Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ÓptimusPrime wrote:Agusia, a platnajest? Ile?
Rejestracja jest bezpłatna i na dzień dzisiejszy nic nie muszę płacić: wpisz w google: szkoła rodzenia huugiesja tam jestem zarejestrowana jest 11 odcinków na razie obejrzałam 1 ale mam jeszcze czas hihi
ÓptimusPrime, mada_lena, AgataP, Paju lubią tę wiadomość
-
Lafar ra zalezy gdzie pracowała. Sa kobiety, ktore wola wrocic do "pracy" bo maja tam święty spokoj od dziecka, domu, obowiązków. Tyle ze najcześciej ta praca polega na pogaduchach i spijaniu kawki. Biorą opiekunki i heja
Paju masz racje, a co bedzie jak ciotka sie rozmyśli?
Dotty ale ci sie włączył motorek:)
Teściowa ostatnio tez zarzuciła, ze wozek za drogi/ expander mondo???? Drogi, chyba hartana nie widziała albo peg perrego.
Po co taki? Sa tańsze. A ja Jak bede chciała to kupie ze złota szprycha i wysadzana budka swarowskiego....
A co najlepsze co rusz znosi mi jakies szmaty z lumpow, a ja je wyrzucam. mówiłam jej ze jesli chce cos dokupić to zamiast wydać 3 zł na kolejna kiecke ala barbie niech kupi pieluszke tetrowa, ręczniczek, myjkę. Cos co mi sie przyda. Nie wymagam od niej prezentów za nie wiem jakie pieniądze, szkoda mi tez ze wydaje bez sensu. Ale uwierzcie nie da sie tego dziecku założyć....
I kto jest rozrzutny ja nie wiem;)
AgataP, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Optimus a niech spada na drzewo. Najgorsze, ze ja ja lubiłam kiedys.
Ja tez swoja kiedys lubilam, ale pozniej rzucilam ten wredny nawyk
Teraz czuje sie zdrowsza, a moj szanowny tyleczek nie jest juz taki czerwony od obrabiania
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Ja mam za sobą bicie się z burakami, kuchnia wygląda ciekawie, ale szklanka soku z 3 buraków wyszła, myślę o sokowirówce bo nie mam siły trzeć tych buraków.
Madalenka teściówka niezła, moja ma przyjść w czwartek, rany trzeba dac radę. I będzie chodzić mi po domu i patrzeć co kupione, pókim w ciąży nie będę sie denerwować, ale po porodzie zrobię jej w końcu przypał.AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
a tu pokoik Hani i nowy koszyczek na pieluszki tetrowe:
na razie w pokoiku stoi jeszcze stara kanapa (na pierwsze odwiedziny rodziny), ale potem wstawimy tam tylko łóżeczko Haniutka, może jakiś dywanik... Oczywiście nie ma też jeszcze karnisza i firanek - na razie taki stan surowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 17:50
AgataP, FK81, ÓptimusPrime, Viviana, lkc, xpatiiix3, Isia14, e_v_e, Madlen222, anusiaa90, mada_lena, zupaztytki, KUNIAK, Maga31, Agata92, Marzena27, blue00, Nata, Goplana, Rybka Nemo, Strupka lubią tę wiadomość
-
Ojj tak tak minimum do października niech się wygrzeje;) a potem droga wolna
ale jak tak patrzę jak koleżanki się rozpakowuja i Nasze forumowe mamuski (ogólnie) to takie ciąż bardziej realne ze to juz niedługo
i chce się żeby ten czas szybciej minął ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:12
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hej kochane, nadrobiłam Was i chciałam sie przywitać, My już spedzilismy pierwsza nocke w nowym mieszkanku dzis od rana ogarnialismy i kuchnie mamy cala gotowa łazienkę w zasadzie tez czekamy tylko na pólki. pokoik malej dalej zastawiony a nasz troche zagracony ale jest gdzie spac zjesc umyc sie to najwaznieszjsze:) Teraz powolutku bedziemy ogarniac reszte niedorobek i czekac na mebelki. Dzis sie tak nalatałam narobiłam ale jakos nie moge w miejscu usiedziec:) Seriale sie zaczely moge dzis zaczac dopiero od Na Wspólnej.
Pozdrawiam Was kochanelkc, Madlen222, mada_lena, xpatiiix3, Maga31, FK81, AgataP, Nata, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Cześć Eviku:) super że już na nowym mieszkanku:) oby szybko wszystko już było uporządkowane i na swoim miejscu:) tylko nie przemęczaj się za bardzo kochana :*
Ja właśnie robię listę pytań do lekarza. I powiem Wam, że już znowu mam stresa przedwizytowego... ja już też bym bardzo chciała aby był koniec września i żebym już chociaż miała poród zaplanowany.
Goplana, Rewolucja where are you??!!
Ja już pierwszy serialik zaliczyłam, zaraz na wspólnej:) idę sobie zrobić kanapki z nutellą do filmiku;)xpatiiix3, AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Tez czekam juz przed TV, kurde mała wlazla w pecherz czy co właśnie się wysikałam wyszłam a ona mi wciska rękę w cewkę moczowa normalnie aż kluje j drapała tak od srodka i cieknie mi od paru minut... Ahh matko, no ośmiornica jak to mówicie hehe musiałam podpaske założyć, bo leci ciurkiem jakby zaworek puścił ehh... Strasznie się wygina...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:56
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel