Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Zaglądnę do Was czasem, poczytam co ciekawego u Was
Ja wczoraj zgłosiłam się do szpitala, dali mi tabletki na poronienie, ale dziś miałam zabieg bo coś tam zostało w macicy. I już w domu jestem na szczęście.
Za 2-3 cykle wracamy do starańCharlutek lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi czyli zostawię ten 13+1... chciałam wcześniej ale mam ślub a wiadomo kasy dużo pochłania a badania będę robić prywatnie za to zastanawia mnie pappa wcześniej... niby jestem wpisana tego samego dnia ale tez myślałam czy nie zrobić wcześniej trochę i iść już na usg z wynikami
Blondik dobrze, że z maleństwem wszystko ok, nie wyobrażam sobie jak musiałaś się przerazić :o
Lilly dobrze, że oczyścili i jesteś już w domu, 3mam kciuki żebyś szybko zobaczyła 2 kreseczki. 3maj sięLilly_Ana lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Lilly kochana trzymam kciuki abyś szybciutko wróciła do nas na fioletową stronę! Organizm już "poczuł" ciążę, więc mam nadzieję, że tym razem szybko pójdzie
Aasha super, że z maluszkiem wszystko ok! Kiedy następna wizyta?
Blondik ufff kamień z serca. Uważaj tam na siebie i na fasolkę!
ASSA jutro jako pierwsza z naszego zacnego grona masz badania prenatalne Liczę na relację po badaniach Powodzenia i trzymam kciuki!
I za pozostałe dziewczyny na jutrzejszych wizytach oczywiście też! A także witam nowe dziewczyny. Super, że jest nas coraz więcej, stworzyło się niezłe gronoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 21:47
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
A zapomniałam proszę o dopisanie mnie na prenatalne na 27 kwietnia
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Lilly_Ana wrote:Cześć dziewczyny
Zaglądnę do Was czasem, poczytam co ciekawego u Was
Ja wczoraj zgłosiłam się do szpitala, dali mi tabletki na poronienie, ale dziś miałam zabieg bo coś tam zostało w macicy. I już w domu jestem na szczęście.
Za 2-3 cykle wracamy do starań
Wracaj szybko do formy i zaczynajcie starania nie ma co czekać. Trzymać będę kciuki. Powodzenia
proszę zapisać mi prenatalne na 2.05 dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 05:23
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Blondik wrote:Z dzidzisiem wszystko dobrze. Tylko ja mam fioletowy tylek i nogę . Idę spać, bo cały czas się trzese. .
Edit. Mój lekarz jest super. Życzył wesołych świąt i nie chciał kasy za wizytę7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek wrote:Dziewczyny, od którego tyg brzuchol bedzie widoczny? juz nie mogę sie doczekac haha
tego nikt nie wie, zależy od figury, wzrostu, która to ciąża, etc. kiedyś się w końcu pojawi, cierpliwości. Ja tam się zbytnio nie palę do noszenia brzucha przed sobą. Mogę jeszcze nosić swoje ubrania, spać w pozycji dowolnej, trzeba się cieszyć tym co jest hehe -
Leslie wrote:Wpadłam się pożegnać. Serduszko stanęło w 8t3d.
Powodzenia dziewczyny i mam nadzieje ze to juz koniec zlych wiesci.7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Hej dziewczyny! Moja przyjaciółka prowadzi sklep z oryginalnymi ubrankami dla niemowląt. Dajcie prosze lajka na fan page na facebooku, początki nie są łatwe
https://www.facebook.com/babelusklep/
Z góry dziękuje i wesyłych świąt!