Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
agapin wrote:Fajne imię wybrałaś, my takie samo
mogę zapytać dlaczego akurat na to się zdecydowaliście? My przede wszystkim ze względu na to, że nie jest zbyt popularne, a jednak coś w sobie ma
I również życzę pomyślności w małżeństwie, a przede wszystkim dużo miłości
oooo, agapin to nie jesteśmy sami
na początku mieliśmy zupełnie inne typy imienia dla dziewczynki (każdy swoje)
i w końcu wydrukowałam całą listę imion żeńskich i po drodze na wakacje stawialiśmy przy każdym punkty od 1 do 5. i tak padło na Ulę
powiem szczerze, że nigdy nie brałam tego imienia pod uwagę, a strasznie mi się spodobało.
w moim otoczeniu kompletnie nie występuję, a wydaje mi się takim normalnym, "nie wymyślnym" imieniemno i rzeczywiście na dalekim miejscu w rankingu imion 2016.
to pozdrowienia od Ulki dla Ulkiwichrowe_wzgórza, agapin lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/44f3db0e7e06b.jpg.html
I dziękuję wszystkim za życzenia
ślub doszedł do skutku
choć powiem Wam że mogliśmy się zdecydować dużo wcześniej...
same wiecie jak "atrakcyjnie" się teraz czujecieabiolek, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Alma84 wrote:Kurczę, podpowiedzcie co robie źle z dodaniem zdjęcia...
Hmm, ja wchodzę w zakładkę "na forum", wrzucam fotkę, wybieram rozmiar i później kopiuję BBCode i wklejam w całości i pokazuje się fotkaAlma84 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Ja to bym najbardziej chciała urodzić w piątek 13 :p Ale myślę, że moja Kluska się do tego czasu nie uwinie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:21
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Alma sliczne zdjecie
ja dzis na 13:40 USG juz sie doczekac nie moge
ja licze na 26 pazdziernika jakos tak fajna data mi sie wydaje i nie sie rodzi
co do tych porodów to fakt poszło szybko do tego stopania ze położne sie smiały zebym z 3 zdażyła na porodówke dojechacabiolek, Alma84 lubią tę wiadomość
-
Katalonia wrote:Kaczorka ale dlaczego tak szybko, przecież to jeszcze za wcześnie? U Ciebie donoszona za 2 tygodnie. Chyba że poprostu chcesz piątek 13-go i nie chcesz czekać na donoszona.
A czemu za 2 tygodnie? Donoszona to chyba z końcem 37? Ja też 13.10 będę miała właśnie donoszoną.
Łojeny, właśnie do mnie dotarło, że to za 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:30
Biedroneczka83, abiolek, Kaczorka, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Skoro mówimy o życzeniach to ja bym chciala zdazyc urodzic w znaku skorpiona bo sama jestem spod tego znaku. termin mam 22.11 i wtedy pierwszy dzien strzelca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:36
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Dziewczyny, jakiś czas temu pojawił się tutaj temat torby do szpitala, i kilka z Was pisało o Coca-Coli, jako alternatywa dla wody na porodówkę. Też o tym słyszałam, i dodałam do mojej listy.
Ostatnio poruszyłam ten temat na SR, i położna powiedziała że absolutnie NIE!
Uzasadniła to tym że każdy poród SN może zakończyć się CC, a potem był by problem ze znieczuleniem. Więc ewentualnie, tylko i wyłącznie po porodzie. -
Dokładnie - donoszoną będę miała 13.10. A data mi się podoba. Lubię piątki 13-go
kiedyś sobie operację na ten dzień zafundowałam i wszystko poszło super, więc czemu by tego nie powtórzyć :p
Szczerze mówiąc to ja w walizce do szpitala nie mam żadnego prowiantu.. Ale u mnie i tak będzie pewnie CC, więc jak już to po wszystkim mąż mi dostarczy co trzeba :p
A Wy co pakujecie do jedzenia/picia?