Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My na weekend majowy jedziemy do Kołobrzegu. Trochę mi się kojarzy z sanatoriami i emerytami z Niemiec, ale dosyć dobrze znam to miasto, i jest gdzie jeździć wózkiem, a też w razie W są lekarze, apteki no i szpital. I parę fajnych restauracji z dobrym jedzeniem
-
My w lipcu jedziemy do Grzybowa kolo Kołobrzegu. Byliśmy już 2 lata temu i było ok. Plaża czysta i jest co zjeść
Macie na oku juz nastepne foteliki 9-18, 9-36? W czerwcu chcemy odwiedzić męża chrzesniaka w Warszawie, od nas 350km i nie wiem czy już kupić nowy... -
My jedziemy do Rowów - mają tam plaże dla psów, a z nami zawsze jeździ nasza labradorka
Mały będzie spać z nami, więc łóżeczka nie bierzemy. W ośrodku są łazienki z prysznicami, ale wanienki też brać nie zamierzam. Zresztą Młody i tak się ledwo do niej mieści ostatnio. Jakos sobie poradzimy. Czekam juz aż zacznie ładnie siedzieć żeby mógł się zacząć kąpać w dużej wannie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 09:10
Katalonia lubi tę wiadomość
-
Yerenia wrote:My jedziemy do Rowów - mają tam plaże dla psów, a z nami zawsze jeździ nasza labradorka
Mały będzie spać z nami, więc łóżeczka nie bierzemy. W ośrodku są łazienki z prysznicami, ale wanienki też brać nie zamierzam. Zresztą Młody i tak się ledwo do niej mieści ostatnio. Jakos sobie poradzimy. Czekam juz aż zacznie ładnie siedzieć żeby mógł się zacząć kąpać w dużej wannie.
A podasz nazwę ośrodka? Też byśmy wzięli psa! -
nick nieaktualnyJak pisałyście, że wasze dzieci obracają się i ustawiają do raczkowania to nie mogłam uwierzyć. Moja wczoraj wędrowała po całym pokoju, a dzisiaj się turla, obroty z pleców na brzuch i spowrotem! Jestem w szoku normalnie
Alma84, Yerenia, Katalonia, K@sia lubią tę wiadomość
-
Norbi to narazie obraca się z pleców na brzuch i robi taki samolocik podnosząc ręce ale już też podnosi pupę i przebiera nogani więc jak tylko odkryje że trzeba dołożyć ręce to w końcu pójdzie i dopiero zacznie się gonitwa strasznie rwie się do siadania
Yerenia, Aniluap, Alma84, Katalonia lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Dziewczyny właśnie Filip dwa razy usiadł san boczkiem, podwijajac nóżkę pod siebie jestem w takim mega szoku, że aż musiałam się pochwalić!
A jeszcze ostatnio pediatra mi mówiła, że jeszcze ma czas żeby trochę to podtrzymać w pozycji leżącej, chyba że sam zacznie siadać. No i zaczął!Alma84, Aniluap, madzialenka84, Katalonia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Dawno nie pisałam. Właściwie po urodzeniu Franka, to nie wiem czy się udzielałam na forum. No ale wiecznie coś: na początku problemy z karmieniem, bo Mały nie chwytał moich wklęsłych sutków, później noce z laktatorem, aż wkoncu przejście na butelkę. Potem kolki...
-
Ucięło mi pół tekstu. Czy Wasze szkraby też są takie energiczne? Mój minuty w spokoju nie polezy. Trzeba go non stop zabawiać, bo inaczej jest złość. Śpi też króciutko w dzień, zwykle po pół godziny ciągiem, albo i mniej. Kocham nad życie tego nerwuska,ale mógłby czasem matce dać odpocząć.
-
Myślałam, że tylko mój taki wulkan energii, bo z kim bym nie rozmawiała, to wszędzie aniołki śpiące po 2 godziny ciągiem w dzień. Matki wymalowane, wypoczęte. Ja czasem nie mam jak siku iść. Na tej półgodzinnej drzemce to oczywiście myję i wyparzam butlę, ogarniam z grubsza bałagan... Obiad jest już rzadko kiedy, bo po prostu nie mam siły. Wolę przycupnac chociaż 10 minut na kanapie i odpocząć. Katalonia, jesteś ze świętokrzyskiego? Bo ja też.
-
Ja niestety nauczyłam moją zasypiania przy cycku... to jedyna metoda żeby zasnęła (wiem że to tylko i wyłącznie moja wina)... obiecuje sobie codziennie że zacznę uczyć ją zasypiania przy szumisiu w łóżeczku, ale pod koniec dnia jestem tak zmęczona, że po prostu wyciągam cyca, żeby szybko zasnęła... parę tygodni temu spała 5-6h ciągiem do pierwszego nocnego karmienia, a teraz z zegarkiem w ręku budzi się co 2h.... w ciągu dnia ma z reguły 2 drzemki po około godzince... (oczywiście przed drzemką cyc...)