Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Invis wrote:Mam takie pytanie z trochę innej beczki
Czy są tu jakieś mamy, które nie zamierzają chrzcic dziecka?
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
a tak w ogole w końcu nie kupie tego wozka, ktory chcialam, bo znajomi tesciow prezentuja nam uzywany wozek, ale w bardzo dobrym stanie. Taki model z duzymi kólkami, tobie Kaczorka na pewno by sie spoodobal. Hesba condor coupe - mozesz sobie zobaczyc. wiec mysle ze na pierwsze miesiące wystarczy, a pozniej kupie sobie wypasiona spacerowke.
moremi, ania1985 lubią tę wiadomość
30.10.2017 - Levi
Charlutek wrote:a tak w ogole w końcu nie kupie tego wozka, ktory chcialam, bo znajomi tesciow prezentuja nam uzywany wozek, ale w bardzo dobrym stanie. Taki model z duzymi kólkami, tobie Kaczorka na pewno by sie spoodobal. Hesba condor coupe - mozesz sobie zobaczyc. wiec mysle ze na pierwsze miesiące wystarczy, a pozniej kupie sobie wypasiona spacerowke.
Hmm, no ta buda z tyłu tak średnio mi się podoba - jakby wisiała. I to chyba taki typowo w stylu retro
Ale może na żywo prezentuje się lepiejtak jak ten co mi się podoba.
-
Kaczorka wrote:Hmm, no ta buda z tyłu tak średnio mi się podoba - jakby wisiała. I to chyba taki typowo w stylu retro
Ale może na żywo prezentuje się lepiejtak jak ten co mi się podoba.
jak bede niezadowolona, to kupie sobie inny
30.10.2017 - Levi
nick nieaktualny
-
Invis wrote:Mam takie pytanie z trochę innej beczki
Czy są tu jakieś mamy, które nie zamierzają chrzcic dziecka?
My nie chrzcimy, nawet ślubu kościelnego nie braliśmy, jesteśmy wypisani z szacownej instytucji.
Czy się przejmuję co inni powiedzą? Absolutnie nie. Nie uważam też że dziecko zbiednieje intelektualnie i duchowo jak nie podejdzie do komunii czy nie będzie chodziło na religię. Do czasu szkoły może nas już w PL nie będzie więc luz, nie rozkminiam tego.
A jak rodzice będą marudzić to zrobimy roczek z imprezą, niech mają
Dziewczyny z innej beczki, dziś byłam w smyku popatrzeć na ubranka i kurde nic. W ogóle mnie jakoś nie kręcą dzieciowe ciuchy....a jak mi tak zostanie?!?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 18:59
-
Mnie nie kręciły ciuchy. Na początek kupiłam od dziewczyny z tutejszego bazarku paczkę po jej bliźniakach, a resztę dokupiliśmy nowe, ale naprawdę niedużo. Okazało się i tak nadto i części nie wykorzystałam nawet. Później sporo ciuchów dostałam od koleżanek po ich chłopakach i tylko czasami kupuję jak coś jest naprawdę potrzebne. No i buty nowe.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Co do chrzcin, to ochrzcimy, ale nie w kk. Mąż jest katolikiem, ale ślub braliśmy w cerkwi i tam ochrzcilismy syna. Nie będzie miał komunii, bo tą może przyjmować już teraz (przyjmuje się, że dzieci zanim pójdą do szkoły nie rozróżniają dobra od zła i jako bezgrzeszne mogą przyjąć komunię bez spowiedzi), a bierzmowanie jest przy chrzcie.
W sumie zastanawialiśmy się mocno czy chrzcić dzieci, czy też nie. Mamy raczej luźne podejście do religii, ale jednak wierzymy, więc podjęliśmy decyzję na tak.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Invis proszę dopisz mi chłopca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 19:49
moremi, Invis, Jooozefka lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Ja po prenatalnych dzisiaj, wyszły idealnie. Dzidzius dostał pseudonim od lekarza tap madel tak pięknie i cierpliwie pozował
Super dzień
madzialenka84, czarnulka24, antonna, Asia_89, Blondik, moremi, Sunshine_111, wichrowe_wzgórza, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
Madzialenka ja miałam około 100 przed ciąża teraz mam od 80-95 zależy kiedy zwierzę. A jak pozostałe parametry ciśnienia?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Hej wreszcie mogę odetchnąć i zacznę się tu więcej udzielać. Dzisiejsze usg potwierdziło że nasza fasolka jest zdrowa i rozwija się nadzwyczaj dobrze. Według OM 11+3, a ż usg 12+4.
Następna wizyta 9.06
[/URL]
Blondik, madzialenka84, Asia_89, moremi, agagaga, Sunshine_111, wichrowe_wzgórza, Invis, Jooozefka, Enna, czarnulka24 lubią tę wiadomość
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
agagaga wrote:Mietata przyjdzie pora i na Ciebie jeśli chodzi o ubranka:)
sama nie wiem, jestem teraz na etapie minimalizmu konsumpcyjnego i jak sobie pomyślę, że niektórych ciuszków i tak dzieć nie założy, a w sumie i mu obojętne co nosi, to nie sprawia mi to przyjemności...Do tego wszystkiego chłopięce ciuszki są jakieś takie brzydkie, serio, wszystko w burych kolorach, nie rozumiem tego podziału kompletnie....A jak już znajdę coś ładnego to cena taka, że się słabo robi, błędne koło
Ale kto wie, może się odmieni, chociaż dla dobra mojego budżetu wolałabym żeby zostało tak jak jest
A propos ciuchów jeszcze, mój mąż ma urodziny jutro i kupiłam mu super koszulkę z genialnym napisem i do kompletu w takim samym kolorze i z tym samym nadrukiem body dla dziecia, będą mieli chłopaki partner lookmoremi, Sunshine_111 lubią tę wiadomość