Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Moł wrote:
W kwestii depilacji przed wizytą - też wolę mieć wszystko ogarnięte, czułabym się niechlujnie i miekomfortowo, jak i w nieogolonych nogach, pachach. Niby wiem, że fryzura intymna lekarza mało obchodzi, ale nie umiałabym nagle zaprezentować takich zarośli...sama nie lubię być taka zbyt owlosiona, chociaż akurat mam niedużo
ale czuję się.higieniczniej. Znam laski co ich lekarze opieprzali za pełną depilacje - że niby wtedy latwiej o infekcje. U mnie sie to sprawdza, przy pełnej czesto coś lapałam.
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
USG raz na miesiąc jest całkiem normalne. Zdarza się, że babki mają 3x na całą ciążę-to dopiero hardkor. A ja raz przenosiłam się do innego ginekologa, bo się przeprowadzałam. Nie znałam żadnych opinii o tej babce i jak poszłam na wizytę to patrzę, a ona nie ma aparatu do USG! I ona mnie badała na fotelu, naciskała na brzuch i wyczuwała dziecko od dołu palcami czy się rusza. Mówiła, że ona USG nie robi w ciąży w ogóle!!
To była moja pierwsza i ostatnia wizyta[/QUOTE]
To ja jestem hardkorem ;] w sumie wyszłoby mi teraz 4. Pierwsze wczesnej ciązy - czy jest ok. Potem 12, 20 i 30 tydzień. Czyli tyle, ile jest zalecane normalnie. Nie mogę zrozumieć, czemu niektorzy mi się dziwia
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Katarzynaa wrote:U mnie mąż by się bał że mnie skrzywdzi, jak mu kiedyś wspomniałam że może być taka potrzeba to biedny aż się spocił
Mój też :p
Aczkolwiek po chwili dodał, że jak będzie trzeba to to zrobi
Dzisiaj jeszcze dałam radę sama. Na 2 lusterka :p -
Katarzynaa wrote:Ja będę jutro się wyginać, męża niestety nie ma to mi nie pomoże;p W środę mam wizytę, a jednak wolę i chcę być ogarnięta a nie zarośnięta ;p
U nas 'dowcipnie' badali tylko na samym poczatku ciazy,teraz teraz kazda wizyta to tylko sluchanie serca, wiec za bardzo nie musze sie o fryzure tam przejmowac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
madzialenka84 wrote:U nas 'dowcipnie' badali tylko na samym poczatku ciazy,teraz teraz kazda wizyta to tylko sluchanie serca, wiec za bardzo nie musze sie o fryzure tam przejmowac
U mnie odkąd usg jest przez brzuch, na każdej wizycie jest usg i badanie ręczne na foteluSyn
-
To ja chyba mam serio maly brzuch bo manewrowanie golarka nie sprawia mi zadnych problemow
w ogole w niczym mi brzuch nie przeszkadza.
-
nick nieaktualnymietata wrote:To ja chyba mam serio maly brzuch bo manewrowanie golarka nie sprawia mi zadnych problemow
w ogole w niczym mi brzuch nie przeszkadza.
i nie schylam się po nic, a kucam, bo przez brzuch się już nie schylę, a jak raz, zapomniawszy się, schyliłam się w samochodzie, to normalnie mnie coś zabolało.
Ja poki się da robię pełną depilację. Jak przyjdzie czas, poproszę męźaInfekcji na szczęście nie łapię (odpukowuję), nie mam skłonności widocznie. No i się obawiam, więc np.mimo chęci nie wlazłam do jeziora i odmawiam sobie basenu - być może przez to, źe na basenie mam zamglone i mega czerwone oczy i wyczytałam, że to nie chlor, a mocznik robi...
a więc nie mogę się przemóc, by ciążową florę na to narazić.
sara9555 lubi tę wiadomość
-
Invis wrote:Dziewczyny, wrócę raz jeszcze do zagadnienia Bankowania Krwi Pępowinowej... interesuje mnie, czy któraś się na to decyduje?
My się zdecydujemy, nie wiemy tylko jeszcze na który pakiet i czekamy na wrzesień/październik na jakąś promocję.Invis lubi tę wiadomość
-
Ja staram sie golic tylko jak jestem sama bo musi to komicznie wygladac a nie chce zeby maz mial rozrywke :p jak juz nie bede dawac rady to bedzie musial mi pomoc co prawda przeraza to i jego i mnie
robie to na oslep juz jakis czas bo brzuch mi wszystko zaslania ale przynajmniej dzieki temu nie widze jaka zarosnieta jestem jak mi sie nie chce golic i sie nie przejmuje
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Hahahahah ja to przy goleniu już nic nie widzę
opcja lusterko tylko
o założenie skarpetek muszę czasem prosić męża a do butów muszę zakupić chyba długą łyżkę
Co do wizyt i usg to u mnie na razie zostają co 3 tygodnie
Ja też planuję zakup kosmetyków z babydreamzastanawiam się jak też pieluszki się sprawują, widziałam, że bd są 2 rodzaje i totalnie nie wiem czym się różnią.
Za to mam problem z wyprawką do domu, totalnie nie wiem ile rzeczy kupić, czy kupić kołderkę czy na razie ciepły kocyk, ile prześcieradełek itp. Każdy mi mówi co innego i totalnie zgłupiałama nie chcę też kupować rzeczy niepotrzebnych a tyle tego jest, że wszystko mi się zaczyna wydawać potrzebne
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw