X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją pierdziele idę patrzę się w każdej szybie i wyglądam jak dziecko rusałki i trolla

Dotty84, pinsleepe, Lavendula, mada_lena, AgataP, KasiaKa, Maga31, Mamadomina lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia śliczny zgrabniutki brzunio i widzę że następna chuda laseczka z Ciebie, której tylko brzuszek rośnie:)
    PS. widzę że mamy takie same tel:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:22

anusiaa90 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też tak zrobię, może nawet w 30 stopniach bo wszystkie ciuszki i tak nowe są...

Tylko kilka mam "używanych" tzn. po lalce mojej siostry ubranka dla newbornów z tesco :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe Pati rozbawiłaś mnie, bez przesady wyglądasz jak przyszła mama a nie :-) mój synek właśnie po kawie się uaktywnił, wbija mi chyba nogi w żebra bo po obu stronach :-) ja prałam białe z niebieski, chociaż powiem Wam, że ja mam ciuszki głownie białe, niebieskie i szare, do tego dorzuciłam takie specjalne chusteczki które wyłapują kolory, żeby nie farbowało, no i na 40 stopni nastawiłam.

mada_lena lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A ja sie boje, ze jak wrzuce wszystkie te kolorowe ciuszki małego razem to mi zafarbują... Jak wy je prałyście bo ja nie daje z kolorami :(
    ja pralam wszystkie kolorowe razem, oddzielilam tylko intensywnie czerwone bluzeczki.

i do takich mieszanin niesprawdzonych zawsze daje chusteczke, która wchlania kolor jakby cos farbowalo.
    http://dzieciowo.pl/2012/08/chusteczki-wylapujace-kolor-sposob-na-pranie-naprawde-biale.html

niecierpliwa21, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Anusia śliczny zgrabniutki brzunio i widzę że następna chuda laseczka z Ciebie, której tylko brzuszek rośnie:)
    PS. widzę że mamy takie same tel:P

Oj już nie taka chuda, na zdjęciu nie widać, ale tu i ówdzie te 13 kg doszło ;p
    No samsungi dość popularne, ja swój lubię :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ją pierdziele idę patrzę się w każdej szybie i wyglądam jak dziecko rusałki i trolla
    chyba masz cos z okularami...;)

Lavendula, mada_lena, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    To ja też tak zrobię, może nawet w 30 stopniach bo wszystkie ciuszki i tak nowe są...

Tylko kilka mam "używanych" tzn. po lalce mojej siostry ubranka dla newbornów z tesco :)

W 40 stopniach też CI raczej nie pofarbuje:) A jak i tak masz wszystko nowe to pewnie, ze w 30 stopniach wystarczy:)

relgh3714vlmssyj.png
  • Dotty84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie wrzucają to i ja wrzuce - a co tam!

Zdjęcie z "pracowej" windy, trochę nie wyraźne..

ih0x08pzhgfl_t.jpg

Viviana, anusiaa90, Nata, ewelina_d, FK81, Strupka, zupaztytki, maaartinka, mada_lena, sisiiii, blue00, KasiaKa, Maga31, Mamadomina, Milaszka lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie te chusteczki kupujecie ? Ja w życiu czegoś takiego nie widziałam :)

nxbhnwz.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki rowniaz macie cudne brzuszki. Mi faktycznie poszlo w brzuch i boczki troszke reszta bez zmian zostala.
    A moj mistrz drugiego planu zawsze sie wcisnie do zdjecia tylko telefon wyciagne:)

mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • ewelina_d Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    omatko, zjadlam 2 buleczki prawie prosto z piekarnika z maslem utartym z czosnkiem i koperkiem i normalnie niebo w gebie.... mam jeszcze 5 bulek, ale nie wiem, czy maz sie wyrobi....

Lavendula, Maga31, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Nata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23vx7qt.jpg na razie tyle wyprałam, ułożone w szafie na razie bo komody nadal brak (z biedry oddaliśmy), na tvn style jest o handlu komórkami jajowymi...
    ja chusteczki kupuję w rossmannie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:31

Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    A gdzie te chusteczki kupujecie ? Ja w życiu czegoś takiego nie widziałam :)
    w drogeriach, np. Rossmann ma swoja marke Domol, albo w hipermarketach. W piotrze i pawle sprzedaja Dr. costam z niemiecka (maja tez odplamiacze;)) i tych uzywam. serio super sprawa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 13:35

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    312d95j.jpg takie coś kochana :-)

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    w drogeriach, np. Rossmann ma swoja marke Domol, albo w hipermarketach. W piotrze i pawle sprzedaja Mr. costam z niemiecka (maja tez odplamiacze;)) i tych uzywam. serio super sprawa

Właśnie miałam pisac o tych chusteczkach:). Moja koleżanka kupiła w biedronce cenowo nie wychodzą drogo, a efekt murowany, bo widziałam na własne oczy. Sama je tez zakupię.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Goplana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    chyba masz cos z okularami...;)

No właśnie, a dopiero co pochwaliłam te okulary... a one jakieś krzywe soczewki najwyraźniej mają :D

Strupka, ewelina_d, mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Strupka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada_lena uśmiech powalający, aż się nie można nie uśmiechnąć;)

nastka151 oby to było jednorazowe, bo domyślam się jak się wystraszyłaś.

AgataP udanych zakupów!:)

Agusia ;) to identycznie jak ja, od lutego do lutego. W zeszłym roku nie był to najlepszy miesiąc, ale za to w tym jak najbardziej;)

Fajnie że napisałyście o tych chusteczkach wyłapujących kolor, nie miałam o nich pojęcia a bardzo się przydadzą, zawsze mam jakieś przeboje z kolorami;)

Rybka Nemo, mada_lena, Agusia ;) lubią tę wiadomość

relg9vvjdzp246mx.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie miałam żadnych przygód z farbowaniem. Nawet za bardzo segregacją prania się nie przejmuję. Dziś pierwszy raz testuję coś więcej poza płynem do prania i płukania :P Ale powiem, że mam te rzeczy trzymać 6 h a minęło może pół i plama na koszuli męża (moja "próba kontrolna") się rozjaśniła o połowę! Biedak w białej lnianej koszuli chodził po ogródku i śliwka na niego spadła taka zgniła, prosto z drzewa :D

Ja piorę najpierw w normalnym proszku w 40 stopniach na długim programie a później jeszcze raz w białym jeleniu, żeby wypłukać chemię. Dzielę na białe, jasne i ciemne, bo i tak mam sterty naszego prania i nie muszę pustej pralki odpalać. Swoją drogą jak sobie przypominam, ile macie tych ciuszków, to aż głowa boli! Chyba, że wrzucacie zdjęcia wszystkiego, bo ja na razie tylko 56-62 ogarniam.

Milaszka lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak wrocisz od diabet. to odezwij sie na priv jak mozesz. Wyslalam Ci zaproszenie

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
‹‹ 1092 1093 1094 1095 1096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ