Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:A to body jest w zestawie z czapeczką
to nie kapturek :p
I wiem, że nie założę od razu - taki był celspecjalnie wzięłam 62.
A to ślepa jestemWyglądało mi to na słodki kapturek
Ale tak czy siak jest śliczne to body
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Zuza u nas 2 dni różnicy na suwaczku więc pewnie będziemy rodzić razem hehehe:) Ja z tymi ruchami to już się złoszcze bo to taki komfort by mi dało ze wszystko ok tam u niego. A tak to musze wierzyc ze jet dobrze. No nic czekam cierpliwie dalej.
JA miałam wczoraj isc po sklepach połazic ale spotkalam kolezanke i wyladowalam na basenie:P Takze moze dzisiaj mi sie uda gdzies wyskoczyc. Zaraz koleznaka ma byc z trójka dzieci potem do pracy na chwilke a potem wkoncu zakupy musze jakies bluzki kupic bo juz ciasno sie robi w moich starych w cyckach. Rosna jak oszalaleZuza91 lubi tę wiadomość
-
antonna wrote:A to ślepa jestem
Wyglądało mi to na słodki kapturek
Ale tak czy siak jest śliczne to body
Mnie urzekły te koty :p Ale to dlatego, że ja kociara jestem! "Ślinię" się na widok wszystkich kotów i najchętniej wszystkie bym adoptowała -
hehe no to moje kociarki do mnei do sklepu kilka dni temu dziewczyna wstawiła śpioszki właśnie takie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/012b6e3beb88.jpg
mam tylko 5 sztuk ale nie umialam jej odmówicBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Słodkie te Wasze ubranka, ja już też zaczęłam kupować. w Pepco sa super promocje teraz pokupowałam spodnei ze stopkamiza 4i 6zł, kilka pajacyków. ja osobiście najbardziej lubiłam ubierac zestaw body plus spodnie, jak Madzia miała pajacyki pieluszka nie zawsze trzymała jak tzreba i zdarzały się wycieki. Body jednak najlepiej trzyma pampersa w miejscu, no i zimą cieplej w plecki.
Ja już też po połówkowych (wczoraj). MAciuś na 100% to MAciuś, chetnie pokazywał tylko siusiaka, resztę doktorek musiał się namęczyć żeby zbadać. Wazy już 404gWyglada na to, że zdrowy jak rybka. Łożysko się podniosło i jest teraz wysoko.
Psotka, nie wydaje mi się żeby Twój maluch miał duża głowę. MAciuś wczoraj miał HC 189,9mm i jets w połowie widełków normyInvis, antonna, czarnulka24, wichrowe_wzgórza, Mama2kituszek, Charlutek, Biedroneczka83, Aasienkaa, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
ha odpaliłam wczoraj instagram jestem wielka:)
Kurcze powiem Wam ze jakoś powalaja mnie juz te portale i nie ogarniam.
-
Gratulacje pieluszkowazabawa
Insta jest spoko!
Dziewczyny ile z was jeszcze pracuje? Do kiedy zamierzacie pracować? Pytam bo momentami zaczynam czuć się jak ostatnia frajerka, ostatnio z kim nie rozmawiam i powiem, że jeszcze pracuje to robi wielkie oczy/puka w głowę i dziwi się, że ja jeszcze nie na zwolnieniua ja się w sumie dobrze czuję, pracę mam biurkową, mam trochę wolnego czasu w godzinach pracy. No nie wiem, jakoś nie uśmiecha mi się siedzieć w domu całymi dniami, dodam jeszcze że w pracy mam klimę i jestem głównozarządzającą pilotem od niej, a w domu klimy niet
-
Holibka weź jaki obciach hehe nei mogłam sie tam zalogowac wogole:P
Stara baba a taka ciemna hihihihi
JA bede pracowac do konca ale ja wiadomo robie sama na siebie nie przemeczam sie juz robie tyle ile mam sile (tzn ja szyje i robie zamówienia) a w sklepiej bywam ostatnio jako gosc niz własciciel
-
Padłam! Leżę sobie i postanowiłam zmienić kanał w TV, więc szukam pilota. Nie mogłam go znaleźć! Na co wszedł do pokoju brat. Pytam go czy nie widzi pilota. A on na to: "przecież go trzymasz"!
Chyba mózg mi się gdzieś zawieruszył w ostatnich miesiącach :p
Holibka - jak Ci dobrze to pracujja swojej pracy nie lubię, generuje za dużo stresu, więc jak lekarz postanowił mnie wypchnąć na L4 to poszłam
Holibka, PsotkaKotka, Mama2kituszek, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Padłam! Leżę sobie i postanowiłam zmienić kanał w TV, więc szukam pilota. Nie mogłam go znaleźć! Na co wszedł do pokoju brat. Pytam go czy nie widzi pilota. A on na to: "przecież go trzymasz"!
Chyba mózg mi się gdzieś zawieruszył w ostatnich miesiącach :p
Holibka - jak Ci dobrze to pracujja swojej pracy nie lubię, generuje za dużo stresu, więc jak lekarz postanowił mnie wypchnąć na L4 to poszłam
Ostatnio też szukałam czegoś co trzymałam w dłoniTo się nazywa pieluszkowe zapalenie mózgu
A ja mam teorię, że mózg dziecka rośnie po prostu kosztem mojego.
Ja z lekarzem mam taką umowę, że jak będę czuła że nie daję rady, że jestem zmęczona itp. to mam przyjść po zwolnienie, a jak chcę to żebym pracowała bo on przeciwwskazań nie widzi.
-
PsotkaKotka wrote:Melduje sie po polowkowych. Wszystko na miejscu i dziala. Dlugo mnie badala, pokazywala rozne rzeczy ktorych ja nei widzialam (np nerki, ja tam nic nie widzialam hehe). Wszystkie przeplywy super.
Nadal jest dziewczynka! Czyli moja dieta moze podzialala ;P.
Nie bardzo chciala sie dzieciatko pokazac ale chyba bedzie miec znowu duze usta po tatusiu
Niestety prawdopodobnie znowu bedzie duza glowka bo teraz juz wyrabia 93% normy (obwod 16,9cm).
Wazy 264g - dla porownania moj synek tydzien pozniej wazyl 440g...
Szyjka 4,9 cm
Mozecie mi podac jakie wam wyszly obwody glowek i w ktorm to bylo dokladnie tygodniu??
U mnie obwod glowki HC 15.20
Drugi maluch 15.45
U mnie byl to z miesiączki 17+ 2 ale ogolnie to dzidziuś jeden jest tydzień starszy czyli jakby 18+2
Wedlug usg wychodziło 18+0 i drugi dzidziuś 18+1Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 12:01
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kaczorka Holibka ja ostatnio szukałam telefonu przez który rozmawialam zeby mamie przeczytac smsa ktorego dostalam. I chodze i chodze i juz zaczełam przeklinac gdzie ja sierota go położyłam na co moja mama przez słuchawke przez telefon co ty szukasz no tu mowie ze telefonu i tylko usłyszlam "ogarnij sie przeciez przez niego gadasz"
Invis, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
A wiecie, że ja z tym pieluszkowym-ciążowym zapaleniem mózgu też tak mam... ale chyba gorzej
Szukam czegoś co trzymam w dłoni, chodzę po domu góra-dół-góra-dół, bo zapominam że chciałam coś wziąć z góry, a później próbuję sobie przypomnieć czego ja w ogóle na górze szukałam... raz otworzyłam niechcący pracującą zmywarkę bo pomyliłam ją ze śmietnikiem. Znowu wczoraj zawołałam w sklepie moją córką imieniem mojego psa...nie mówiąc już o tym że mam "lekki problem" w składaniu zdań dosyć często, co widać po moich często edytowanych postach
Mam milion myśli na sekundę. hm tak, ciężko ze mną. Czasem sama mam siebie dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 12:12
-
Blondik wrote:
Psotka, nie wydaje mi się żeby Twój maluch miał duża głowę. MAciuś wczoraj miał HC 189,9mm i jets w połowie widełków normy
Tylko ze ja bylam wczoraj w 19+0tc i na widelkach byl to najbardziej odsuniety do sredniej pomiar (93%).
To nie znaczy ze ona jest za duza, bo odpowiada dobrze wiekowi ciazy. Tylko, ze wlasnie, przynajmniej wedlugo programu ktorego tutaj uzywaja, wartos jest w bardzo gornej granicy normy.
Natomiast u Dominika w 21+0tc bylo 194,4 mm i tez na samym koncu widelek. I wyszlo z tego 37,5cm przy porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 12:20
-
ja mam jzu taka tablice korkowa gdzie mam poprzyczepiane kartki i jak cos zrobie to odrazu wyrzucam i przechodze do czegos innego bo inaczej to bym sie chyba zagubila.
I pomyslec ze zawsze bylam taka poukladana ....