Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka czytam te Twoje posty i humor mi się poprawia. Uśmiecham się sama do siebie:) Rozwaliłaś mnie z tą koszulą nocną i że będziesz wyglądała jak babcia swojego
haha...
Maga super drzwi;p musiałam zapisać Twoje zdjęcie na pulpicie co by Cię ujrzećSuper brzucho:)
Z resztą tak jak mówi Vivianka każdy brzuszek jest śliczny:)
Pinsleepe ja też zaczęłam doceniać bardziej męża po czytaniu forum. No i fakt że przykro się czyta o rodzicach, przede wszystkim o mamach ze takie sytuacje się dzieją. Wspieram Vivianka i Goplanka:)
Mamadomina gratuluje dużego dzidziola:) Super:)
Ikc najważniejsze że się nie pogorszyło z tą szyjką a z leżeniem to nie jest tak źle, masz ostatni czas aby porządnie odpocząć
Pati uwielbiam pizze hut! ależ bym zjadła...a tu ni ma ;(((Viviana, AgataP, xpatiiix3, Mamadomina, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ja sie bardzo ciesze, ze prawie wszystkie ciuszki, pościele, kocyki, troche tetry i innych pierdol dostałam.
I pochwale Wam sie bede miała kosz Mojżesza ze stojakiem za 100, prawie nie zniszczony jupikolezanka mi zorganizowała od swojej kolezanki. Moze wezmę tez od niej bujaczek-leżaczek.. Czekam na zdj w jakim jest stanie.
A i gdybyście chciały jakies przytulanki, literki, pościel dzisiaj dowiedziałam sie, ze kolezanka z liceum sie tym zajmuje.
Dotty mam koszule nr 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 15:59
AgataP, Dotty84, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylece zaraz hippisa z pracy odebrac i jedziemy na dalsze zakupy...mialam sprawdzic stan konta na necie po moich porannych zakupach ale boje sie ze skurczy dostane
kurde nie chce zamawiac koszul nocnych na allegro bo i tak je uzyje tylko raz czy dwa potem kupie pizamke rozpinana ale jak tak sie dzisaj napatrzylam na te brzydactwa co tu w sklepach sa to juz sama nie wiem...kij z tym pojade rodzic w koszulce XXL z napisem Fuck it :p
Madlen222, mada_lena, Rybka Nemo, Viviana, Maga31, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Uff jestem ,ledwo dobiegłam siusiu
Kurde +14kg 74,6 było ostatnio dzisiaj 75,7, no niech będzie 76 zaokrąglijmyno, ale mówi ze mało ze zestopowałam bo ostatnio na tydzień przybywało mi 1,5-2kg wiec się trochę zatrzymało mi
uff w końcu i ze do końca ok 4-6kg raczej przytyje więcej nie powinnam
hmm insulina o 22 i dopiero wtedy Lulu mogę i już nic jeść nie mogę po tym... ;OOo kurde, a co jak się zechce jeść w nocy będę na bezsenność głodową cierpieć... Hehe
Masakra jakie My lasencje jesteśmy mamy listopadowe to normalnie miss listopada cud miód i malinkihu hu
Opitoliłam wegetariańską pizzę i jest mi lepiej
Eve super newsytylko szkoda że bubcio nie pokazał ładnie buziuńki, ale co tam wrzucaj i tak jakieś foto
Lkc kochaniutka krosuj nóżki do październikabędzie na stówke wsio ok ;**
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:21
mada_lena, Viviana, AgataP, lkc, e_v_e, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
VIVIANA moja szyjka zyje wlasnym zyciem.. tak mi sie wydaje. jak mnie wypisywali w czwartek to miala 30 mm, nie bylo rozwarcia. i tak mysle, ze ona sie troche otwiera znow sie zamyka, skraca i wydluza i tak w kolko. moze taki juz moj marny urok? raczej by mnie wyslal do szpitala jakby byla taka potrzeba.
we wtorek mam podjechac do szpitala i tam mi zobaczy inny lekarz co bedzie mial dyzur jak sie trzyma moja szyjka cudowna... bo od jutra mojego doktorka nie ma az do 15.
a pozniej to juz planowa wizyta 15 wrzesnia. byle powoli do przodu i byle bez szpitala. bo tam to kota mozna dostac.
a od lezenia w domu to tylko normalnego szalu dostaje, gnaty bola i juz nie wiem jak i na czym mam lezec.nigdy nie bylam przesadnie aktywna, ale teraz jak nie moge i wyjscie do sklepu 200 metrow jest wyzwaniem ... to mnie to rozklada na lopatki. po tym pobycie w szpitalu- niby glupie kilka dni nie mam sily doslownie na nic..
w drodze powrotnej nakupilam sobie dobroci i mam zamiar sie nazrec do oporu - na pocieche..Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:Maga ladne drzwi
Goplana powodzenia na wizycie.
Mamadomina swietne wiesci. duzy ten Twoj Maluch:)
tez jestem po wizycie, ale krotkiej - szyjkowej, ze tak powiem.. 25 mm - czyli szalu nie ma, lekkie rozwarcie ktore niby widac, ze sie zamyka. i mam lezec i lezec i nie chodzic nigdzie. koszmar..
E tam koszmar
Pogody brak, gdzie tu chodzić
Lez kochana juz niedługoja tez mam polegiwac. Czytam sobie, przeglądam @ wiszę na telefonie
i jakos mnie juz nie ciagnie do wychodzenia. Gnaty czasem tez mnie bola fakt, ale masaż pleców zrobiony przez meza mmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:21
-
AgataP wrote:ja chyba tez przestane liczyc bo inaczej juz nic nie kupie
a mam tego jeszcze sporo,podzielilam sie z hippisem na pól ta lista i on dzisiaj tez musi kupic swoja czesc ,juz to widze jak na niego patrza,bo on ma do kupienia miedzy innymi laktator,zelazko i taaaakie duzzeeee podpaski
tylko ze hippis to hippis on sobie nic z tego nie robi podejdzie do kasy z nonszalancja maczo i rzuci pani kasjerce wielkie podpachy na tasme z usmiechem na twarzy
dobrze miec takeigo hippisa w domu
))) ja dzisiaj bylam w NEXT i stwierdzilam ze naleze do biedoty bo nie dam 37 eur za sukinke z rajstopkami do pary,..masakra maja te ceny ,chociaz te rzeczy maja przesliczne tam to jednak wole TK MAXX i moj stary dobry Primark...nie ma to jak ciuszki za 5 eur
https://www.youtube.com/watch?v=CcFiH_MtkbUblue00, Lavendula, desou, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to sie pochwale, ze po wizycie na USG wszystko u mej córci w porzadku
wazy 1500gr, ogolnie wiekszosc w sredniej normie tylko kosci udowe wyprzedzaja wszystko o 2 tygodnie.. Modelka
pipke tez wystawila, wiec potwierdzone. Uff!
Dziewczyny z malymi brzuszkami! Dolaczam. Mysle ze nie mamy sie czym przejmowac skoro dzieci rosna jak nalezy! Ja sobie uswiadomilam juz jakis czas temu, ze tylko sie cieszyc, bo mniejsze obciazenie, mniej kregoslup boli, mniejsza szansa na rozstepy, bo sie tak skora nie naciaga! No i male jest piekne!
Wszyskie macie sliczne brzuszki, jedne wieksze, drugie mniejsze! Ale najpiekniejsze kryje sie w srodku!! I to jest szczescieewelina_d, Viviana, Madlen222, xpatiiix3, FK81, e_v_e, mada_lena, KasiaKa, Rybka Nemo, Nata, zupaztytki, desou, pinsleepe, Maga31, blue00, anusiaa90, sisiiii, maaartinka lubią tę wiadomość
-
Madalenka świetny ten szlafroczek, masz dobre podejście, nawet w domu z dzieckiem możemy fajnie wyglądać a co
Lkc rozumiem. Ja też teraz bardzo nigdzie nie chodzę, bo zimno i brzydko, zakupy robi mąz i powiem Ci, że z pól dnia to przeleżę. Zleci Ci Kochana internet, TV, coś poczytaj, pooglądaj sobie na necie jakieś filmiki, śpij
Pati za mną pizza chodzi ojejkuale zrobię może w weekend, a dziś robię placki ziemniaczane bo aż mnie ściska tak mi się chce placków
Agusia Kochana już sobie tak zjeść nie możesz, wspieram robisz to dla Maleństwa, może uda Ci się skomponować jakąś pyszną dietę.
Agata Ty jesteś taka jajcara i bezpośrednia, ale spoko mieć taki charakter.Agusia ;), xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość
-
Nata chciałam Ci powiedzieć że kupiłam te krzesełka. Babka się w końcu odezwała i wyślę mi je kurierem. Muszę dopłacić za kuriera 60zł ale to i tak w dalszym ciągu się opłaca. Tak więc dziękuję kochana raz jeszcze za informacje:)
Nata lubi tę wiadomość
-
jestem wyedukowana, zwiedzałam salę porodową, Lojezusie...dotarło do mnie że to już zaraz!! powiem Wam że na porodówkę to się bierze najgorszą koszulę bo ona może się nie doprać później, wiec jak mam zamiar kupić koszulki w rozmiarze XXL i w tym rodzić,a później założę sobie taką już do karmienia. Po domu to raczej pidżamka a na to szlafrok albo sweter który robi u mnie za podomkę jesienią hehehhe.
Dzisiaj było o karmieniu cyckiem, dowiedziałam się że trzeba walczyć o to i karmić ile się da, bo to samo zdrowie bla bla bla. Ogólnie jak cycki pękają to smarować swoim mlekiem, najlepiej goi rany, jak jest nawał i bolą cycole to najpierw ciepły okład a później ściągnąć troszkę i dopiero dzidziola przystawić, po karmieniu znowu zimny okład. Nie poddawać się jak będzie załamanie laktacji bo to trwa krótko, a później jest już spoko i pokarm sam napływa do piersi. W ogóle dołączyła do naszej szkoły taka nowa laska i mnie wkurwia jakoś ta kobieta, na dodatek mnie kuźwa podsiadła !!
Madlenn bardzo się cieszę, za 160 zł to w życiu byś nie kupiła dwóch takich krzesełekoby tylko się dobrze sprawowały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 17:21
lkc, Madlen222, mada_lena, xpatiiix3, zupaztytki, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:jestem wyedukowana, zwiedzałam salę porodową, Lojezusie...dotarło do mnie że to już zaraz!! powiem Wam że na porodówkę to się bierze najgorszą koszulę bo ona może się nie doprać później, wiec jak mam zamiar kupić koszulki w rozmiarze XXL i w tym rodzić,a później założę sobie taką już do karmienia. Po domu to raczej pidżamka a na to szlafrok albo sweter który robi u mnie za podomkę jesienią hehehhe.
Dzisiaj było o karmieniu cyckiem, dowiedziałam się że trzeba walczyć o to i karmić ile się da, bo to samo zdrowie bla bla bla. Ogólnie jak cycki pękają to smarować swoim mlekiem, najlepiej goi rany, jak jest nawał i bolą cycole to najpierw ciepły okład a później ściągnąć troszkę i dopiero dzidziola przystawić, po karmieniu znowu zimny okład. Nie poddawać się jak będzie załamanie laktacji bo to trwa krótko, a później jest już spoko i pokarm sam napływa do piersi. W ogóle dołączyła do naszej szkoły taka nowa laska i mnie wkurwia jakoś ta kobieta, na dodatek mnie kuźwa podsiadła !!
Madlenn bardzo się cieszę, za 160 zł to w życiu byś nie kupiła dwóch takich krzesełekoby tylko się dobrze sprawowały
Kochana za 260zł, bo jedno krzesełko za 100złteż na początku przeczytałam że dwa za 100zł.haha... ale to i tak bardzo tanio, bo te krzesłka kosztują jedno nowe za 300zł. Także super:)
-
Madlen222 wrote:A tak w ogóle to w jakim wieku dziecko zaczyna jadać na siedząco?
nie wiem, nie czytalam i nie mam zielonego pojecia kiedy to jest;D
Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019