Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Xaxa ja bym wyprała tylko pokrowiec gdyby była taka możliwość.
Biedroneczka83 i Asia_89 gratuluję pomyślnych badańChoć pamiętajcie, że maluchy mogą jeszcze fiknąć główkami do góry, czego Wam oczywiście nie życzę! Mój mały jeszcze główką w górze i mam ogromną nadzieję że się w końcu odwróci... jeszcze czas...
Ja na grupę na fb też się raczej nie przeniosę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 20:07
-
Invis no moja dopiero teraz fikła a siostry wisiały w dół od 20tyg hehehe wiec i tak póżno teraz ale leży tak ze ginka się smiała ze gotowa do wylotu buzzia w moim kręgosłupie nogami kopie po zebrach hehehe mysle ze już tak zostanie
kolejne usg pewnie ok 34 tyg
Mamatobe ja przy maluszkach nie miałam dopiero teraz przy Lilce się sprawdza puder
Co do oilanów oliwek nie powinno się stosować jak nie ma wskazań bo zatykają pory skóry -
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt. Ciekawe jaka jest moja cora. Bo zapowiada się raczej na niewielką.
Invis szalona jesteś z tą wyprawkaja bardzo zluzowalam
stwierdziłam ze nie kupuję na razie zadnych spiworkow, kocykow, pościeli itp. Sie urodzi sie kupi.
mam jedynie 1 grubszy pajac co by mi dziecko nie zmarzlo jak je do domu będę wiozla.
Co do fejsa to mam podobne zdanie do antonny. Bedzie mi smutno jak ten watek ucichnie. Ale na fejsa sie raczej nie pisze -
agagaga, nie ukrywam po prostu, że kompletowanie tej wyprawki sprawiło mi frajdę no i.. no przy córce nie mogłam sobie pozwalać na żadne "szaleństwa" bo finansowo było bardzo krucho, teraz no wyżyłam się i dobrze mi z tym- to moje ostatnie dziecko, więcej nie planuję. Ale cieszę się, że trzymałam się listy, bo nie kupiłam dużo nadprogramowych rzeczy.
Ja pudru nawet nie kupuję też. Mam maść linomag, ewentualnie można się poratować mąką ziemniaczaną- pudry jakoś do mnie nie przemawiają, ani żadne inne białe maści czy kremy na odparzenia tych naszych znanych firm
-
Ja również gratuluję udanych wizyt
Ciekawe co tam u mojego, jeszcze 2 tygodnie do wizyty.
Ja dzisiaj byłam na zajęciach ze szkoły rodzenia na temat pozycji porodowych. Położna zaczęła od położenia na matach... tatusiówoczywiście w pozycji na plecach, kolana pod pachy i kazała przeć na twardy stolec
Ja dziś miałam dzień porządnisia, wypucowałam całe mieszkanie, wyprasowałam wszystko co było, zrobiłam 3 prania. Wczoraj uporządkowałam dokumenty, książki. Chyba włącza mi się powoli gniazdowanie, możliwe że tak wcześnie?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:24
-
Pani Moł wrote:Jak dla mnie tajna grupa jest okej
Acz forum mi wystarcza
Pudru nie kupuję. Ani żadnej oliwki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 21:35
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
A jakie firmy będziecie używać dla dzieciaczków
ja kupiłam hipp krem na mróz, oliwke (-za radą położnej) oraz płyn do kąpieli a krem na odparzenia mam z panaten. Pewnie i tak wyjdzie wszystko w praniu czego będziemy używać
-
Hej dziewczyny. Ja tez po wizycie jestem ale moja niestety skonczyla sie w szpitalu... Pomimo brania luteiny 3 razy dziennie i lezenia szyjka dalej sie skraca... Mala w dodatku napiera glowka na nia i sie szykuje do wyjscia... Lekarze podaja mi sterydy i chca porod odwlec ile sie uda... Mimo wszystko jestem w miare spokojna wiem, ze jestem pod opieka i wierze, ze bedzie dobrze.
annggela lubi tę wiadomość
-
Dziekuje invis. No ja to mowie, ze jeszcze w brzuchu a juz sie taka dorosla poczula
ale no juz trudno co ma sie zdarzyc to sie wydarzy. Dobrze, ze nie jestem w domu tylko mam fachowa opieke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 22:30