Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Wlasnie wypucowalam kuchnie bo mi sie mole pojawily. I wiecie co? Odkrylam je w takim miejscu w jakim bym w zyciu nie podejzewala! Ja nie wiem jak te gadziny w takie miejsca wlaza.
W tym szklanym po lewej byly ziarna slonecznika i dyni a w tym po prawej sam slonecznik. Pelno robakow tam bylo! Jak one tam wlazly???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 13:55
-
nick nieaktualny
-
Ja daawno miałam wizytę, dobrze ponad miesiąc temu, też mnie maluch bardzo ciekawi. Ciekawe też czy się już ułożył głową w dół.
A mole w słoiku, szczególnie z jakimiś pestkami wcale mnie nie dziwią, raz mi się zalęgły w słoiku z jedzeniem dla chomikaMoże w tych pestkach po prostu były?
-
Paulina099 wrote:Ja mam wizytę za tydzień i już nie mogę się doczekać
Dostałam dzisiaj to darmowe body.
Ooo, to ciekawe kiedy ja dostanę. Bo jakoś na początku zamawiałam.
Kurier przyniósł?
Też mi się kiedyś mole zalęgłyfuuuj!!
Za to dzisiaj zrobiłam czystki, bo mimo, że robaczków nie było, to data ważności części produktów minęła.. :p -
nick nieaktualnyOo, ja już o przesyłce z Projektu Body zdążyłam zapomnieć
ale też jakos na począrku zamawiałam, tzn.jak się tu u nas pojawił ten temat. Jeszcze nie mam w każdym razie.
Wizytę mam 1.września i też już nie mogę się doczekać! Ech! Niechże ten sierpień już się kończy.. ale za to jutro idę do nowego endokrynologa. Oby tym razem jakiś konkretny! -
Holibka wrote:Dziewczyny a czy któraś już dostała przesyłkę z projektu body? Na mnie już czeka w punkcie na odbiór, ciekawi mnie co tam jest w środku oprócz body
Dzis przyszla przesylka z projekt body d moich rodzicow i jest oczywiscie body i broszurka 'zdrowie od kolyski'.Holibka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Holibka wrote:Dziewczyny a czy któraś już dostała przesyłkę z projektu body? Na mnie już czeka w punkcie na odbiór, ciekawi mnie co tam jest w środku oprócz body
Ja zamawiałam na samym starcie tego projektu i jeszcze nic nie mamA Ty dostałaś smsa lub maila z info, że już przesyłka czeka?
-
Zuza91 wrote:Ja zamawiałam na samym starcie tego projektu i jeszcze nic nie mam
A Ty dostałaś smsa lub maila z info, że już przesyłka czeka?
Dostałam powiadomienie z DHL smskiem.
oczekujaca94 ja zamierzam po prostu pójść do szpitala, nie wiem nic na temat dni otwartych, ale pewnie lepiej wcześniej niż później - jesienią - bo potem mogą być jakieś grypy itp. i mogą nie wpuszczać
-
oczekujaca94 wrote:Dzieczyny wybieracie sie na dni otwarte do szpitala gdzie zamierzacie rodzic? Czego moge oczekiwac po takim dniu?
Pewnie można pogadać, zapytać, zobaczyć, zajrzeć...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ja w Nowym saczu mam 2 szpitale i wyboeram amedicor bo tam jest moja lekarka. Ale wlasnie sipstra i znajome rodzily w szpitalu dlatego zastanawiam się nad dniami otwartymi sa organizowane co miesiąc teraz beda 26 sierpnia a potem nie wiadomo jak soe czlowiek wgl bedzie czuloczekująca94
-
Biedroneczka83 wrote:Dziewczyny ratunku co bierzecie przy żelazie zeby nie było zaparc bo łykam tydzien tardyferon i o problem sie pojawił hemoglobina mi do 11,3 spadła
Sliwki suszone, kefiry, ogranicz biała mąkę, jedz owsianki. Dużo wody, herbata z babki jajowatejBiedroneczka83, Pani Moł lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Dzięki Wichrowe_wzgórza
no tardyferon niestety zatwardza
ja jesli wszystko bedzie ok bede rodzić w tym szpitalu co dwa lata temu wiec właściwie wszystko wiem
a jak mała sie nie obróci albo bedzie za duza na SN i bede miec CC to w szpitalu mojej ginki i tam musze sobie pokój wykupic bo porodówka super ale oddział kicha a pokój dla siebie z łazienką tv wanienką dla dziecka przewijakiem 300zł za cały pobyt