X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją pierdziele idę patrzę się w każdej szybie i wyglądam jak dziecko rusałki i trolla

Dotty84, pinsleepe, Lavendula, mada_lena, AgataP, KasiaKa, Maga31, Mamadomina lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia śliczny zgrabniutki brzunio i widzę że następna chuda laseczka z Ciebie, której tylko brzuszek rośnie:)
    PS. widzę że mamy takie same tel:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:22

anusiaa90 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też tak zrobię, może nawet w 30 stopniach bo wszystkie ciuszki i tak nowe są...

Tylko kilka mam "używanych" tzn. po lalce mojej siostry ubranka dla newbornów z tesco :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe Pati rozbawiłaś mnie, bez przesady wyglądasz jak przyszła mama a nie :-) mój synek właśnie po kawie się uaktywnił, wbija mi chyba nogi w żebra bo po obu stronach :-) ja prałam białe z niebieski, chociaż powiem Wam, że ja mam ciuszki głownie białe, niebieskie i szare, do tego dorzuciłam takie specjalne chusteczki które wyłapują kolory, żeby nie farbowało, no i na 40 stopni nastawiłam.

mada_lena lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A ja sie boje, ze jak wrzuce wszystkie te kolorowe ciuszki małego razem to mi zafarbują... Jak wy je prałyście bo ja nie daje z kolorami :(
    ja pralam wszystkie kolorowe razem, oddzielilam tylko intensywnie czerwone bluzeczki.

i do takich mieszanin niesprawdzonych zawsze daje chusteczke, która wchlania kolor jakby cos farbowalo.
    http://dzieciowo.pl/2012/08/chusteczki-wylapujace-kolor-sposob-na-pranie-naprawde-biale.html

niecierpliwa21, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Anusia śliczny zgrabniutki brzunio i widzę że następna chuda laseczka z Ciebie, której tylko brzuszek rośnie:)
    PS. widzę że mamy takie same tel:P

Oj już nie taka chuda, na zdjęciu nie widać, ale tu i ówdzie te 13 kg doszło ;p
    No samsungi dość popularne, ja swój lubię :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ją pierdziele idę patrzę się w każdej szybie i wyglądam jak dziecko rusałki i trolla
    chyba masz cos z okularami...;)

Lavendula, mada_lena, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    To ja też tak zrobię, może nawet w 30 stopniach bo wszystkie ciuszki i tak nowe są...

Tylko kilka mam "używanych" tzn. po lalce mojej siostry ubranka dla newbornów z tesco :)

W 40 stopniach też CI raczej nie pofarbuje:) A jak i tak masz wszystko nowe to pewnie, ze w 30 stopniach wystarczy:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Dotty84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie wrzucają to i ja wrzuce - a co tam!

Zdjęcie z "pracowej" windy, trochę nie wyraźne..

ih0x08pzhgfl_t.jpg

Viviana, anusiaa90, Nata, ewelina_d, FK81, Strupka, zupaztytki, maaartinka, mada_lena, sisiiii, blue00, KasiaKa, Maga31, Mamadomina, Milaszka lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie te chusteczki kupujecie ? Ja w życiu czegoś takiego nie widziałam :)

nxbhnwz.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki rowniaz macie cudne brzuszki. Mi faktycznie poszlo w brzuch i boczki troszke reszta bez zmian zostala.
    A moj mistrz drugiego planu zawsze sie wcisnie do zdjecia tylko telefon wyciagne:)

mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • ewelina_d Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omatko, zjadlam 2 buleczki prawie prosto z piekarnika z maslem utartym z czosnkiem i koperkiem i normalnie niebo w gebie.... mam jeszcze 5 bulek, ale nie wiem, czy maz sie wyrobi....

Lavendula, Maga31, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Nata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23vx7qt.jpg na razie tyle wyprałam, ułożone w szafie na razie bo komody nadal brak (z biedry oddaliśmy), na tvn style jest o handlu komórkami jajowymi...
    ja chusteczki kupuję w rossmannie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:31

Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A gdzie te chusteczki kupujecie ? Ja w życiu czegoś takiego nie widziałam :)
    w drogeriach, np. Rossmann ma swoja marke Domol, albo w hipermarketach. W piotrze i pawle sprzedaja Dr. costam z niemiecka (maja tez odplamiacze;)) i tych uzywam. serio super sprawa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:35

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    312d95j.jpg takie coś kochana :-)

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    w drogeriach, np. Rossmann ma swoja marke Domol, albo w hipermarketach. W piotrze i pawle sprzedaja Mr. costam z niemiecka (maja tez odplamiacze;)) i tych uzywam. serio super sprawa

Właśnie miałam pisac o tych chusteczkach:). Moja koleżanka kupiła w biedronce cenowo nie wychodzą drogo, a efekt murowany, bo widziałam na własne oczy. Sama je tez zakupię.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Goplana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    chyba masz cos z okularami...;)

No właśnie, a dopiero co pochwaliłam te okulary... a one jakieś krzywe soczewki najwyraźniej mają :D

Strupka, ewelina_d, mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Strupka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada_lena uśmiech powalający, aż się nie można nie uśmiechnąć;)

nastka151 oby to było jednorazowe, bo domyślam się jak się wystraszyłaś.

AgataP udanych zakupów!:)

Agusia ;) to identycznie jak ja, od lutego do lutego. W zeszłym roku nie był to najlepszy miesiąc, ale za to w tym jak najbardziej;)

Fajnie że napisałyście o tych chusteczkach wyłapujących kolor, nie miałam o nich pojęcia a bardzo się przydadzą, zawsze mam jakieś przeboje z kolorami;)

Rybka Nemo, mada_lena, Agusia ;) lubią tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie miałam żadnych przygód z farbowaniem. Nawet za bardzo segregacją prania się nie przejmuję. Dziś pierwszy raz testuję coś więcej poza płynem do prania i płukania :P Ale powiem, że mam te rzeczy trzymać 6 h a minęło może pół i plama na koszuli męża (moja "próba kontrolna") się rozjaśniła o połowę! Biedak w białej lnianej koszuli chodził po ogródku i śliwka na niego spadła taka zgniła, prosto z drzewa :D

Ja piorę najpierw w normalnym proszku w 40 stopniach na długim programie a później jeszcze raz w białym jeleniu, żeby wypłukać chemię. Dzielę na białe, jasne i ciemne, bo i tak mam sterty naszego prania i nie muszę pustej pralki odpalać. Swoją drogą jak sobie przypominam, ile macie tych ciuszków, to aż głowa boli! Chyba, że wrzucacie zdjęcia wszystkiego, bo ja na razie tylko 56-62 ogarniam.

Milaszka lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak wrocisz od diabet. to odezwij sie na priv jak mozesz. Wyslalam Ci zaproszenie

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
‹‹ 1092 1093 1094 1095 1096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ