Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jem wszystko od początku. Wysypki od jedzenia naszego to mit. Mleko powstaje z krwi. Ze starszą w to wierzyłam i anemię miałam i strasznie schudłam i źle się czułam. Urodziłam młodsza i następnego dnia już jadłam czekoladę. Też jadłam fasolę po bretońsku i bigos i pizzę piekłam
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
Hej ja tez jem normalnie przykładowo na śniadanie jem owsiankę plus jogurt orzechy i gorzka czekoladę, później pije kawę, za 2 h drugie śniadanie grzanki np z twarożkiem, na obiady głównie jemy różne kasze z mięsem i surówka na kolacje robimy wyciskany sok z owoców i warzyw i robimy najczęściej jakaś sałatkę
Zdarzyło mi się przy kamieniu zjeść paczkę chipsów, wypić colę, fante i piwo bezalkoholowe, ciasta z kremem i raz zupkę chińska... młodemu nigdy nic noe było
Haha mój jeszcze nie odkrył siusiaka mój ma jakieś takie placki suche na głowie, podejdę jutro z nim do pediatry, noże trzeba jakaś specjalna maść... bo te emolium już nie dają rady. Mój tez się lubi bawić w „ a kuku”
My rozszerzamy dopiero po 6 miesiącu dietę
-
Hej. My już po pierwszej marchewce, jabluszku i kleiku. Kleik nie przypadł do gustu. Wypluwal:/ marchewkę i jabłko zjadł ze smakiem. Jak narazie dostał m.w. łyżeczkę od herbaty. Był u nas pediatra i mówił, że jak jest na mm to mogę powoli rozszerzać. Zalecał jabłko, bo jest problem z kupka po antybiotyku. Je ze smakiem:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakis czas temu pisalam wam, ze martwie, sie ze Ola ssie palucha a wyobrazcie sobie ze w ulotce od lekarza o rozwoju dziecka bylo napisane, ze jak dziecko placze uspokuj je smoczkiem lub jego paluchem
Olenka przespala juz cale dwie noce z rzedu i to od 20 do 7-8 rano, bez wstawania na karmienie, jak sie w nocy troche przebudzi i znajdzie sobie paluszek do ssania to nie wybudza sie dalej tylko idzie spac.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
U nas codziennie jazdy i nie wiedziałam o co chodzi. Dziąsła niezaczerwienione, brzuch miękki, temp 37, czyli normalna. Lekarz mówił, że slini się typowo na zeby. Z tym, że mogą wyjść za Mc albo za 6 mcy:( mam dawać gryzaki albo spora marchew i niech trze to szybciej wyjdą. W ostateczności smarować dentionoxem i ewentualnie pedicetamol.
-
nick nieaktualny