Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Widzę, ze brzuszki sliczne się pokazały.
Będę musiała i ja wstawić swój:))
Ja dzisiaj tez mam zamiar wyprac troszkę ciuszkow dla małego. Te chusteczki to super sprawa z tego co piszecie. Będę musiała się w takie zaopatrzec .
U nas dzisiaj na obiad makaronik z tunczykiem i sardynkami ,i sosem pomidorowym. Pychotka:)))
W końcu udało mi się zapisać do szkoły rodzenia. Zaczynamy od września i juz się nie mogę doczekc.Maga31 lubi tę wiadomość
-
A to my w 28 tyg:)
http://zapodaj.net/960bdad8b171b.jpg.htmlGoplana, ewelina_d, Nata, anusiaa90, FK81, Strupka, Viviana, mada_lena, Madlen222, Rybka Nemo, zupaztytki, blue00, AgataP, maaartinka, KasiaKa, Maga31, lkc, Milaszka, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
U mnie papryka nadziania mięsem, pieczarkami i ryżem. Troche cebulki, czosnek i przecier, oregano.Niezłe wyszło:)
Ja tez daje do sosu do spagetti starte na jarzynowce warzywa. Selera, marchew. Wychodzi bardziej warzywny, ale smacznyMaga31 lubi tę wiadomość
-
Sisi teraz spojrzałam, że startowałaś podobnie wagowo jak i ja
Powiem Ci, że ja teraz mam 5kg na plusie, ale trochę komentarze znajomych czy rodziny mnie stresowały, że za mało tyję albo za mały brzuch, ale widzę, że Ty też masz mały brzuszek i nie dużo przytyłaś. Poza tym mój lekarz mi to kontroluje i mówi, że Mała przybiera jak trzeba a taka uroda brzuszka, więc jestem spokojniejsza.
sisiiii lubi tę wiadomość
-
musze też następnym razem dodać marchewkę tylko ciekawe czy mój zje takie:P:P zresztą jak się nie podoba to do baru:P:P:P:P
Okropna się zrobiłam ostatnio:P:P:P:Pmada_lena, maaartinka, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Powiem tak czekam na pizzę w pizza hut i będę zajadać smutki hehe dostałam insulinę na noc i do kolacji jeszcze a iii przybywam tylko tyle co mała no ciut więcej czyli 1kg przez miesiąc
wrócę to się odezwę
FK81, Goplana, mada_lena, AgataP, sisiiii, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Też mam smutki... Zajadłam je kaszą jęczmienną, z warzywami i łososiem z pieca... i chyba nie pomogło...
- waga okropna
- tęskność za mężulem
- no i musiałam matce rodzonej wygarnąć, że się w ogóle mną nie interesują, nie dzwonią nie pytają jak się czuję, nie cieszą się z Aloszki. Teściowie wydzwaniają i na FB piszą co dziennie, bo się martwią, że sama w domu, a rodzice... chyba mnie podmienili w szpitalu, zupełnie inne wartości są dla nas w życiu ważne...
Lecę na wizytę, z zieloną karteczką z pytaniami - wyszło 10Zawsze mnie śmieszyli nieco tacy pacjenci, ale no cóż jak ma się ciążowego Alzheimera, to trzeba z kartką
AgataP, Lavendula, Maga31, sisiiii, lkc, Milaszka, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam i ja wraz z Mikolajem
mada_lena, FK81, Goplana, Viviana, AgataP, Strupka, maaartinka, Maga31, KasiaKa, Mamadomina, sisiiii, lkc, zupaztytki, Madlen222, Dotty84, xpatiiix3, ewelina_d, e_v_e, Rybka Nemo, desou, Nata, anusiaa90 lubią tę wiadomość