Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lulać kochane ;*
Ja to walcze z Marcyśkiemco raz boksa dostaje albo kopa, mój syn musi niestety się wyprowadzić na drugie łóżko jutro
będę tęsknić ale tez i się wysypiac ,jak mnie przez sen to za cycka to za rękę łapie no komedia ;P
Dobranboc)
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej listopadowy, ka znow nie moge spac
no masakra jakas... I tak co noc. Jestem u tesciowej, dzis wraca mój mezyk, czekam na niego z tortem, którego dzis zloze, mniaaam. Biszkopt upieklam wczoraj, dzis robie kremowo budyniowa mase i śmietanę ubijam i skladam. Mam nadzieje ze dzis przyjdzie prezent dla meza. Telefon Samsung s4
ten juz tylko tym telefonem żyje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 04:33
ÓptimusPrime, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pinseelepe trzymaj się kochana, będzie dobrze.
Pati, kiedy Ty masz tą kontrolę?
Kurde, wspołczuje tym nie śpiacym w nocy, wiem, że lada dzień też mnie to czeka. Póki co ja nie mogę sie zwlec z łóżka dla odmiany, a zapowiadają się intensywne 2 tygodnie. Tyle rzeczy do zrobienia a zapału zero......
Miłego dzionka.pinsleepe lubi tę wiadomość
-
Witam
Wyspana.?? No powiedzmy dopiero rano na siusiuposzłam do kibelka wyszłam i zmalało mnie ehh wiec zawrotka na kibele a tam od ch... I to zabarwiony śluz krwią znowu... Juz sama nie wiem od czego to tak może być przecież nic takiego nie robie tak to leże cały dzień chyba ze muszę pilnie wyjść lekarz albo załatwić coś co nie załatwić za mnie nikt i muszę osobiście ehh... Zadzwonie chyba zaraz do mamy..
MaMadomina u gina prywatnie.? W poniedzałek na 13.30 mam
Miłego dnia.! ;**Livia
Nela
Marcel