Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My będziemy kąpać małą w pokoju na stole
Łazienkę mamy dość zimną. A w pokoju nie dość, że ciepło to i można światło lekko przyciemnić i jest gdzie położyć bobasa.
Noszenia wody w wanience się nie boję, bo na początek i tak będzie jej tyle co nic - byle dzieć tyłek zamoczyłmąż powinien dać radę
-
nick nieaktualnymietata wrote:Nowe dziewczyny...to forum nie znika. Ujawnilo sie was tyle ze spokojnie mozecie toczyc tu dyskusje
no dokładnie tak sobie tez pomyslalam...nowych osob tyle co "starych"
Psotka przygladałam sie tej kurze i jakos do mnie nie przemawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 16:32
-
Psotka ta kura jest śliczna, ale koleżanka kupiła i stwierdziła, że niewygodnie się jej karmi. Ja kupiłam poduszkę do karmienia z Poofi. Nie potrafię niestety ocenić, czy jest dobra czy nie. Ale wygląda na porządną, jest wysoka, a jeśli by była zbyt wysoka to można ze środka wyjąć trochę tego czym ją wypełnili i dostosować do siebie.👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Katalonia wrote:No ale planujecie dogrzewać łazienkę czy pokój na kąpiel dziecka? U mnie na SR mówiły że temp otoczenia do kąpieli to 27 stopni... dla mnie to bardzo dużo bo normalnie mam ok 20. Nie mierzylam w łazience jak się sama kapie ale nie chce zwariować i latać z termometrami
Nie. I co, potem z 27 przeniosę do 20? Bez sensuwolę hartować
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Kaczorka wrote:A jak szyjka jest zamknięta to jak przebijają? No bo czasami CC jest planowane zanim jakakolwiek akcja porodowa się zacznie.
Ja bym z chęcią poszła z raz na takie KTG. Tak kontrolnie. No ale nie wiem czy mogę tak po prostu z ulicy pójść.
Nie wiem, czy ktos juz odpowiedzial, bo nadrabiam watek, ale czytalam, ze szyjke sie rozwiera od srodka w trakcie cc, zeby potem macica sie mogla czyscic.
Ja sie nastawiam na CC, u mnie dziecko nadal glowka do gory.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
A odnośnie tej kury to jakbyście ją kupowały (albo inne produkty marki La Millou) to w sklepie bubulinka.pl jest aktualnie promocja -20% na produkty tej marki (poza kolekcją Feeria). Kod rabatowy GRUPA, ważny do 15.10.
mietata, Majblanca, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
A powiedzcie mi, co Wasi panowie myślą o różnicy między CC a SN? Czy w ogóle mają jakieś swoje zdanie czy zdają się na Wasze i lekarza?
Bo mój był zdziwiony, że tak bardzo zależy mi na SN, bo jeśli jego by ktoś pytał o zdanie to wysłałby mnie bez mrugnięcia okiem na CC. Oczywiście przede wszystkim dlaczego? Żeby "tam na dole" młody nie zrobił za dużego sajgonu...
-
szarortka wrote:A powiedzcie mi, co Wasi panowie myślą o różnicy między CC a SN? Czy w ogóle mają jakieś swoje zdanie czy zdają się na Wasze i lekarza?
Bo mój był zdziwiony, że tak bardzo zależy mi na SN, bo jeśli jego by ktoś pytał o zdanie to wysłałby mnie bez mrugnięcia okiem na CC. Oczywiście przede wszystkim dlaczego? Żeby "tam na dole" młody nie zrobił za dużego sajgonu...
Mój w tym temacie się nie wypowiada, bo się nie zna
On się tylko martwi, żeby ze mną i młodą wszystko było ok. -
Ja mam zamiar zamowic te kure do karmienia. A ogolnie karmic w nocy mam zamiar na lezaca, a wdzien mam taki typowo amerykanski rozkladany fotel z rozkladanym podnozkiem, wiec powinieni byc wygodny i ewentualnie fotel z IKEA poang z podnozkiem.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
szarortka wrote:A powiedzcie mi, co Wasi panowie myślą o różnicy między CC a SN? Czy w ogóle mają jakieś swoje zdanie czy zdają się na Wasze i lekarza?
Mój od samego początku chciał,żebym miała cc bo mniej mnie będzie bolało, ale jak wytłumaczyłam mu, ze i tak boli tylko pózniej, i wiele rzeczy z którymi dawałaby sobie radę o SN to po CC on będzie musiał robić ...to teraz kibicuje młodej, zeby sie jednak przekręciła głowa w dół .
-
Ja w koncu zaczelam pranie wyprawki i pakowanie do szppitala.
Wy naprawde wszystko pracujecie?
Ja wyprasowalam tylko kilak ubranek na najmniejszy rozmiar, a reszte to tylko jak cos mi wyjdzie bardzo pogniecione z suszarki (a uzywam suszarki elektrycznej, ale na niskim poziomie ciepla).[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Wpadlo mi w oko: Z okazji Międzynarodowego Tygodnia Bliskości mamy dla Was specjalną ofertę!
Jeśli kupicie dowolną chustę wiązaną Little Frog, dodatkową chustę kółkową kupicie z 50% rabatem!
Zniżka nalicza się na drugi produkt automatycznie na stronie littlefrog.shop
Oferta obowiązuje do końca dnia 5/10/2017.
PS. W przypadku odstąpienia od zakupu - należy dokonać zwrotu całego zamówienia.
Oferta nie łączy się z innymi rabatami i zniżkami.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
antonna wrote:A odnośnie tej kury to jakbyście ją kupowały (albo inne produkty marki La Millou) to w sklepie bubulinka.pl jest aktualnie promocja -20% na produkty tej marki (poza kolekcją Feeria). Kod rabatowy GRUPA, ważny do 15.10.
antonna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png