Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasienkaa wrote:Melduje i chwale sie dzis rano mój synek postanowił zobaczyc sie z mamusia
my juz rozpakowani
Ojej gratulacje! Napisz proszę coś więcej jeśli możesz jak to się wszystko zaczęło. Gratulacje i zdrówka dla Was.Aasienkaa lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Czy ktoras miala bole w dole brzucha jak na okres?
Mnie sie pojawily w tym tygodniu, czyli przelom 33/34tc.
Nie sa to silne bole, po prostu jak na okres w dole brzucha (i nie sa to skurcze) i to raczej wieczorem. W internecie sie naczytalam, ze tak moze rozpoczynac sie porod. jakies doswiadczenia z takimi bolami? Pomozcie![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
A po położeniu się lub odpoczynku mija? Mnie teraz ciągle ciśnie w samym dole jak chodzę i ucisk na krocze ale jak się położę to ok więc stawiam na dyskomfort ciazenia bo przecież wszystko coraz większe.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Aasienkaa wrote:Melduje i chwale sie dzis rano mój synek postanowił zobaczyc sie z mamusia
my juz rozpakowani
Asia gratulacjejak nabierzesz siły to napisz co u ciebie i jak wymiary małego. Podbijam także pytanie co spowodowało tak wczesna akcje?
Aasienkaa lubi tę wiadomość
Kaczuszka86 wrote:A po położeniu się lub odpoczynku mija? Mnie teraz ciągle ciśnie w samym dole jak chodzę i ucisk na krocze ale jak się położę to ok więc stawiam na dyskomfort ciazenia bo przecież wszystko coraz większe.
Tak, jak sie poloze to bole przechodza.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Mam podobnie jak Kaczuszka86 z parciem na krocze. Czasami chodzę jak kaczka:p takie bóle mam od 34 tc i lekarz mówił,ze tak może być. Uroki ciąży. Dopóki nie ma żadnego krwawienia i silnych skurczy to całkiem normalne, bo miednica i więzadła szykują się do porodu.
-
Madzialenka może to znak od ciała że warto zwolnić? Ja już tak mam od 2-3 tyg a wcale na porod się nie zbiera
Dzisiaj dopiero odczuwam twardnienia ale bez bólowe nawet jak leżę ale to chyba od ruchów małego bo dziś zamiast kopać i uderzać ciągle się wije i wypina
Chciałam się z wami przywitać, choć troszkę juz pozno późno, ale na ten ostatni miesiąc chyba potrzebne mi wsparcie takiej grupy
Termin mam na 21.11będzie to pierwsza córeczka Lilka
Gratuluję rozpakowanymiiiii zaczyna do mnie docierać, że to już za chwilkę: )
wichrowe_wzgórza, Alma84, Katalonia, Blondik, abiolek lubią tę wiadomość
-
karola205 wrote:Chciałam się z wami przywitać, choć troszkę juz pozno późno, ale na ten ostatni miesiąc chyba potrzebne mi wsparcie takiej grupy
Witamy,
To mamy dokladnie termin na ten sam dzien.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
karola205 wrote:Chciałam się z wami przywitać, choć troszkę juz pozno późno, ale na ten ostatni miesiąc chyba potrzebne mi wsparcie takiej grupy