Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOrganizery muszę jeszcze kupić - te ikejskie zawieszane na łóżeczko. Mam niewielką komodę na pieluszki i kosmetyki, no ale coś takiego bardzo pod ręką też się przyda.
Dzidziuś w brzuchu też mi szaleje i wystawia różne części ciała, czasami wypina coś mocno z boków, czasami na pępku, skóra w każdym razie napięta jest masakrycznie no i rozstępów trochę na samym dole brzuchalka mi się porobiło, bolą i swędzą i nie jest to sa fajne. -
Czesc, Dziewczyny wrocilam po dluuuugiej przerwie nie bywania na forum. Gratulacje dla Dziewczyn, które urodziły. Ja juz nie moge doczekac sie porodu. Moj Maluch wazy 2300g. We wtorek bede miala pobrane posiewy. Praktycznie wszystko juz ma. Dzis ostatnie pranie ubranek schnie i prasowanie. Torbe spakuje w przyszlym tygidniu i czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 14:52
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
torba skip hop jeśli któraś z Was nadal szuka, to znalazłam w dobrej cenie 190 zł, zamiast 269
zostałą jedna czarna, szarą właśnie upolowałam
http://allegro.pl/skip-hop-torba-duo-signature-heather-black-i6981321758.html -
nick nieaktualnyKurczę, muszę poprasować pranie, a mega mi się nie chceeee. Oglądam od jakiegoś czasu od pierwszego sezonu "Grę o tron", i właśnie kończę 6. sezon, zaraz koniec
Nie wiem jaki serial oglądać potem, a z moim samopoczuciem główny dylemat jaki mam co do zajęcia to czy tv czy książka i ewentualnie jak książka, to czy w sypialni czy w salonie.
A najgorsze jest to, że jak siedzę przed tv lub z książką, to mam ciągle ochotę coś wpierniczać. Posłałam męźa po nektarynki.
Kurczę, brzuch mi się tak spina ku dołowi i boli nawet na odpoczywająco.NW lubi tę wiadomość
-
A ja albo umieram albo rodzę. Zważywszy, że mam jeszcze 2 tygodnie do zielonego światła, wybieram to pierwsze. Wzięłam nospę, magnez, ciepły prysznic, teraz drzemałam 40 min i dalej czuję ścisk
byłam wcześniej na spacerze, to myślałam że nie wrócę, a może 1,5km łącznie zrobiłam.
No i tak leżę i się stresuję9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualny
-
wichrowe_wzgórza wrote:A ja albo umieram albo rodzę. Zważywszy, że mam jeszcze 2 tygodnie do zielonego światła, wybieram to pierwsze. Wzięłam nospę, magnez, ciepły prysznic, teraz drzemałam 40 min i dalej czuję ścisk
byłam wcześniej na spacerze, to myślałam że nie wrócę, a może 1,5km łącznie zrobiłam.
No i tak leżę i się stresuję
Z dwojga złego chyba lepiej urodzić
A na serio, to jeśli nie przechodzi to pojechałabym na IP.
Mnie za to na koniec ciąży czeka wizyta u dentysty, bo ząb dokucza coraz bardziej..
A byłam przed ciążą na kontroli i wszystko było ok.. -
Dołączam do zestresowanych, bo odszedł lub zaczął odchodzić mi czop śluzowy. Mam nadzieję, że uda mi się umówić wizytę na jutro.
Zła jestem, bo już się zdążyłam przyzwyczaić do myśli, że skończę chociaż ten 37 tydzień, a tu takie niespodzianki. Podobno 2 tygodnie można się przekulać, więc może i ja dam radę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 19:33
-
Invis wrote:Wichrowe, ale że co Ci jest? Jaki ścisk? Masz skurcze, czy co...?
Nie wiemczuję się jednym wielkim przykurczem
spina mi się ten brzuch, nie wiem czy nie trochę boleśnie. Jakoś jakby inaczej. Więc tak siedzę i się stresuję. Wezmę jeszcze jedną nospę, ogarnę się nieco i najwyżej, w najgorszym wypadku, pojadę na IP na jakieś ktg czy coś.
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Wichrowe, ja dziś mam jakieś kłucia w dole brzucha, a od 15 minut też czuję dziwne napięcie w brzuchu, też nie wiem co to
Póki co to leżę, piję ciepłą herbatę i planuję łyknąć nospę
Czyli wszystko to co robiłam, gdy miałam bóle okresowe. Ewentualnie dodam do tego ciepły prysznic, ale już jest trochę lepiej.
Jak nie przejdzie to jedź.
Invis, jak ktoś nie był w ciąży to nie wie/nie jest pewien czy to skurcz czy coś innego
Pernilla, skąd podejrzenie, że to czop? Odszedł w kawałku? -
Iza, ja też byłam w pierwszej ciąży i jak złapał mnie pierwszy skurcz, to bez jakiegokolwiek doświadczenia i czytania jakichkolwiek internetow miałam 100% pewność że to skurcz
Skurczy chyba nie da rady z niczym pomylić- skurcz łapie, trwa chwilę i puszcza. Na początku nie musi nawet boleć.