Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też chciała dać L4 ale ja na zleceniu.
Na razie nie mam żadnych plamien i trochę się uspokoilam. Umówiłam się na wizytę na 23.03 czyli w czwartek bo musze sprawdzić czy wszystko ok.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Mnie wczoraj mulilo cały dzień. Było mi niedobrze w nocy tez i dziś od 6 rano to samo aż do wymiotów. Dziś od rana dwie suche bułki i herbata troszkę osłodzona żeby glukozę podnieść. Teraz wcinam biszkopty. Jutro idę do lekarza i poproszę o zwolnienie. Pracy nie mam lekkiej i jest ryzykowna wiec myślę, że nie powinno być problemów.
-
mietata wrote:co do zwolnień, mój lekarz w Luxmedzie, nawet nie zająknął się o zwolnieniu, w klinice pytali czy chcę, ale ja się modlę dosłownie żebym mogła pracować mam kilka wyjazdów służbowych w 2 trymestrze i liczę że uda mi się je zrealizować
-
Lilly_Ana wrote:Mi też chciała dać L4 ale ja na zleceniu.
Na razie nie mam żadnych plamien i trochę się uspokoilam. Umówiłam się na wizytę na 23.03 czyli w czwartek bo musze sprawdzić czy wszystko ok. -
Kochane dzisiaj wpadłam do przychodni spróbować zapisać się do ginekologa na NFZ na koniec tego tygodnia, ale lekarka przyjęła mnie od ręki i tak oto w 6t3d mamy już serduszko! ♥️♥️♥️
Na razie nie mam zaplanowanej kolejnej wizyty myśle ze umówię się już po powrocie ze szkolenia w trojmiescie do domu za jakieś 2 tygKaczorka, Bajkaaa, Aasha, Dooti, Lilly_Ana, ASSA, Blondik, Justine lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Kochane dzisiaj wpadłam do przychodni spróbować zapisać się do ginekologa na NFZ na koniec tego tygodnia, ale lekarka przyjęła mnie od ręki i tak oto w 6t3d mamy już serduszko! ♥️♥️♥️
Na razie nie mam zaplanowanej kolejnej wizyty myśle ze umówię się już po powrocie ze szkolenia w trojmiescie do domu za jakieś 2 tyg
Gratuluję serduszkaWojcinka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Invis - ja liczę się z tym, że będę musiała zapłacić
Na swoim koncie mam puste jajo, które poroniłam w 11 tyg. I oby na tym się skończyło! Teraz już niech będzie tylko dobrze
Co do zwolnienia to ja wychodzę z założenia, że aż tak swojej pracy nie lubię, żeby się poświęcać i z czystym sumieniem i wielką przyjemnością poszłam na L4 -
A ja będę u gina 5t4d ciekawe czy już będzie serduszko .. ale pewnie za wcześnie ..
do tego dziś plamienia wróciły -śluz podbarwiony krwią, czyli taki różowy.
Mam nadzieję ,że to tylko od clexane ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kuchcinka wrote:Kochane dzisiaj wpadłam do przychodni spróbować zapisać się do ginekologa na NFZ na koniec tego tygodnia, ale lekarka przyjęła mnie od ręki i tak oto w 6t3d mamy już serduszko! ♥️♥️♥️
Na razie nie mam zaplanowanej kolejnej wizyty myśle ze umówię się już po powrocie ze szkolenia w trojmiescie do domu za jakieś 2 tyg
Kuchcinka teraz trzeba opis koło suwaczka zmienić
Jeszcze raz gratuluję -
czarnulka24 wrote:A ja będę u gina 5t4d ciekawe czy już będzie serduszko .. ale pewnie za wcześnie ..
do tego dziś plamienia wróciły -śluz podbarwiony krwią, czyli taki różowy.
Mam nadzieję ,że to tylko od clexane ..Anetta31 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Kuchcinka - a Ty już mężowi powiedziałaś o ciąży? Czy to dalej tajemnica/niespodzianka? Bo z tego co kojarzę to na szkoleniu jesteś i tam się dowiedziałaś o bobasie.
Ogólnie dużo osób z bliskich już wie, a teraz jak jest serduszko to w ogóle całej rodzinie już powiemy -
Witam się poniedziałkowo
Jutro mam wizytę, będzie 7 tydz. + 1 dzień, to chyba serduszko musi być jak dzwon.
Ja nadal żadnych objawów, może będziecie się śmiać, ale ja trochę Wam zazdroszczę tych mdłości i innych dolegliwości typowo ciążowych Ja to chyba bym tak chciała w pełni doświadczyć wszystkiego co się da -
GratulacjeWojcinka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, witam się wieczornie
Powiem Wam że ja to mojego chyba zamęczę niedługo. Ciągle karzę mu oglądać cycki i pytam się czy aby na pewno się zmieniły... niedługo biedak zwariujeBlondik lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Lilaliean wrote:Na zleceniu też możesz mieć l4, jeśli opłacałas dobrowolne chorobowe. Zresztą żeby dostać macierzyński to i tak trzeba je opłacać
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Kuchcinka wrote:Może być za wcześnie, ja byłam w 5t5d i nie było nawet zarodka jeszcze widać a dzisiaj w 6t3d i zarodek i serduszko wiec może warto poczekać z 3 dni i wybrać się na początku 7 tyg
Kuchcinka a możesz mi powiedzieć w którym dniu cyklu miałaś owulację bo wiem ,że to też zależy kiedy będzie widać serduszko od owulacji bo np niektóre mogą mieć w 14 dc i może już być szybciej widać serduszko niż te a co mają w 19 dc..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Kuchcinka a możesz mi powiedzieć w którym dniu cyklu miałaś owulację bo wiem ,że to też zależy kiedy będzie widać serduszko od owulacji bo np niektóre mogą mieć w 14 dc i może już być szybciej widać serduszko niż te a co mają w 19 dc..
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Mąż dowiedział się już 1,5 tyg ściągnęłam go do Sopotu, zabrałam na romantyczna kolacje i powiedziałam o ciąży jak chcesz cała relacje z tamtego wieczoru to wszystko opisałam w swoim pamiętniku z załączonymi zdjęciami
Ogólnie dużo osób z bliskich już wie, a teraz jak jest serduszko to w ogóle całej rodzinie już powiemy
To jutro na kompie poczytam i pooglądam
My dalej milczymy przed rodzinką i znajomymi wiedzą moi rodzice i dziewczyny w pracy. I powiem Wam, że bardzo mi z tym dobrze :p
Kasiula - z tymi objawami to jest tak, że bez nich źle nam na psychice a z nimi fizycznie. Jutro się dowiesz, że z maluszkiem jest wszystko cacy i już nam nie będziesz zazdrościć nudności