X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem że ja prawie każdy post zamieszczam przez telefon i nie narzekam w sumie:)

Gratuluję wszystkim serduszek:)!!!
    Zdrowych ciąż życzę :) i obysmy mniej były zestresowane!!

Ja może po wizycie w piątek jak befzie ok to zamówię bo mega mi się to podoba a dostałam sama kartę ciąży bez żadnego folderu na to zdziwiłam się bo siostra rok temu dostała no ale to może znak bym kupiła ten folder od mamaginekolog :)

IZA92 lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Invis Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zamówiłam ten folder od mamyginekolog :p Wraz z książką, bo jeszcze nie czytałam :)

Wojcinka lubi tę wiadomość

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie książka średnio interesuje i prawdę mówiąc cieszę się że do niedzieli można zamawiać ten folder bo mam czas na decyzję :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • annggela Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Ucina jak się użyje emotki z systemu ;) tu trzeba je tworzyć ze znaków :/
    Dzięki teraz juz nue popełnię tego błędu :)
    Poprzednio napisalazzevtrzymam kciuki zaciebie Dodinka, nie stresuj sie. Raciąża zakończy sue pięknym porodem :)

Ja bym nic przeciwko nie miała bliźniakom raz wspomniałam mężowi o tym i on tez myśl nadzieje na podwójne szczęście. Cieszymy sie tym co jest :)

Co do Fb, to jestem juz na grupie z 2015 października, tyle ze my przeniosłysmy sie ram dopiero po porodzie. Za krótko sie znamy. Możemy pomyśleć o tym w listopadzie :D

Czarnulka czy mogę sie zapytać gdzie mieszkasz, chodzi mi o kraj :) pytam z czystej ciekawości

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Leana Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez póki co wolę zostać tutaj:) a co do folderu mamyginekolog nie bede go zamawiać, ja nie lubie się tak uzewnetrzniac i pewnie nie nosiłabym na zakupy torby jestem w ciąży,o plakietce czy magnesie na auto nie wspomnę;)

• Paulina099 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :)
    Pozwolę do Was dołączyć, mam nadzieję, że już do samego końca :) Przez chwile byłam na wątku pażdziernikowych mamuś, jednak się nie udało. Nie sądziłam, że tak szybko tu powrócę, ale cieszę się bardzo :)
    Czytam Was od samego początku jednak długo zwlekałam z ujawnieniem się. Jestem już po 1 wizycie, na razie był pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe. Ale na tak wczesnym etapie wszystko jest ok. Bete sprawdzałam 3 razy i ładnie przyrastała. 04.04 mam wizytę serduszkową, trochę długo muszę czekać, ale już wszystko będzie ładnie widać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 20:32

Wojcinka, Lilly_Ana lubią tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela czy grupa na której jesteś październikowa ma nazwy zaczynające się na: P.... I.... :)?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za tym żeby z fb się wstrzymać :)
    Co do badań prenatalych to czy dostaniecie skierowanie tak naprawdę zależy od dobrej woli lekarza. Mi mój wpisał że niby kości nosowke nie widać i wtedy też się należy :)
    Obzeram się sałatka ziemniaczana z ogórkiem i cebulką mniam... Cały dzień mnie milionów dopiero teraz mogę spokojnie zjesx

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Annggela czy grupa na której jesteś październikowa ma nazwy zaczynające się na: P.... I.... :)?
    Taaaaa :D

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela czy my się znamy?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Angela czy my się znamy?
    Możliwe :) ja jestem mama Dorianka, który spi z tyłkiem przy mojej twarzy :D

Czarnulka, to jesteśmy dwie !

Katarzyna87, czarnulka24, Blondik lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Lilly_Ana Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale produkujecie :) Jutro mam wizytę, mam nadzieje że zobaczę maleństwo.

M_ia lubi tę wiadomość

Córeczka 16.12.2018 <3

Starania od listopada 2019.

Starania od maja 2014.
    Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
    Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no ładnie :) Annggela chyba na fb się nie chwalilas :p? Czy mi umknęło?

annggela, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilly_Ana wrote:
    Ale produkujecie :) Jutro mam wizytę, mam nadzieje że zobaczę maleństwo.
    Trzymam kciuki za dobre wiadomości jutro!

Ja tak policzylam i ten ból brzucha lekki co miałam dziś to wychodzi na to że miałabym @ kolejna więc może to dlatego tak się czuje...
    A rozmawiałam z mężem o tym folderze i uważa że wydanie kasy w błoto za taki zwykły segregator tyle dać:( a szkoda, chociaż jeśli będzie wszystko dobrze to najwyżej kupię tak czy siak hehe

Lilly_Ana lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • ASSA Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja wróciłam. Moje skarbeńko ma już całe 2 cm i pięknie rośnie :)
    Dostałam skierowanie na prenatalne (wiek) i jutro bookuje termin. Prenatalne mam w okolicach 14.04 zrobić. Następna wizyta 26.04.

Dostałam kartę ciąży, więc chyba czas i na mój suwaczek.

Okazało się, że termin porodu z USG przesunął się na 26 października i teraz pytanie czy mogę z Wami zostać na wątku listopadowym?

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt, czekam na następne. Szczególne kciuki trzymam za jutrzejszą wizytę Dooti niech przyniesie tylko dobre wiadomości.

Bajkaaa, Dooti, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

8p3oyx8do0sejm7n.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASSA wrote:
    No to i ja wróciłam. Moje skarbeńko ma już całe 2 cm i pięknie rośnie :)
    Dostałam skierowanie na prenatalne (wiek) i jutro bookuje termin. Prenatalne mam w okolicach 14.04 zrobić. Następna wizyta 26.04.

Dostałam kartę ciąży, więc chyba czas i na mój suwaczek.

Okazało się, że termin porodu z USG przesunął się na 26 października i teraz pytanie czy mogę z Wami zostać na wątku listopadowym?

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt, czekam na następne. Szczególne kciuki trzymam za jutrzejszą wizytę Dooti niech przyniesie tylko dobre wiadomości.

Super tylko się cieszyć że maleństwo rośnie!
    Pewnie ze możesz zostać:) mi ginekolog ostatnio powiedziała że termin mam 3-4 listopad ale wpisała 4 bo wg niej ładniej wygląda (ja wolę 3:)) a powiedziała że dziecko i tak urodzi się kiedy będzie chciało:)
    Super cieszę się na takie wiadomości

ASSA lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Invis Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhhh dziewczyny, ileż ja dzisiaj serduszek nowych wpisałam na naszą listę! ❤ Oby nadal się tak zapełniała a kolejne dni przynosiły nam cudowne, pozytywne wieści.

Muszę Wam powiedzieć, że z całego serducha cieszę się każdą z Waszych dobrych wieści, i bardzo przeżywam jeśli coś u którejś z Was idzie nie tak. Mam nadzieję, że wszystkie będziemy się w listopadzie/grudniu śmiały z tych naszych początkowych stresików. Nieśmiało marzę, że tym razem naprawdę może mi się udać utrzymać ciążę, choć boję się powiedzieć o tym głośno.

Paulina099 napisz proszę Twoją datę porodu :) I oczywiście również witam w naszym gronie listopadówek!

ASSA a przepraszam Cię bardzo, co to za pytanie czy możesz z nami zostać?! No no no ;) Odpowiedź jest chyba oczywista! Gratuluję tych całych 2 cm szczęścia ❤ Daj znać jak już umówisz wizytę na badanie prenatalne, to wpiszę.

Lilly_Ana mocno trzymam kciuki i czekam na piękne wieści z jutrzejszej wizyty! :)

Dooti najmocniej jak potrafię trzymam kciuki. Koniecznie daj nam tutaj znać po wizycie, bo będziemy czekać. Liczę na to, że naprawdę wszystko będzie dobrze. No, nosek do góry! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 22:22

Dooti, Lilly_Ana, ASSA lubią tę wiadomość

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Zuza91 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluję serduszek i nieśmiało zazdroszczę, że jesteście już po pierwszych wizytach (chociaż wiadomo, bardziej zazdroszczę serduszek ;))
    Moja pierwsza wizyta w najbliższy piątek, 24 marca, dzień przed moimi rodzinami. Liczę na piękny pęcherzyk ciążowy <3

klz9hdgefsr87l0p.png
  • Leslie Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina099 czesc :)

ASSA gratuluje 2 cm szczescia, moje na razie ma 2mm ;)

Zuza trzymam kciuki za dorodny pecherzyk.

Ja kolejna wizyte mam 31.03 i mam nadzieje ze wtedy poslucham serduszka bo dzisiaj widzialam tylko maly punkcik na ekranie :D

Aasienkaa, ASSA lubią tę wiadomość

• Leslie Koleżanka

Wysłany: 22 marca 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza zmienilas awatar i az sie zastanowilam gdzie sie podzial Twoj post ;)

‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ