Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Ja jeszcze tak do konca nie zdecydowalam ale jednak czesciej sklaniam sie do cc. Bardzo zle znioslam poprzedni porod, bardzo dlugo to wszystko trwalo. U mnie prawdopodobnie przez to ze maly mial wielka banke (37,5cm) nie zszedl do kanalu wiec meczylam sie nadarmo wiele godzin. A prawdopodobienstwo ze nawstepne dziecko tez bedzie miec wielka glowke jest spore bo moj maz ma czache jak neandertalczyk . W jego rodzinie ojca wyciagali kleszczami, brata proznociagiem, maz przez cc a jego dwoch bratankow tez cc wiec chyba to rodzinne ze tak powiem i nie wiem czy jest sens sie meczyc.
A ze sa pewne zalety cc to jakos do mnei ta opcja jednak aktualnie barzdiej przemawia. No ale do ego dluga droga i jeszcze wszystko sie moze zdazyc.
Hehe, ale mnie ubawiłaś tym opisem.
Udanego weekendu dziewczyny -
Ja już po wizycie... nogi dalej mam jak z waty, cuda chyba się zdarzają! Maleństwo ma 9,3mm i jest serduszko siedzę i płaczę!
ASSA, Dooti, Anetta31, PsotkaKotka, kotpolarny, Kaczuszka86, antonna, Lilly_Ana, Rysiowa, M_ia, moremi, tomania2806, Alstro38, Blondik, Wojcinka, Maredd lubią tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Xaxa wrote:Ja już po wizycie... nogi dalej mam jak z waty, cuda chyba się zdarzają! Maleństwo ma 9,3mm i jest serduszko siedzę i płaczę!
Nie ma co płakać - trzeba się cieszyć
Niech rośnie zdrowe i silne!!
My mamy wesele 17.06. - akurat będziemy tam świętować naszą pierwszą rocznicę ślubu, bo ślubowaliśmy 18.06.2016 r. mam nadzieję, że już wtedy będę się dobrze czuła i uda się trochę potańczyćXaxa lubi tę wiadomość
-
My mamy jedno wesele w maju na które idziemy a mamy też we wrześniu i październiku i nie wiadomo co. CHyba bez sensu iść miesiąc przed TPCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Czesc dziewczynki:) macie jakies sposoby na wzdecia???wogole istnieja takowe? Dzisiaj tak mi wyrzucilo brzuch, ze przed spotkaniem z kolezankami 3 razy sie przebieralam (nikt jeszcze nic nie wie) i moj maz powiedzial, ze jak nie ubiore czegos luznego to od razu zapytaja czy cos jest na rzeczy, mowie wam masakra, twardy jak kamien, wyglada jak na 4 miesiac i kluja mnie jelita co do informowania my chcemy wszystkim powiedziec w swieta,dzisiaj rozmawialysmy z dziewczynami o dzieciach, kiedy planujemy itp i zle mi bylo, ze im sie nie przyznalam, ale tez nie chce potem sie tlumaczyc gdyby okazalo sie,ze cos jest nie tak
-
Co do wagi ja przy wzroscie 159 waze 50 kg,ale boje sie ze niedlugo sie to zmieni bo ciagle jem slodycze, caly dzien udaje mi sie zdrowo jesc, przychodzi wieczor no i musze wciagnac czekolade, ciastko czy cos w tym stylu, dzisiaj zjadlam troche zelkow, kilka czipsow i loda w czekoladzie z migdalami, a pamietam jak myslalam ze w ciazy bede sie tak super odzywiala:warzywka,owocki ciemne pieczywo itp, ale po mojej dzisiejszej przygodzie ze wzdeciami koncze z niezdrowym zarciem.
-
Xaxa wrote:Ja już po wizycie... nogi dalej mam jak z waty, cuda chyba się zdarzają! Maleństwo ma 9,3mm i jest serduszko siedzę i płaczę!
Xaxa lubi tę wiadomość
-
Leana wrote:Czesc dziewczynki:) macie jakies sposoby na wzdecia???wogole istnieja takowe? Dzisiaj tak mi wyrzucilo brzuch, ze przed spotkaniem z kolezankami 3 razy sie przebieralam (nikt jeszcze nic nie wie) i moj maz powiedzial, ze jak nie ubiore czegos luznego to od razu zapytaja czy cos jest na rzeczy, mowie wam masakra, twardy jak kamien, wyglada jak na 4 miesiac i kluja mnie jelita co do informowania my chcemy wszystkim powiedziec w swieta,dzisiaj rozmawialysmy z dziewczynami o dzieciach, kiedy planujemy itp i zle mi bylo, ze im sie nie przyznalam, ale tez nie chce potem sie tlumaczyc gdyby okazalo sie,ze cos jest nie tak
-
Witajcie dziewczyny! Cieszę się z nowych serduszek i radości Słuchajcie, listę postaram się uzupełnić dziś wieczorem, wczoraj miałam mało czasu i dziś też jak na weekend przystało plany są... także jak tylko będę na komputerze to pouzupelniam wszystko Milego dnia!
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja kolejna wizyte mam na 4 kwietnia wczoraj powiedzieliśmy rodzince z mojej strony u męża chcemy jeszcze poczekać chwile bo akurat zmarła znajoma osoba i w poniedziałek jest pogrzeb wiec wychodzi ze jakoś na początku kwietnia może w prima aprilis
Czytałam wasze posty i narobilam sobie mega ochoty na kanapki z żółtym serem i ogórkiem kiszonym
Niestety dzień po usg nie wiem czy to siedzi w głowie czy co ale zaczęłam się źle czuć tylko jak wstanę mam nudności zawroty głowy jedzenie mogłoby dla mnie nie istnieć a w brzuchu jeździ mi aż słychać dziś próbuję pić herbatę z imbirem ale coś słabo popołudniu jest juz lepiej a wieczorem czuje się jak nowo narodzona i mam nawet zachcianki i wraca mi apetyt wczoraj pojechaliśmy na burgera niedaleko jest świetna restauracja ze świeżymi składnikami aż mnie skręcalo jak myślałam i ciekła mi slinka
Nie wiem jak ja sobie z tym poradzę od poniedziałku otwieram swój salon... jestem przerażona czuje się fatalnie źlePCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Hej, wczoraj zobaczyłam upragnione serducho:) niestety wciąż ciąża bardzo zagrożona, teraz nawet mąż dostał szlaban na przytulanki. Ale jestem dobrej myśli:)
Blondik, Wojcinka lubią tę wiadomość
Autoimmunologiczna choroba tarczycy, mutacja genu PAI-1 4G - ciąża na encortonie
Mama dwóch aniołków: 5tc - luty 2016, 7tc - grudzień 2016
-
U mnie noc była straszna. Ból glowy nie odpuścił, wręcz przeciwnie. Zapomniałam się na wizycie zapytać czy mogę coś brać. Mam czysty paracetamol w czopkach, 500mg ale mam co do niego wątpliwości i o niego właśnie chciałam zapytać, nawet czasem pomagał
Miłego dnia dziewczynkiNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Cześć dziewczyny!
Dołączam i ja do listopadówek
Na razie wg bbf termin na 25 listopada, ale zobaczymy co powie gin.
Pierwsza wizyta 3 kwietnia
Trzymam kciuki za wszystkie listopadowe szczęściaLilly_Ana, Wojcinka lubią tę wiadomość
14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia