Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz bardzo lubię karmić, mała czasami tak się cieszy na cycy że się śmieje z niej. Ogląda brodawki, ściska paluszkami, bluzkę odciąga sama, glaszcze mnie po piersiach.
Nocne karmienie mi nie przeszkadza, śpimy we troje.Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
nick nieaktualnyAlma84 wrote:Wow. Jak Ci się udało wykluczyć karmienie nocne? Jakiś sposób czy samo tak wyszło?
A starsza to był dramat z odstawianiem.. Jeden wielki płacz przez 3 noce -
Haha, a ja balony uwielbiam i kupie na roczek duzo takich z helem. Jako dziecko zawsze chcialam takiego balona na wakacjach, czy festynie, ale wtedy byly juz drogie mysle ze kolo 20zl (jak nie jeszcze 20tysiecy przed inflacja ) i nigdy mi chyba rodzice nie kupili, takze teraz kupuje przy kazdej okazji-u nas to jest tanioszka 1$ za balona
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
K@sia wrote:A ja zrobię tort na roczek, zaproszę mamę i teściów i chrzestnych i tyle. Nie lubię dużych imprez.
No ja też nie, a sami dziadkowie i rodzeństwo z dziećmi to ponad 20 osób - dla mnie to już dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 07:11
-
Yerenia wrote:Pobudki w nocy co 30 minut z siadaniem na łóżku mnie wykończą
Już nie wiem czy to zęby, bo właśnie wyszła dolna dwójka, czy etap rozwojowy czy nie wiem co - ale od 3 tygodni jest masakraYerenia lubi tę wiadomość
-
U mnie problem z opiekunką, te starsze odmawiają bo kręgosłup, a to swoje wnuczki itd. Jest jakaś dziewczyna ale ma zaledwie 19 lat i jedyne doświadczenie to rodzeństwo.
Kupujecie pchacza? Moja chodzi przy ławie, fotelach, odkurzaczy i tak się zastanawiam czy jej pchacza nie kupićdianna, Yerenia lubią tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
My mamy plastikowy z plastikowymi kółkami - nie kupowaliśmy drewnianego, ponieważ nie wiedzieliśmy czy to się w ogóle sprawdzi.
Mąż założył dętkę na te koółka i jest ok.
Natomiast polecam jednak kupić z kołami gumowymi, napewno mniej się będą ślizgaćKatalonia lubi tę wiadomość