, aż dziwnie bo bardzo je zaniedbalam odkąd jest maleństwo. Nie przetluszczaja się i szybko rosną.
Moja też przechodzi skok bo wczoraj wieczorem ani cyc, ani rączki, normalnie ręce mi opadły i dałam ją tatusiowi a ja się zdrzemnelam.
Radosnych i zdrowych świąt. Oby maleństwa dały odpocząć a w Nowym roku nie miały kolek i bólów brzuszka.Aniluap lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Aniulap u mnie gorzej cały czas mam wrażenie ze chce mi się siku a tak naprawdę jak idę do toalety to może tylko jedna kropla. Właśnie wysłałam męża po urofuragine.
Co do skoku rozwojowego to mam wrażenie ze u nas tez jest bo mój tylko by cyca jadł i się przytulał a jak mam go odłożyć to ryk.
Zuza szybko ten okres. Ponoć można nie mieć okresu przez cały okres karmienia albo dostać jak zacznie się rozszerzać dietę u malucha czyli najszybciej po 6 mc. Ja tam nie tęsknie za okresem
Wesołych Świat dziewczyny również Wam życzę. Ja i tak tych Świat nie czuje bo nie angażuje się w roboty świąteczne za bardzo i nie posprzątałam w tym roku specjalnie i nie dochodzi do mnie ze to już w niedziele Wigilia a mój Bartus ma chrzest w poniedziałek
-
nick nieaktualnyFuragin 3 razy dziennie po 2 tabletki, witamine C w tabletkach też możesz brać bo zakwasza mocz i szybciej pozbywa się bakterii, jedz kiwi, cytryny
Mi już przechodzi
A i nasiadówki z tantum rosa tylko po niej idź się wygrzać koniecznie i grubo się ubieraj i grzej nerki -
Ja w tym roku na swieta robie tylko ciasteczka reszta zajmuje sie moja mama bo spedzamy cale swieta u moich rodzicow. Nawet tego minsie robic nie chce ale no coz sama sie zaoferowalam.
Ja zaraz po porodzie nabawilam sie infekcji drog moczowych i tez bralam furagin i zurawit tydzien sie meczylam z dziadostwem ale w koncu odpuscilo. -
Śliczna panienka:)
U mnie już lepiej po dwóch dawkach. Dalej piecze ale dużo mniej. Pije cały czas dużo cieplej wody z cytryna. A myślicie żeby brać ta furagine tyle ile pisze na opakowaniu tj 7-8 dni czy zakończyć wcześniej jak już przejdą bóle ?
Dzisiaj się wyspalam 2 pobudki o 3 i 5 wstał o 8
-
nick nieaktualny
-
Aniluap wrote:Super pamiątka
No moja też miewa takie krostki ale wyskakują pojedyńczo, więc się nie wypowiem za bardzo..
Nauczyłam się córki na tyle, że płacz jest ograniczony do minimum i bardzo się cieszę. Zazwyczaj to mnie woła ale nie ma rozpaczliwego krzyku, jak mówię do niej, że idę to jest cisza na kolki pomógł espumisan, pora dnia już jest stała, noc przesypia, rano nie śpi tak 2,3 godziny i wieczorem też ma etap nie spania nawet od 18ej do 23ej aż zasypia do rana na jakieś 7,8 godzin. Uwielbia słuchać muzyki, to ją uspokaja, czytanie bajek
Wow super! A nie jest marudna po tak długim czuwaniu? Ile macie drzemek w ciągu dnia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 15:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sama nie jestem w stanie wyjsc na spacer i jestem tym zalamana... Mieszkamy na 3 pietrze bez windy, po cesarce, wozek ciezki ehh bede musiala jakos sie wziac w garsc i cos wymyslec bo to jest niemozliwe zebym bez meza z domu nie wychodzila.
K@siu moja w wozku jest bardzo spokojna i spi ciagle wiec tym bardziej bym chciala z nia jak najczesciej wychodzic