Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Teraz śpimy we trójkę plus trzy koty.
Dziewczyny, nie ma co się spinać. Jak wyjdzie ze spaniem osobno, to wyjdzie. Jak nie, to nieWiele rzeczy będzie nam jeszcze spędzało sen z powiek, a to jest przy tym wszystkim "pikuś".
przed porodem dużo się zakłada a dziecko i tak wszystko weryfikuje
Też mam termin na 22 listopada;) i syna z 2015 roku, ale lipca
moremi, Penelope lubią tę wiadomość
-
Jooozefka wrote:a i tu i tu...mam nadzieję, że Wam nie zaśmiecam...5 lat temu miałam termin na 11.11 i mała urodziła się 31.10 więc i teraz pewnie w połowie listopada urodzę...ale ...Wy wszystkie już po wizytach serduchowych...ja jeszcze tydzień czekam...to z grudniówkami co przeżywać
Póki nikt mnie nie przepędzi będę 2 wątkowa -
Moremi, ja też czytam więcej niż piszę
Ja termin mam na 23 listopada i wtedy już będę miała skończone 39 lat, więc idziemy prawie łeb w łeb
Mam jednego syna, ma lata i 2 miesiące
Ja usg dopiero mam 12 kwietnia i zazdroszczę wszystkim które widziały sercamoremi, Vittoriya lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Jeśli niektóre z Was chciałyby również korzystać z grupy na fb to zapraszam na "listopadowe mamy 2017"
W poprzedniej ciąży z lutówek 2015 mamy fajną grupę do dziśPenelope lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Penelope wrote:Moremi, ja też czytam więcej niż piszę
Ja termin mam na 23 listopada i wtedy już będę miała skończone 39 lat, więc idziemy prawie łeb w łeb
Ja usg dopiero mam 12 kwietnia i zazdroszczę wszystkim które widziały sercawygląda na to, że cykle okołourodzinowe przynoszą nam szczęście
Penelope lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Penelope wrote:Moremi, ja też czytam więcej niż piszę
Ja usg dopiero mam 12 kwietnia i zazdroszczę wszystkim które widziały sercai mam listopadowa coreczke , ktora ma 2 latka i 4 miesiece. Urodzona 15go listopada 2014. Moja tesciowa jeszcze w pierwszej ciazy mowila caly czas, ze co to bedzie, skorpion.. Ciekawa jestem co teraz powie
Penelope lubi tę wiadomość
-
Kasiu jeśli bardzo dokuczają ci wzdęcia i gazy to można ale żeby nie przesadzać i nie łykać tego jak witaminy. W tej ciąży nie pytałam ale w poprzedniej dostałam pozwolenie. Ale oczywiście dla pewności zapytaj swojego lekarza.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
My spalismy z synkiem przez okolo 9 miesiecy. Mialam dostawke ale nie korzystalam, nie chcialo mi sie go odkladac. Nie wyobrazalam sobei tez wstawac w srodku nocy pare razy i go karmic a tak poprostu dostawal cycka i sobie kimalismy dalej. Nigdy sie nie balam ze go zgniote. Niestety pozniej juz zrobilo mi sie ciasno mimo ze mamy bardzo duze lozko. Eksmisja do lozeczka poszla w miare gladko. Na poczatku budzil sie jeszcze dwa razy na cycka ale potem przesypial juz do rana.
Ja sobei nie wyobrazam z takim duzym dzieckiem spac. On w ogole nie umie z nami spac, nie wie co ma zrobic w tym lozku. Pare razy gdy byl chory to probowalam go do siebie wziac ale nic z tego nie wyszlo.
Nie mam tez zamiaru wyjmowac mu szczebelek z lozeczka.
-
Witam nowe mamusie
ja na fb zajrzę po świętach
Ja już po wizycie, wszystko ok, maluch ponad 2cm, widziałam głowę, nóżki, rączki, tułów i serduszko
wizyty z usg przesiewowym mam 21 i 22 kwietniaJooozefka, Invis, afrykanka, Rysiowa, Lilly_Ana lubią tę wiadomość