Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iw-onka wrote:Żaden z moich synów nie wstawał w tym wieku na picie w nocy. Coś dziwnego. Nie martw się to tak nie wygląda
To nie jest nic dziwnego, i w wielu przypadkach dzieci właśnie tak to wyglądaJak Ty tak nie miałaś to tylko się cieszyć, ale różne są dzieci.
-
masakra nigdy w zyciu nie wstalam tyle razy w nocy!!! Już ją zabrali ale ja piernicze jestem w szoku. Mój spał jak zabity albo udawał że nie słyszy. coś czuje ze marna pomoc będzie hehehe
-
wczoraj czytałam ten wynik usg sobie na spokojnie i tam pisze trafnosc oceny wyniku obrazu usg wynosi 60-80%. Też macie taką adnotację????
-
wracajac do suszarek ja mam w kartonie swoja od pół roku dostaliśmy w prezencie bo mojego kolega kupił a jego zonie sie nie spodobał kolor i sie wkurzyl i oddal nam ale nie korzystalam jeszcze ani razu bo właśnie się naczytałam ze niszczy ubrania strasznie. Ale jak tak piszecie to moze wypróbuje ja w sklepie u siebie na początek bo tkanin nie bedzie mi tak szkoda jak ubrań
-
nick nieaktualnyInvis wrote:Suwaczek pokazuje mi 25 tydzień ciąży, i ze moje dziecko waży już ponad 500g... no waży już na pewno ponad 800g, nie wiem czy to ponad normę czy muszą po prostu uaktualnić informacje
nasze dzieci bylyby nieźle przerośnięte, gdyby suwaczki miały rację
-
Ja jestem po wizycie u endokrynologa. FT4 okazało się być w normie. Pani doktor kazała zrobić jeszcze TSH i jak wyjdzie powyżej 2,5 to leki. No i niestety wyszło mi TSH - 2,780 więc od dziś biorę euthyrox n25 rano :(Kontrola za 4 tygodnie.34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Ja jestem po wizycie u endokrynologa. FT4 okazało się być w normie. Pani doktor kazała zrobić jeszcze TSH i jak wyjdzie powyżej 2,5 to leki. No i niestety wyszło mi TSH - 2,780 więc od dziś biorę euthyrox n25 rano :(Kontrola za 4 tygodnie.
czarnulka24, ania1985 lubią tę wiadomość
-
Ja po glukozie. Ładnie poszlo, bez problemu wypilam, nie dodawalam cytryny. nie bylo mi słabo ani niedobrze:) wieczorkiem wyniki, oby wszystko było git.siedzialam sobie w poczekalni z ksiazka w ręku:)
wichrowe_wzgórza, czarnulka24, Holibka lubią tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Invis wrote:Suwaczek pokazuje mi 25 tydzień ciąży, i ze moje dziecko waży już ponad 500g... no waży już na pewno ponad 800g, nie wiem czy to ponad normę czy muszą po prostu uaktualnić informacje
25tyg mamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 10:58
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
a ja jeszczze nie mialam glukozy i sie jej boje bo 4 lata temu miala robione przez podejzenie cukrzycy u mnie ( na szczecie nie mam ) i wymiotowałam dalej niz widziałam wtedy. Słabo mi było itd. Moze tym razem inaczej bedzie
-
mietata wrote:Pamiętaj tylko, żeby brać pół godziny przed posiłkiem, ten lek kiepsko się wchłania, więc lekarze zalecają na czczo, minimum 30 min przed jedzeniem i popicie małą ilością wody. Efekty są bardzo szybkie, mi ładnie utrzymuje tsh w granicach 0,8-0,934 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dziewczyny miała któras z Was robiony już może wymaz z pochwy? Lekarz robił mi kontrolnie na poprzedniej wizycie bo skarżyłam się na te kłucia i wyszło, że mam paciorkowca. Miała któras z Was do czynienia z tym? Czytałam, że ważne jest aby przed porodem dostać antybiotyk, a co teraz? Idę się go dzisiaj zapytać co dalej z tym...
-
nick nieaktualnyania1985 wrote:Ja jestem po wizycie u endokrynologa. FT4 okazało się być w normie. Pani doktor kazała zrobić jeszcze TSH i jak wyjdzie powyżej 2,5 to leki. No i niestety wyszło mi TSH - 2,780 więc od dziś biorę euthyrox n25 rano :(Kontrola za 4 tygodnie.
ania1985 lubi tę wiadomość
-
Natalala, pewnie od razu coś Ci da, żeby nie mnożyć.
Ja właśnie do rodzinnej jade, trzymajcie kciuki za brak kolejki. A nie byłam u niej...ze 3 lata?chodzę tylko po skierowania na profilaktykę, a że ostatnio to ciąża to coś to komplety mam od gina
Ja na letroxie jadę od kwietnia 2016, ft4 zawsze było super, ale zbijałam tsh z 4,5 (w zeszlym roku tak wybilo, zawsze krążyłam koło 3-3,2). I od stycznia utrzymuję poniżej 2. Zaczynałam od 25, potem 50, dopiero 75 podziałało. Teraz od miesiaca biorę 5x75 a.dwa razy w tygodniu 100 - żeby ciut ft4 podbić, zanim mała sama sobie wyprodukuje9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
A mojemu ginowi na bank coś się pierdyka z moimi początkami kolejnych tygodni - nawet na wydruku z usg wtorki wypadają jako 3 dzień kolejnego tygodnia, a nie 6 poprzedniego
muszę go oświecić. Trzeci dzieciak mu się urodził, to może zmęczony jest
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Dziewczyny przyszedł mi pessar wydaje się być ogromny nie wiem jak on mi wejdzie tam do środka27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:Dziewczyny przyszedł mi pessar wydaje się być ogromny nie wiem jak on mi wejdzie tam do środka
dziś Ci już zakładają?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 12:23
czarnulka24 lubi tę wiadomość