Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya to najmlodsza latorosl tez chce pokazac brzuszek
Viviana, AgataP, maaartinka, KUNIAK, FK81, Maga31, KasiaKa, Mamadomina, sisiiii, lkc, zupaztytki, Madlen222, mada_lena, xpatiiix3, Rybka Nemo, desou, Milaszka, Nata, Goplana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjezdem juz back!
kupilam tylko pare rzeczy a zaplacilam jak za tysiac pincet
serio nic prawie nie kupilam,kurtke,polar,2 pary spodenek,opaske na glowke ze skarpetkami no to bylo tanie bo w TKMAXX byla przecena ale z kolei kompresy na cycki 12 eur za opakowanie a kupilam 3..no powalilo ich! zestaw z nozyczkami,gruszka,pilniczkami,termometrem itp 20 eur!(za co>?)
do tego mokre chusteczki kupilam drozsze bo ekologiczne(w morde jeza ja i moja ekologia kosztuje ;( )
aspirtorek do noska 12 eur(!! zaraz zemdleje)
do tego jeszcze pare rzeczy dla nas doroslych ,szampon,odzywki jakas pianka do golenia dla hipisa i sobie lakier do paznokci i zapacilam 106 eur..no kurxxx mac...wymiekam.
do tego jeszcze pomalowalam sobie paznokcie u rak i to krzywo,slepy by lepiej pomalowal...no i sie okazalo ze nie mam zmywacza...w dupie to mam bede tak chodzic az wieczorem pojade kupic zmywacz teraz siedze i odpoczywam.
nie kupuje rozowych rzeczy tak z zasady i powiem Wam ze najwiecej mam czerwonych...juz widze to pranie...musze wyczaic te chusteczki co lapia kolor w irlandii...ide zjesc kinder kanapke....nawet polowy listy nie kupilam a stowa poszla...lovely day w morde jeza...
nastka viana pati anusiaa dotty sisiii blue piekne macie brzuszeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:13
Viviana, sisiiii, lkc, Dotty84, xpatiiix3, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Goplanko to leć na wizytę, daj znać po co się dowiedziałaś. Moja mama od kiedy jestem w ciąży ani razu nie zadzwoniła, a widziałam ją ostatni raz w maju, także widzisz nie jesteś sama, a ja już się tym nie przejmuję, nie zmienię jej.
Ale dziś brzuszkowo, ślicznie, każdy brzuszek inny ale każdy piękny, bo w nim są nasze pociechysisiiii, Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyswoja droga zostawic Was na chwile same i juz sie rozbieracie do zdjec
slodkie te brzuszki i zgrabneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:12
Viviana, blue00, sisiiii, Madlen222, mada_lena, Dotty84, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaa no i bylam w 5 sklepach szukac koszul nocnych i dupa...wszytsko w kwiatki tak okropne ze nawet stara babcia by sobie nie kupila...ja juz nie wiem gdzie kupie koszule nocna....jak sa fajne to nie sa rozpinane albo maja dlugi rekaw a ja musze z krotkim bo w tym moim szpitalu tropiki panuja...zalamalam sie nie wystarczy ze mnie hippis zobaczy w stanie agonii to jeszcze bede wygladac jak jego babcia...trauma do konca zycia cos mi sie zdaje... juz zbieram na terapie dla par
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:16
Maga31, Paju, lkc, Madlen222, mada_lena, Goplana lubią tę wiadomość
-
A u nas rano dzisiaj była Wróżka Zębuszka!!!
Ugotowałam pyszniutką zupę warzywną z burakami. Już trzeci talerz zjadłam. A dopiero wczoraj pisałam, że nie mogę już dużo zjeść.
Ale piękne te apartamenty naszych pociech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:19
mada_lena, Viviana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
dziś tak brzuszkowo to też się dołączam
no nie potrafię tego zmniejszyć
ale taki ze mnie hipcio się zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:39
blue00, Viviana, lkc, sisiiii, FK81, Madlen222, Dotty84, xpatiiix3, ewelina_d, Nata, Goplana, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Viviana wrote:Sisi teraz spojrzałam, że startowałaś podobnie wagowo jak i ja
Powiem Ci, że ja teraz mam 5kg na plusie, ale trochę komentarze znajomych czy rodziny mnie stresowały, że za mało tyję albo za mały brzuch, ale widzę, że Ty też masz mały brzuszek i nie dużo przytyłaś. Poza tym mój lekarz mi to kontroluje i mówi, że Mała przybiera jak trzeba a taka uroda brzuszka, więc jestem spokojniejsza.
Ja przez pierwsze 3 miesiące schudlam, bo miałam jakiś jadłowstręt. Normalnie wazę 50 kg
Pewnie dobijemy max do 58-60 kgViviana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Goplana, Viviana, tulę mocno!!! Nie wyobrażam sobie, jak rodzice, z którymi chyba nie jesteście skłócone ani nic, mogą mieć taki olew na córkę w ciąży. Powiem, że bardzo doceniłam swoją rodzinę, a męża to już w ogóle, od kiedy czytam forum.
AgataP, ja już nie liczę, ile w sklepie zapłacę, po prostu biorę, co trzeba i nie ma sensu tego odkładać. Ostatnio tata mnie wozi na wizyty, jak mąż jest w pracy i zaczęłam się zastanawiać, czy on nie pomyśli, że my jakieś źródło dochodu zatajamy albo wręcz przeciwnie, mamy debet na koncie, bo nic tylko zakupy z nim robię albo paczka przychodzi akurat jak mnie do domu odstawiaViviana, AgataP, mada_lena, Madlen222, Goplana lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek:) DOnoszę iż dziecię moje wagę 1800g osiągnęło. Obecnie główka do góry matke po pęcherzu okopuje.
Od jutra zaczynam spisywać ruchy:) Uff uff wszystko dobrze, szyjka rozpulchniona, ale zamknieta i 4,5 cm .
No i wizyty juz teraz co 2 tygpdnie, a od 37go co tydzień.
Piękne brzuszki tu widziałam.
Zmykam chatę ogarnąć.Maga31, FK81, lkc, Viviana, AgataP, blue00, zupaztytki, mada_lena, Madlen222, Lavendula, ewelina_d, Rybka Nemo, desou, KasiaKa, Nata, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypinsleepe wrote:Goplana, Viviana, tulę mocno!!! Nie wyobrażam sobie, jak rodzice, z którymi chyba nie jesteście skłócone ani nic, mogą mieć taki olew na córkę w ciąży. Powiem, że bardzo doceniłam swoją rodzinę, a męża to już w ogóle, od kiedy czytam forum.
AgataP, ja już nie liczę, ile w sklepie zapłacę, po prostu biorę, co trzeba i nie ma sensu tego odkładać. Ostatnio tata mnie wozi na wizyty, jak mąż jest w pracy i zaczęłam się zastanawiać, czy on nie pomyśli, że my jakieś źródło dochodu zatajamy albo wręcz przeciwnie, mamy debet na koncie, bo nic tylko zakupy z nim robię albo paczka przychodzi akurat jak mnie do domu odstawia
ja chyba tez przestane liczyc bo inaczej juz nic nie kupiea mam tego jeszcze sporo,podzielilam sie z hippisem na pól ta lista i on dzisiaj tez musi kupic swoja czesc ,juz to widze jak na niego patrza,bo on ma do kupienia miedzy innymi laktator,zelazko i taaaakie duzzeeee podpaski
tylko ze hippis to hippis on sobie nic z tego nie robi podejdzie do kasy z nonszalancja maczo i rzuci pani kasjerce wielkie podpachy na tasme z usmiechem na twarzy
dobrze miec takeigo hippisa w domu
))) ja dzisiaj bylam w NEXT i stwierdzilam ze naleze do biedoty bo nie dam 37 eur za sukinke z rajstopkami do pary,..masakra maja te ceny ,chociaz te rzeczy maja przesliczne tam to jednak wole TK MAXX i moj stary dobry Primark...nie ma to jak ciuszki za 5 eur
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:49
blue00, Madlen222, zupaztytki, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Maga ladne drzwi
Goplana powodzenia na wizycie.
Mamadomina swietne wiesci. duzy ten Twoj Maluch:)
tez jestem po wizycie, ale krotkiej - szyjkowej, ze tak powiem.. 25 mm - czyli szalu nie ma, lekkie rozwarcie ktore niby widac, ze sie zamyka. i mam lezec i lezec i nie chodzic nigdzie. koszmar..AgataP, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Hej dziewczyny:) Po wczorajszym usg mój maluszek waży 1250g
Lekarz mówi, że wszystko ok i jest trochę poniżej 50 centyla:) Trochę śmieszne proporcję wyszły, bo główka o 2 tygodnie starsza, a udo o prawie 2 tygodnie młodsze:D ale podobno na tym etapie +-2 tygodnie, to jest norma, możliwe że po prostu będzie mniejszy, albo jakiś błąd pomiarowy, niby ten sam lekarz robił, ale na innym sprzęcie tzn. nie na swoim, bo nigdy nie było takich różnic:) Na etapie na którym jesteśmy dzieciaczki rosną w swoim tempie i wyczytałam, że teraz właśnie mózg intensywnie rośnie, więc baniak też
Znalazłam super koszule do karmienia na allegro za 22zł http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-l-xl-i4472028078.html
Maluszek miał też 4d, ale niestety ciągle myział sobie ręką przy głowie i zdjęcia są niewyraźne:(Viviana, AgataP, Marzena27, zupaztytki, Madlen222, Lavendula, FK81, mada_lena, xpatiiix3, desou, KasiaKa, Goplana, Maga31, anusiaa90, sisiiii, maaartinka lubią tę wiadomość
-
A u nas dziś na leniuszka - rano upuściłam trochę krwi i mocz do badania zaniosłam, odwiedziłam kilku znajomych a teraz wsunęłam jesienną zupkę krem - brukułowo-jarzynowo-imbirową z groszkiem ptysiowym. Pyzie smakowało
Leżymy pod kocykiem słuchając ACDC, czekamy aż Tatko na drugiej półkuli dzień zacznie.
Za oknem jesień, w mieszkaniu "Nieład Artystyczny" - tylko pralkę dziś nastawiłam......AgataP, mada_lena, lkc, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ale dziś wysyp brzuszków! Wszystkie piękne i krąglutkie!
Sisiii i Vivianka, dołączam do klubu małych brzuchów. U Was to jeszcze piękną wypukłość widać, a ja jak założę bluzę, to się sobie płaska wydajęSynek rośnie, chociaż okbrzymem na pewno nie będzie, ale chciałabym widzieć po wielkości brzucha, że coś tam się zmienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:59
Viviana, mada_lena, lkc, xpatiiix3, sisiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wysłałam mojemu taką oto listę życzeń na nadchodzące imieniny:
1) Koszulka do porodu (aqua-zielona):
http://allegro.pl/koszula-koszulka-ciazowa-i-do-karmienia-m-38-i4515743953.html
-ma rozpinaną górę, więc będzie można maluszka położyć na piersiach jak coś
2) koszulka do karmienia (szara):
http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-i-do-karmienia-kaja-m-38-i4535617782.html
3) i szlafroczek (szary):
http://allegro.pl/modny-szlafrok-na-zamek-zip-z-kapturem-l-40-i4535242523.html
AgataP, mada_lena, FK81, lkc, ewelina_d, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Eve ja mam te koszule od tego sprzedawcy i szlafrok kupiłam 2 sztuki, jak dla mnie super.
Lkc leż jak trzeba, choć rozumiem, że cięzko ciągle leżeć. Chyba szyjka przestałą się skracać czyli pomaga leżenie.
Pinsleepe ważne, że mam męża, który mnie wspiera, cholera naprawdę bez niego teraz to nie mam nikogo w sensie rodzice znieczulica, teściowie to wiadomo jak obcy. A no i oczywiście mam Amelkę moją najukochańszą
Maga ale malutki brzusioMaga31 lubi tę wiadomość