Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gdzie czujecie ruchy dziecka jutro zaczynam 21tc a ruchy czuje okropnie niziutko. Ciut poniżej włosów łonowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:24
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
agagaga wrote:Dziewczynka zostaje dziewczynką
wszystko u niej dobrze. Kawał baby
pozostaje teraz jakoś ją nazwać. Tata dumny. Choc liczył na syna:)
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka, u mnie od początku były na wysokości tuż pod linią pępka, najpierw długo z prawej strony, potem na zmianę, prawa-lewa. Mały jest ułożony w poprzek i akurat miał nogi na moim pęcherzu podczas usg
może u ciebie akurat siedzi sobie inaczej i dlatego czujesz nisko ruchy.
-
czarnulka24 wrote:Ile ważyła twoja dzidzia? Jutro ide na połówkowe
moze faktycznie bedzie patriotyczna
Co do ruchów to u mnie rewolucja. Chociaż mala obrocila sie główką na dół i teraz czuje kopniaczki powyzej pępka nawet
Hemoglobina spada mi coraz bardziej. Tardyferon mam lykac. Mam nadzieje, że obedzie sie bez rewolucji jelitowo- zoladkowych. Ech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 21:05
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka mój miał w 21+0 420g więc myślę że co do wagi to nie ma zasady.ty masz bliźniaki więc mogą być mniejsze tym bardziej że masz tydzień różnicy. Mój rusza się różnie raz dostaje kopniaki bardzo nisko-w samym kroczu a czasem pod pepkiem.ty mieście dwoje więc może być im trochę ciasnej
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny gdzie czujecie ruchy dziecka jutro zaczynam 21tc a ruchy czuje okropnie niziutko. Ciut poniżej włosów łonowych
Ja czuję nisko, poniżej linii włosów i troche powyżej, maksymalnie 4cm poniżej pępka. Ale moja Mała na każdej wizycie sobie siedzi na pupie i jest nisko, wyżej nie chce sobie iść pomimo że ma miejsce -
agagaga wrote:Hemoglobina spada mi coraz bardziej. Tardyferon mam lykac. Mam nadzieje, że obedzie sie bez rewolucji jelitowo- zoladkowych. Ech.
Ja po jednej tabletce odstawiłam Tardyferon. Po tym jak dostałam takich skurczy brzucha że myślałam że urodzę i zaraz po tym gigantycznej biegunki... no thanks. Biorę coś innego, w mniejszej dawce i jest o niebo lepiej. Mam nadzieję, że Twój organizm zareaguje lepiej na ten lek, bo moim zdaniem dawka jest ogromna...
-
Invis wrote:Ja po jednej tabletce odstawiłam Tardyferon. Po tym jak dostałam takich skurczy brzucha że myślałam że urodzę i zaraz po tym gigantycznej biegunki... no thanks. Biorę coś innego, w mniejszej dawce i jest o niebo lepiej. Mam nadzieję, że Twój organizm zareaguje lepiej na ten lek, bo moim zdaniem dawka jest ogromna...
No wlasnie dlatego sie obawiam. Zobaczymy co to będzie -
Męczą w tym szpitalu tym detektorem no latają jak nawiedzone.
Trochę postaram trochę mój był i dzień do przodu.
Jooozefka ja bym im awanturę zrobiła jak mogą się wstydzić wnuka i Bratanka no co za baby straszne. Przecież to bliska rodzina jest. Ja jestem z jakiegoś innego świata naprawdę. Ja bym prowadziła skoro Tobie z tym dobrze to Twoje życie Twoje dziecko i kij im do tego.
Mietata powiem Ci ze ja chyba też nie widzialam takich pościeli nigdzie jedynie na zamówienie i to też określoną tylko kolorystyka itd
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny gdzie czujecie ruchy dziecka jutro zaczynam 21tc a ruchy czuje okropnie niziutko. Ciut poniżej włosów łonowych
Cały czas na wysokości pęcherza, powiedzmy na linii biodrówek
Ale ostatnio kilka razy już wyżej.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ja się cieszę, bo jedzenie w szpitalach w UK jest naprawdę dobre. I fajne jest to, że rano np. dostajesz kartkę i wybierasz co chcesz zjeść na obiad i kolacje. Masz kilka dań do wyboru, desery i napoje. Naprawdę świetna sprawa. A dodatkowo jak między posiłkami złapie Cię głód to położna przyniesie Ci tosty np. z dżemem
-
Invis wrote:Dziewczyny macie może i używacie mopa parowego? Bo ja dostałam jakiś czas temu od mamy i tak stał i stał... w sumie używany jest tylko przez mojego męża, bo ja jadę z mopem. Podłoga u nas w domu przynajmniej raz dziennie jest myta. Mop parowy myje rewelacyjnie, przy psie i dzieciach to raczej super sprawa, tylko zastanawiam się jaki będzie miał wpływ na panele... na dole domu mamy pół na pół - gres i panele. Macie jakieś zdanie w tym nie-dzieciowym temacie, może używacie?
Pytam, bo ja dzisiaj po raz pierwszy skusiłam się i spróbowałam mycia mopem parowym zamiast tradycyjnym no i zachwycona jestem, mogłabym teraz tak codziennie, a to chyba nie najlepsze wyjście dla paneli... jak myślicie?
Ja w ogóle tego nie kumam, jest dla mnie wybitnie beznadziejny mop parowy, nadaje się tylko do zapuszczonych fug na klatce schodowej...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
NIEPOKORNA wrote:Ja się cieszę, bo jedzenie w szpitalach w UK jest naprawdę dobre. I fajne jest to, że rano np. dostajesz kartkę i wybierasz co chcesz zjeść na obiad i kolacje. Masz kilka dań do wyboru, desery i napoje. Naprawdę świetna sprawa. A dodatkowo jak między posiłkami złapie Cię głód to położna przyniesie Ci tosty np. z dżemem
Na Żelaznej jak byłam z poronieniem i potem zakażeniem, to przejeść nie mogłamBardzo dobre jedzenie, duże porcje, byłam w szoku.
NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Byłam dziś na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia :)Pani Moł - ja bezpłatnie z racji zameldowania tutaj.
3 godziny i zleciało szybko, prowadzą położne z Żelaznej, była też super energiczna, młoda i ładna fizjoterapeutka uro-ginekologiczna z Madalińskiego. Myślę, że nie będę żałować wyboru, dziś byłam b.zadowolona. I super,że na te 1,5 m-ca udało się wtorkowy grafik mężowy zmienić i nawet jak się będzie spóźniał, to jednak ze mną będzie, a tam każda z facetem
Podobno rodzi się więcej chłopców, i faktycznie - na 12 par tylko 3 dziewczyny. Chciała chłopaka, a teraz to się wybrana czuję niemalże9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:16