Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Teraz śpimy we trójkę plus trzy koty.
Dziewczyny, nie ma co się spinać. Jak wyjdzie ze spaniem osobno, to wyjdzie. Jak nie, to nie Wiele rzeczy będzie nam jeszcze spędzało sen z powiek, a to jest przy tym wszystkim "pikuś".
Też mam termin na 22 listopada;) i syna z 2015 roku, ale lipca
moremi, Penelope lubią tę wiadomość
-
Jooozefka wrote:a i tu i tu...mam nadzieję, że Wam nie zaśmiecam...5 lat temu miałam termin na 11.11 i mała urodziła się 31.10 więc i teraz pewnie w połowie listopada urodzę...ale ...Wy wszystkie już po wizytach serduchowych...ja jeszcze tydzień czekam...to z grudniówkami co przeżywać
Póki nikt mnie nie przepędzi będę 2 wątkowa -
Moremi, ja też czytam więcej niż piszę
Ja termin mam na 23 listopada i wtedy już będę miała skończone 39 lat, więc idziemy prawie łeb w łeb
Mam jednego syna, ma lata i 2 miesiące
Ja usg dopiero mam 12 kwietnia i zazdroszczę wszystkim które widziały sercamoremi, Vittoriya lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Jeśli niektóre z Was chciałyby również korzystać z grupy na fb to zapraszam na "listopadowe mamy 2017"
W poprzedniej ciąży z lutówek 2015 mamy fajną grupę do dziśPenelope lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Penelope wrote:Moremi, ja też czytam więcej niż piszę
Ja termin mam na 23 listopada i wtedy już będę miała skończone 39 lat, więc idziemy prawie łeb w łeb
Ja usg dopiero mam 12 kwietnia i zazdroszczę wszystkim które widziały sercaPenelope lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Penelope wrote:Moremi, ja też czytam więcej niż piszę
Ja usg dopiero mam 12 kwietnia i zazdroszczę wszystkim które widziały sercaPenelope lubi tę wiadomość
-
Kasiu jeśli bardzo dokuczają ci wzdęcia i gazy to można ale żeby nie przesadzać i nie łykać tego jak witaminy. W tej ciąży nie pytałam ale w poprzedniej dostałam pozwolenie. Ale oczywiście dla pewności zapytaj swojego lekarza.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
My spalismy z synkiem przez okolo 9 miesiecy. Mialam dostawke ale nie korzystalam, nie chcialo mi sie go odkladac. Nie wyobrazalam sobei tez wstawac w srodku nocy pare razy i go karmic a tak poprostu dostawal cycka i sobie kimalismy dalej. Nigdy sie nie balam ze go zgniote. Niestety pozniej juz zrobilo mi sie ciasno mimo ze mamy bardzo duze lozko. Eksmisja do lozeczka poszla w miare gladko. Na poczatku budzil sie jeszcze dwa razy na cycka ale potem przesypial juz do rana.
Ja sobei nie wyobrazam z takim duzym dzieckiem spac. On w ogole nie umie z nami spac, nie wie co ma zrobic w tym lozku. Pare razy gdy byl chory to probowalam go do siebie wziac ale nic z tego nie wyszlo.
Nie mam tez zamiaru wyjmowac mu szczebelek z lozeczka.
-
Witam nowe mamusie ja na fb zajrzę po świętach
Ja już po wizycie, wszystko ok, maluch ponad 2cm, widziałam głowę, nóżki, rączki, tułów i serduszko
wizyty z usg przesiewowym mam 21 i 22 kwietniaJooozefka, Invis, afrykanka, Rysiowa, Lilly_Ana lubią tę wiadomość