X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Lafar_ra Przyjaciółka

Wysłany: 1 września 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle o wózku zagma olimp slyszalyscie jakies opinie o nim http://allegro.pl/nowoczesny-wozek-dzieciecy-zagma-olimp-gratisy-i4530207434.html?source=mlt

[relgi09k4h25cozc.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agusia, a platnajest? Ile?

Rejestracja jest bezpłatna i na dzień dzisiejszy nic nie muszę płacić: wpisz w google: szkoła rodzenia huugies :) ja tam jestem zarejestrowana jest 11 odcinków na razie obejrzałam 1 ale mam jeszcze czas hihi :)

ÓptimusPrime, mada_lena, AgataP, Paju lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lafar ra zalezy gdzie pracowała. Sa kobiety, ktore wola wrocic do "pracy" bo maja tam święty spokoj od dziecka, domu, obowiązków. Tyle ze najcześciej ta praca polega na pogaduchach i spijaniu kawki. Biorą opiekunki i heja
    Paju masz racje, a co bedzie jak ciotka sie rozmyśli?
    Dotty ale ci sie włączył motorek:)
    Teściowa ostatnio tez zarzuciła, ze wozek za drogi/ expander mondo???? Drogi, chyba hartana nie widziała albo peg perrego.
    Po co taki? Sa tańsze. A ja Jak bede chciała to kupie ze złota szprycha i wysadzana budka swarowskiego....
    A co najlepsze co rusz znosi mi jakies szmaty z lumpow, a ja je wyrzucam. mówiłam jej ze jesli chce cos dokupić to zamiast wydać 3 zł na kolejna kiecke ala barbie niech kupi pieluszke tetrowa, ręczniczek, myjkę. Cos co mi sie przyda. Nie wymagam od niej prezentów za nie wiem jakie pieniądze, szkoda mi tez ze wydaje bez sensu. Ale uwierzcie nie da sie tego dziecku założyć....
    I kto jest rozrzutny ja nie wiem;)

AgataP, Dotty84 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merci beaucoup ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena, a moze ta Twa tesciowka chce sie w laski wkupic I jednak "jestemy na wczasach, lalala" ;)

mada_lena lubi tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba mam niedocukrzenie po dwóch kanapkach + herbata cukier 46 WTF??

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus a niech spada na drzewo. Najgorsze, ze ja ja lubiłam kiedys.
    O Agusia a co to. Zmierz jeszcze raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 17:22

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmierzę później po kolacji, wczoraj np. po obiadku miałam 60 nie wiem o co chodzi...

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Optimus a niech spada na drzewo. Najgorsze, ze ja ja lubiłam kiedys.

Ja tez swoja kiedys lubilam, ale pozniej rzucilam ten wredny nawyk ;)
    Teraz czuje sie zdrowsza, a moj szanowny tyleczek nie jest juz taki czerwony od obrabiania :) :) :)

AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za sobą bicie się z burakami, kuchnia wygląda ciekawie, ale szklanka soku z 3 buraków wyszła, myślę o sokowirówce bo nie mam siły trzeć tych buraków.
    Madalenka teściówka niezła, moja ma przyjść w czwartek, rany trzeba dac radę. I będzie chodzić mi po domu i patrzeć co kupione, pókim w ciąży nie będę sie denerwować, ale po porodzie zrobię jej w końcu przypał.

AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia to jest już niedocukrzenie ją przy takim cukrze nawet 70-75 bywa że drgawek dostaje i zimne poty może coś nie tak z glukometrem...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu pokoik Hani i nowy koszyczek na pieluszki tetrowe:

mejxmu9acmhi_t.jpg
    87omjockjhk1_t.jpg
    2nc1tutzzcsd_t.jpg
    kbivwy21cqmy_t.jpg
    klyrf3pok55a_t.jpg

na razie w pokoiku stoi jeszcze stara kanapa (na pierwsze odwiedziny rodziny), ale potem wstawimy tam tylko łóżeczko Haniutka, może jakiś dywanik... Oczywiście nie ma też jeszcze karnisza i firanek - na razie taki stan surowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 17:50

AgataP, FK81, ÓptimusPrime, Viviana, lkc, xpatiiix3, Isia14, e_v_e, Madlen222, anusiaa90, mada_lena, zupaztytki, KUNIAK, Maga31, Agata92, Marzena27, blue00, Nata, Goplana, Rybka Nemo, Strupka lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 1 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x115l5.jpg

xpatiiix3, Dotty84, lkc, FK81, Maga31, Paju lubią tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O koleżanka z osiedla dzisiaj urodziła core ;) he aż mi się chce szybciej swoja przytulić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:03

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati niech siedzi jeszcze w brzuszku:)
    Agusia chyba cos z glukometrem nie tak. Przy 46 czulabys ze cos sie dzieje....

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak tak minimum do października niech się wygrzeje;) a potem droga wolna ;) ale jak tak patrzę jak koleżanki się rozpakowuja i Nasze forumowe mamuski (ogólnie) to takie ciąż bardziej realne ze to juz niedługo ;) i chce się żeby ten czas szybciej minął ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:12

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane, nadrobiłam Was i chciałam sie przywitać, My już spedzilismy pierwsza nocke w nowym mieszkanku dzis od rana ogarnialismy i kuchnie mamy cala gotowa łazienkę w zasadzie tez czekamy tylko na pólki. pokoik malej dalej zastawiony a nasz troche zagracony ale jest gdzie spac zjesc umyc sie to najwaznieszjsze:) Teraz powolutku bedziemy ogarniac reszte niedorobek i czekac na mebelki. Dzis sie tak nalatałam narobiłam ale jakos nie moge w miejscu usiedziec:) Seriale sie zaczely moge dzis zaczac dopiero od Na Wspólnej.
    Pozdrawiam Was kochane

lkc, Madlen222, mada_lena, xpatiiix3, Maga31, FK81, AgataP, Nata, Agusia ;) lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Eviku:) super że już na nowym mieszkanku:) oby szybko wszystko już było uporządkowane i na swoim miejscu:) tylko nie przemęczaj się za bardzo kochana :*

Ja właśnie robię listę pytań do lekarza. I powiem Wam, że już znowu mam stresa przedwizytowego... ja już też bym bardzo chciała aby był koniec września i żebym już chociaż miała poród zaplanowany.

Goplana, Rewolucja where are you??!! :)

Ja już pierwszy serialik zaliczyłam, zaraz na wspólnej:) idę sobie zrobić kanapki z nutellą do filmiku;)

xpatiiix3, AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wracam z siłowni :) zapisałam się na fitness dla ciężarówek !

Jutro pierwsze zajęcia ciekawe czy mi się spodoba :)

lkc, xpatiiix3, Madlen222, Maga31, AgataP, Eve, Lavendula, anusiaa90, Dotty84 lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czekam juz przed TV, kurde mała wlazla w pecherz czy co właśnie się wysikałam wyszłam a ona mi wciska rękę w cewkę moczowa normalnie aż kluje j drapała tak od srodka i cieknie mi od paru minut... Ahh matko, no ośmiornica jak to mówicie hehe musiałam podpaske założyć, bo leci ciurkiem jakby zaworek puścił ehh... Strasznie się wygina...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:56

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ