Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm, to ciekawe kiedy ja dostanę skierowanie na to okropne badanie obciążenia glukozą - już teraz czy za miesiąc. Najlepiej by było wcale
Moje zimno ewoluowało i już jest nie tylko w nosie, ale i pod nosem.. Boli jak cholera!! A że przy okazji mam też katar to męczę się podwójnie
Oczywiście Zovirax jest zakazany?? -
Kurcze u nas połowów u najlepszego specjalisty usg kosztuje 150 jeśli chcesz 4d to wtedy 250 a u innych mniej dobrych od 200 do 300. Więc nazwisko u nas nie ma znaczenia do ceny. Ja się zdziwiłam że tak tanio ale mi powiedzial że po co ma kasować więcej skoro ma tak grafik zawalony że nie musi zdzierac. Także no wiecie lekarz całkiem spoko i ludzki
-
Słuchajcie wychodzi mi pełno takich małych hmm wrzodzikow?? Kurcze co z tym zrobić to jakaś masakra
-
Kaczorka wrote:Hmm, to ciekawe kiedy ja dostanę skierowanie na to okropne badanie obciążenia glukozą - już teraz czy za miesiąc. Najlepiej by było wcale
Moje zimno ewoluowało i już jest nie tylko w nosie, ale i pod nosem.. Boli jak cholera!! A że przy okazji mam też katar to męczę się podwójnie
Oczywiście Zovirax jest zakazany??
nie mam pojęcia, ale na pewno cebuli i lodu nikt nie zakazuje, także przykładaj to przynajmniej
ja po skierowanie idę w przyszły piątek do lekarza nfz bo prywatnie oczywiście skeierowania nikt mi nie wypisał
-
Holibka wrote:nie mam pojęcia, ale na pewno cebuli i lodu nikt nie zakazuje, także przykładaj to przynajmniej
ja po skierowanie idę w przyszły piątek do lekarza nfz bo prywatnie oczywiście skeierowania nikt mi nie wypisał
Mąż mi spirytus zaleca
A za tydzień właśnie mam wizytę na NFZbo ten prywatny to też skierowań nie daje, tylko mówi co mam zrobić.
-
nick nieaktualny
-
O kurcze William i Kate przyjeżdżają do Gdańska a ja mam wtedy połowkowe. Trzeba będzie wyruszyć szybciej bo pewnie pozamykaja wszystkie główne ulice wtedy
-
Ja po wizycie. Wyglada wszystko b.dobrze. dostałam zwolnienie - mam już odpoczywać fizycznie i psychicznie
bo moje dolegliwości, czy te uciski, ściski, coś jak wzdęcia - to m.in.efekt długiego siedzenia w pracy. Podobno przejdzie mi jak poodpoczywam
mogę chodzić na basen, itp. Jak basen to jak najmniej tłoczny - mniej bakterii.
Co ciekawe, zakłada że w posiewie nic nie wyjdzie, ew.bardzo mało i mam tymi bakteriami i leukocytami się nie przejmować, szczególnie że reszta parametrów w normie. Mówi, że usg nerek nie ma sensu jeśli nie mam żadnych dolegliwości a wyniki są jak widać. Drobny zastój w prawej szczególnie nerce to nieszkodliwy standard na tym etapie ciąży.
Tętno z detektora to 140Pani Moł, Biedroneczka83, MarthaA, Asia_89, Charlutek lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Holibka wrote:nie mam pojęcia, ale na pewno cebuli i lodu nikt nie zakazuje, także przykładaj to przynajmniej
No a ja do lekarza chodze prywatnie i akurat na to jest skierowanie. Bo inaczej nie wykonasz krzywej cukrowej. Niby mialam skierowanie ale za badanie i tak placilam. Tulko na skierowaniu po prostu pisalo ile mam glukozy dostacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 19:40
oczekująca94 -
Wichrowe wzgórza nie mam pojęcia co to kurde jest ale wkurza i lekko boli. Wygląda jak biały pryszcz. A ten ocet to jak na gazie i przyłożyć czy jak??? Ja już wszystkiego spróbuję.
Paulina a więc na NFZ idę do dr Raffaela Gniadka w invicta a prywatnie do dr Dariusza Deoring. Także ja do dwóch lecę -
Wpisz w google włókniaki miękkie. I zobacz czy to to
podobno w ciąży jest większa skłonność do tego. Można ocet jabłkowy metny dać na wacik i 15 minut trzymać, i tak 2 razy dziennie, do kilku dni powinno być po włokniaku. Ciemnieją i same się ewakuują
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Katarzynaa wrote:Ja też po wizycie. Malunio rośnie, fika i bryka, niestety jest uparty i nieśmiały i nie pokazal czy jest synkiem czy córka
U mnie najstarsza córka pokazała dopiero w 32t...wcześniej się wstydziłapozostała 2 chyba w 16t
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014