Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No teraz to jest luksus
wprawdzie doszło myślenie o tym czy szyjka wytrzyma, ale o bobasa już się tak człowiek nie martwi
Mietata - koniecznie muszę poczytać
Ale dziś dzień leniuszkaza oknem dalej leje i pewnie tak będzie cały dzień, więc nigdzie się nie ruszam.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:14
-
Ja obudziłam się dziś w dziwnej pozycji, z nogami na poduszce męża
wstawalam w nocy kilka razy do toalety, lal deszcz, wiał wiatr, a na dodatek była bójka na osiedlu, okropne krzyki i szczek Wszystkich psów mieszkających w pobliżu
więc było dużo przerw w spaniu. Dziś wraca mój maz i już go wyczekuje mimo ze będzie dopiero wieczorem lub późnym popołudniem. I tak do konca wrzesnia, jest w domu tylko na weekendy
Syn
-
z tym luzikiem to zalezy od charakteru. ja jestem wyluzowana do 2-3 dni po wizycie. a pozniej ti juz roznie bywa
dzisiaj np martwie sie, ze maly nie dal jeszcze znaku zycia. i od dwoch dni boli mnie brzuch - bardziej zoladek niz podbrzusze, wiec nie martwie się az taak, ale jednak czuje dyskomfort. podsumowując - chyba calkowitego luzu w tej ciazy nie zaznam
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Invis wrote:Ja zmienilam Tardyferon (80mg i biegunka!) Na Chela Ferr (14mg i zaparcia)... eh. U mnie wystarczy stolek pod nogi na toalecie :d a jak przyjmujecie żelazo? Bo ja się właśnie dowiedziałam, że żelazo powinno się przyjmować na czczo, przed śniadaniem, a później porządnie umyć zęby. Nawet nie wiedziałam.7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
a mówią, że ciąża to piękny czas
heheh, piękny oczywiście ale też nafaszerowany obawami, ja też odetchnę ok 34 tyg tak naprawdę ale nie jest źle, jestem dobrej myśli. Dziś rano odwiedziłam toaletę, ale nadal czuję delikatny bój nad pępkiem, jutro popytam lekarza. Zobaczymy jakie to moje połówkowe będzie
Holibka, ja też będę rodziła w Lublinie, nie jestem z tego miasta, ale jeżdżę do lekarza do Lublina i tam mam zamiar rodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 08:33
Holibka lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
hej hej z rana o 7 obudził mnie telefon od kuriera że na 8 będzie z dostawa wiec musiałam się ubrać i popierniczać do sklepu żeby odebrać belki z materiałami. Masakra ciężkie dziadostwo było ale Pan kurier pomógł troszkę pozanosić.
Wczoraj byłam w rossmanie i czekałam sobie grzecznie w kolejce a była mega długa nagle kiedy przyszła moja kolej wstała Pani kasujaca i na cały głos mnie przepraszała ze mnie nie zauważyła i że musiałam czekać. Jeny tak mi się głupio zrobiło że szok. Powiedziałam że spoko dobrze się czuje i mogę postać. Cyrk na bank byłam czerwona jak burak.
Wczoraj kupiłam jedne body znowu w h&M za 10zł !!!! No żal było nie wziaść ich
Dzisiaj czeka mnie dzień przy maszynie mam nadzieje że wysiedze bo jest tak duszno że wczoraj kupowałyśmy wiatrak do sklepu i na zaplecze bo dziewczyny nie mogły już wyrobić. Do domu też kupiliśmy i odrazu lepiej było.
-
Witamy się w 20 tygodniu
To już prawie półmetek
Większość z Was już po prenatalnych - my jeszcze musimy poczekać 2 tygodnie. Już się nie mogę doczekać, ruszę wtedy bardziej z wyprawką. Na razie tylko ciuszki kupuję korzystając z promocjiJooozefka lubi tę wiadomość
-
sunshine mamy ten sam termin co do dnia:P u mnie tez dzisiaj 19 skończone:) i tez mam za dwa tygodnie usg:)
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:14
Mama2kituszek, wichrowe_wzgórza, Holibka lubią tę wiadomość
-
pieluszkowazabawa wrote:sunshine mamy ten sam termin co do dnia:P u mnie tez dzisiaj 19 skończone:) i tez mam za dwa tygodnie usg:)
Wiem wiemZerkam czasem co u Ciebie
Ja też słabo czuję ruchy. Tzn. coś mi tam bulgocze, ale zawsze wydaje mi się, że to jednak jelita -
u mnie raz było takie głuche pukniecie i tyle. Dalej nic nie czuje. No nic ja nadal czekam sobie moze sie doczekam wkoncu:)
-
Cześć Dziewczyny, gratuluję wizyt połówkowych
mietata, oglądałam wczoraj filmiki wyprawkowe na yt i pamiętam, że jednej mamie z tego filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=60uWw2bmqfc gondola się nie przydała. Alternatywą była chyba spacerówka rozkładana na płasko.
Ja też mam rozkminę, bo chciałabym zainwestować w lepszą (lekką i mobilną) spacerówkę i jogger na lato, nie widzi mi się kupowanie 3 wózków. -
A to moje skromne zbiory
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/518fdb86fe46.jpg
html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b6a47b7da99.jpg[/url]
Pani Moł, Asia_89, wichrowe_wzgórza, Holibka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny, to extra że u dzidziusiów wszystko w porządku
A mnie właśnie "mój" rossmann wpienia - wszędzie plakaty o obsłudze ciężarnych bez kolejki a ani razu jeszcze mi ne bylo dane skorzystać. W biedrze i w lidlu plakatami się nie obwieszają a zdarza się, że wzywają do kasy:) ostatnio też na badaniach krwi pan mnie przepuścił przodem, a był tylko on jeden przede mną. No i miło!
Ja jeszcze też nie mam luzu. I też nie wiem, zy go zaznam, dokładnie jak pisze Charlutek - 2 do 3 dni po wizycie może mam spokojniejsze -
nick nieaktualny
-
Wogóle czytacie to co pisze belly na suwaczkach??? u mnie pisze ze dziecko ma 200g hmm mój miał w 18 tygodniu juz 300g ale rozbierznosc