Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem że ja prawie każdy post zamieszczam przez telefon i nie narzekam w sumie:)
Gratuluję wszystkim serduszek:)!!!
Zdrowych ciąż życzę i obysmy mniej były zestresowane!!
Ja może po wizycie w piątek jak befzie ok to zamówię bo mega mi się to podoba a dostałam sama kartę ciąży bez żadnego folderu na to zdziwiłam się bo siostra rok temu dostała no ale to może znak bym kupiła ten folder od mamaginekologIZA92 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Ucina jak się użyje emotki z systemu tu trzeba je tworzyć ze znaków
Poprzednio napisalazzevtrzymam kciuki zaciebie Dodinka, nie stresuj sie. Raciąża zakończy sue pięknym porodem
Ja bym nic przeciwko nie miała bliźniakom raz wspomniałam mężowi o tym i on tez myśl nadzieje na podwójne szczęście. Cieszymy sie tym co jest
Co do Fb, to jestem juz na grupie z 2015 października, tyle ze my przeniosłysmy sie ram dopiero po porodzie. Za krótko sie znamy. Możemy pomyśleć o tym w listopadzie
Czarnulka czy mogę sie zapytać gdzie mieszkasz, chodzi mi o kraj pytam z czystej ciekawościWojcinka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Pozwolę do Was dołączyć, mam nadzieję, że już do samego końca Przez chwile byłam na wątku pażdziernikowych mamuś, jednak się nie udało. Nie sądziłam, że tak szybko tu powrócę, ale cieszę się bardzo
Czytam Was od samego początku jednak długo zwlekałam z ujawnieniem się. Jestem już po 1 wizycie, na razie był pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe. Ale na tak wczesnym etapie wszystko jest ok. Bete sprawdzałam 3 razy i ładnie przyrastała. 04.04 mam wizytę serduszkową, trochę długo muszę czekać, ale już wszystko będzie ładnie widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 20:32
Wojcinka, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem za tym żeby z fb się wstrzymać
Co do badań prenatalych to czy dostaniecie skierowanie tak naprawdę zależy od dobrej woli lekarza. Mi mój wpisał że niby kości nosowke nie widać i wtedy też się należy
Obzeram się sałatka ziemniaczana z ogórkiem i cebulką mniam... Cały dzień mnie milionów dopiero teraz mogę spokojnie zjesx -
Lilly_Ana wrote:Ale produkujecie Jutro mam wizytę, mam nadzieje że zobaczę maleństwo.
Ja tak policzylam i ten ból brzucha lekki co miałam dziś to wychodzi na to że miałabym @ kolejna więc może to dlatego tak się czuje...
A rozmawiałam z mężem o tym folderze i uważa że wydanie kasy w błoto za taki zwykły segregator tyle dać a szkoda, chociaż jeśli będzie wszystko dobrze to najwyżej kupię tak czy siak heheLilly_Ana lubi tę wiadomość
-
No to i ja wróciłam. Moje skarbeńko ma już całe 2 cm i pięknie rośnie
Dostałam skierowanie na prenatalne (wiek) i jutro bookuje termin. Prenatalne mam w okolicach 14.04 zrobić. Następna wizyta 26.04.
Dostałam kartę ciąży, więc chyba czas i na mój suwaczek.
Okazało się, że termin porodu z USG przesunął się na 26 października i teraz pytanie czy mogę z Wami zostać na wątku listopadowym?
Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt, czekam na następne. Szczególne kciuki trzymam za jutrzejszą wizytę Dooti niech przyniesie tylko dobre wiadomości.Bajkaaa, Dooti, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
ASSA wrote:No to i ja wróciłam. Moje skarbeńko ma już całe 2 cm i pięknie rośnie
Dostałam skierowanie na prenatalne (wiek) i jutro bookuje termin. Prenatalne mam w okolicach 14.04 zrobić. Następna wizyta 26.04.
Dostałam kartę ciąży, więc chyba czas i na mój suwaczek.
Okazało się, że termin porodu z USG przesunął się na 26 października i teraz pytanie czy mogę z Wami zostać na wątku listopadowym?
Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt, czekam na następne. Szczególne kciuki trzymam za jutrzejszą wizytę Dooti niech przyniesie tylko dobre wiadomości.
Super tylko się cieszyć że maleństwo rośnie!
Pewnie ze możesz zostać mi ginekolog ostatnio powiedziała że termin mam 3-4 listopad ale wpisała 4 bo wg niej ładniej wygląda (ja wolę 3:)) a powiedziała że dziecko i tak urodzi się kiedy będzie chciało:)
Super cieszę się na takie wiadomościASSA lubi tę wiadomość
-
Ahhhh dziewczyny, ileż ja dzisiaj serduszek nowych wpisałam na naszą listę! ❤ Oby nadal się tak zapełniała a kolejne dni przynosiły nam cudowne, pozytywne wieści.
Muszę Wam powiedzieć, że z całego serducha cieszę się każdą z Waszych dobrych wieści, i bardzo przeżywam jeśli coś u którejś z Was idzie nie tak. Mam nadzieję, że wszystkie będziemy się w listopadzie/grudniu śmiały z tych naszych początkowych stresików. Nieśmiało marzę, że tym razem naprawdę może mi się udać utrzymać ciążę, choć boję się powiedzieć o tym głośno.
Paulina099 napisz proszę Twoją datę porodu I oczywiście również witam w naszym gronie listopadówek!
ASSA a przepraszam Cię bardzo, co to za pytanie czy możesz z nami zostać?! No no no Odpowiedź jest chyba oczywista! Gratuluję tych całych 2 cm szczęścia ❤ Daj znać jak już umówisz wizytę na badanie prenatalne, to wpiszę.
Lilly_Ana mocno trzymam kciuki i czekam na piękne wieści z jutrzejszej wizyty!
Dooti najmocniej jak potrafię trzymam kciuki. Koniecznie daj nam tutaj znać po wizycie, bo będziemy czekać. Liczę na to, że naprawdę wszystko będzie dobrze. No, nosek do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 22:22
Dooti, Lilly_Ana, ASSA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję serduszek i nieśmiało zazdroszczę, że jesteście już po pierwszych wizytach (chociaż wiadomo, bardziej zazdroszczę serduszek )
Moja pierwsza wizyta w najbliższy piątek, 24 marca, dzień przed moimi rodzinami. Liczę na piękny pęcherzyk ciążowyWojcinka lubi tę wiadomość
-
Paulina099 czesc
ASSA gratuluje 2 cm szczescia, moje na razie ma 2mm
Zuza trzymam kciuki za dorodny pecherzyk.
Ja kolejna wizyte mam 31.03 i mam nadzieje ze wtedy poslucham serduszka bo dzisiaj widzialam tylko maly punkcik na ekranieAasienkaa, ASSA lubią tę wiadomość