X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas chrzciny w pierwszy dzien świąt i z głowy :) starsze miały po 2 miesiące jak były chrzczone a teraz z okazji swiat beda szybciej :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Holibka Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie i miłe słowa dziewczyny. Link do mojej strony mogę podać w pw jeśli ktoś bardzo chce, nie chcę żeby się tu publicznie plątał i żeby mnie ktoś niepowołany Np spoza forum kojarzył personalnie :) mąż też mnie motywuje żeby albo podać konkretną stawkę albo nie sprzedawać wzoru na wyłączność tylko np. wrzucić na kilka serwisów gdzie można sobie zamówić tkaninę z danym wzorem a autor dostaje prowizję od metra materiału.

My dziś w trasie cały dzień, po drodze zajechaliśmy na pyszną grochówkę :)

Ja pewnie będę na obu forach jakiś czas równolegle skoro tam już coś się dzieje.

age.png

age.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra.... to gdzie to nowe forum jest?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Mamatobe♥ Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    No dobra.... to gdzie to nowe forum jest?
    http://www.listopadowe2017.fora.pl/

Patryk <3
    zyniqif.png
    Ciąża -> Jedyny przyrost wagi, który cieszy kobiety <3
  • K@sia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Dawno mnie tu nie było bardzo dużo piszecie wiec ciężko mi nadrobić co tam u Was.
    Teraz mam więcej czasu wiec mogę z Wami popisać i poczytać. U nas wszystko Ok, nie wiem ile mój dziec wazy gdyż usg dawno nie miałam, mój lekarz twierdzi ze tak często nie trzeba, natomiast zawsze bada mnie na samolocie. Dziecko głowa w dół ale myśle ze będzie druga cesarka ze względu na to ze już wcześniej miałam cc. Bardzo bym chciała SN ale mam przeczucie ze tym razem tez się nie uda.
    Ogólnie dobrze się czuje, skurczy brak natomiast bardzo często boli mnie brzuch na dole tak jak na okres. Z wyprawki to mam wszystko po córce tylko pare ciuszków zostało do kupienia ale najważniejsze mam:)
    Idę trochę Was poczytać :)

mhsv3e5eau6hps3u.png
  • mietata Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, info na pierwszej stronie.
    Miałyśmy ruszyć 1 listopada, ale niekontrolowany wysyp cichych obserwatorów onieśmielił niektóre dziewczęta i stąd jakiś zryw nastąpił żeby już jednak przejść wcześniej na zamknięte forum.

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Paulina099 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Holibka a wrzucisz link na 2 forum? :)
    Aaa, przyszły mi dzisiaj koszule Wiec w przyszłym tygodniu pakuje torbę.
    Ja chyba tez od razu przesadę na 2 forum. Ciężko ogarnąć 2 gdyż ostatnio duzo piszecie :p
    Co do chrzcin tez myślałam o swietach ale dziecko jednak zbyt małe będzie. Wiec pewnie bardziej na wiosnę.

• Katalonia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prośbę do tych co przechodzą na 2 forum. Dajcie tutaj znać jak urodzicie, takie podstawowe dane czy cc/sn ile cm ile kg, imię bo to takie fajne jak się dziecko rodzi. Zresztą zaglądam na październikowe mamy i patrzę jak im idzie. To zawsze cieszy jak jest nowe życie.

wichrowe_wzgórza, Holibka lubią tę wiadomość

Pierworodna 2017

Termin porodu synka 25.04.2024
  • madzialenka84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza2323 wrote:
    Ja zamierzam jeść mimo zapewne krzywych spojrzeń bliskich ale też nie mam zamiaru się tym objadać tylko zjem trochę tak na smak bo je uwielbiam ;)

Dla mnie to nic zaskakujacego. W USA nie ma czegos takiego jak dieta matki karmiacej, po porodzie mozna sobie zamowic hamburgera czy pizze. Mozna jesc wszystko ,nawet gdzies czytalam, ze mozna narodziny uczcic kieliszkiem szampana w szpitalu ;)

[link=https://www.suwaczki.com/]mhsvio4pxyysgaud.png[/link]

[*] 5/6 tc listopad 2016

• K@sia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze się przenosicie szkoda. Bo ja chciałam z Wami popisać właśnie w tym momencie jak będziemy się „rozpakowywać”.

mhsv3e5eau6hps3u.png
  • Zuza2323 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę tu co jakiś czas zaglądać i się odzywać ale głównie będę się udzielać na drugim forum bo ciężko jest ogarniać dwa na raz.

atdc6iyemt9e9h2r.png
  • Katalonia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K@sia tych których dziewczyny nie przyjmą zostaną tutaj i też można popisać, bo wtedy się dopiero zacznie.

Pierworodna 2017

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia - pisz spokojnie tutaj ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Zuza2323 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzialenka84 wrote:
    Dla mnie to nic zaskakujacego. W USA nie ma czegos takiego jak dieta matki karmiacej, po porodzie mozna sobie zamowic hamburgera czy pizze. Mozna jesc wszystko ,nawet gdzies czytalam, ze mozna narodziny uczcic kieliszkiem szampana w szpitalu ;)

No niestety ja tego szczęścia nie mam i otaczają mnie ludzie z odmiennym poglądami na temat diety matki karmiącej niż moje... Nawet położne z którymi będę miała do czynienia uważają, że matka karmiąca nic nie może ;p

atdc6iyemt9e9h2r.png
  • Katalonia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro robię napoleonke lub karpatke bo jak nie zjem to zwariuje. Od 2 dni chodzą mi te smaki po głowie

KasiaHaBe, wichrowe_wzgórza, zuzik88 lubią tę wiadomość

Pierworodna 2017

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalonia wrote:
    Jutro robię napoleonke lub karpatke bo jak nie zjem to zwariuje. Od 2 dni chodzą mi te smaki po głowie

To jak za mną sernik ostatnio ;)
    Ale już zaspokoiłam swoją żądzę na to ciacho ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • mietata Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kto będzie chciał to opisze i tu swój poród, to jest jednak intymna sprawa i nie każdy może mieć ochotę się tym dzielić publicznie, tak samo jak pokazywać swoje zdjęcia czy zdjęcia dziecka, to normalne :)
    Wielokrotnie pisałyśmy, forum BBF nie zamyka się, kto ma ochotę to tu sobie pisze, nowych dziewczyn też dużo się uaktywniło (chociaż wygląda że tylko na 2 dni ;) więc relacji będzie dużo, skoro tyle listopadówek podczytuje od początku to z pewnością swój poród opiszą :)

Dziewczyny aktywne od początku, info o nowym forum etc jest na samym początku wątku :)

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • K@sia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślałam ze całkowicie znikanie z tego forum. Tylko nie wiem co za różnica z tymi forami i tak się nie znacie w realu :)
    Ja nie mam zamiaru jakichś intymnych rzeczy tu wypisywać. A wydaje mi się, nie wiem jak Wam, Żr prawdziwe rozterki pojawia się tak naprawdę po porodzie bo teraz to wiadomo, bóle krocza, skurcze przepowiadające wyprawka itp. A fajnie by było pogadać jak się już nasze Maluchy urodzą :)
    Ja się nie udzielałam ze względu na brak czasu, a jak już coś poczytałam to nie miałam za bardzo nic do dodania od siebie gdyż jestem już mama 4 łatki i pewne rzeczy są już dla mnie znane :)
    Ale to dobrze ze nie uciekacie całkiem
    Obecnie jestem zasmarkana i leżę w łóżku nie mam siły na nic. Córka coś przyniosła z przedszkola

mhsv3e5eau6hps3u.png
  • K@sia Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nowe forum rozumiem dla osób „bardziej wtajemniczonych”? :)

mhsv3e5eau6hps3u.png
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowe jest dla tych, które udzielały się tu wcześniej chociaż trochę, i dały się ciutkę poznać. Po prostu nie każda chce pisać wszystko publicznie. Tam nadal jesteśmy bardziej anonimowe niż na fb, ale łatwiej pisać więcej czy bardziej intymnie niż tu, gdzie nawet nie trzeba się logować by czytać... Zdążyłśmy się w jakimś sensie zżyć ze sobą i fajnie pogadać bez większych ograniczeń.

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
‹‹ 974 975 976 977 978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ